OldAge Challenge

اینا کاراییه که شروع کردم...
http://forums.cgsociety.org/showthread.php?threadid=533682&utm_medium=plugblock&utm_source=cgtalk
508i349.jpg

63smmj8.jpg

4z2gyfo.jpg

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
واقعا خوب شدن مجيد.

اميدوارم شركت كني و موفق هم باشي كه مطمئنا همين هم هست.

فقط تو كار اولي يكمي بايد روي چين و چروكاي صورتش كار كني.

موفق باشي.

pythoN

Active Member
سلام مجید . خیلی خوشحالم که به عنوان یه ایرانی شرکت میکنی . حتما موفق میشی . سعی کن بهترینت رو ارعه بدی .
اقا این اخریه چقدر شبیه شهریار شده . :lol:
در ضمن تا اینجا که ترکوندیشون ( جدی میگم ) اما کاش هرچه سریع تر یه فکری برای hair and fury بکنی و از اون مهمتر متریال و رندر . به جان خودم اگه اینکارو انجام بدی همین استاد شهریار اول میشه . رو دستش نیست . فکر کنم تنها رقیبت هم این یارو matte3d باشه که تنها برگ برندش همین چیزای که گفتم .
ادامه بده حتما موفق میشی ...:wink:

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
آقا عالی شده.
توی cgtalk که همه کلی خوششون اومده . امیدوارم موفق باشی.
pythoN جان.این یک workshope هست و اول و دومی نداره. همه میان کار میکنن و از نظر بقیه و مدیر فروم استفاده میکنن .هم یک تمرین خیلی خوب هست و هم اینکه آدم میتونه یکمقدار سطح خودش رو بسنجه. در آخر هم در یک تاپیک جدا کارهای به اتمام رسیده و جالب رو میزارن که بقیه بیان ببینن. ;) که کار آقا مجید جاش اونجا رزرو شده .

pythoN

Active Member
من صفحه ی اولش رو ندیدم درست حسابی فکر کردم مسابقس خب پیش میاد دیگه :D من توزندگیم تاحالا 1665899854 تا سوتی دادم با این میشه :lol:1665899855

GFX Master

رندر دومي رو تازه گذاشتي. خيلي قشنگ شده. تو بخش Cloth‌ هم خيلي خيلي پيشرفت كردي و عالي كار ميكني.

ولي با پيتون موافقم. اين كارا نيز به Hair و متريال و رندر دارن تا نشون بدن كه چه شاهكارايي شدن!

sara_is_nice_girl...ممنون
pythoN...اونارم کار میکنم...ولی فلن چیزای مهمتری برام هست...Vray احتمالن بعد از سیگراف یه نسخه واسه مایا بیرون بزنه...منتال ری کار کردم من...ولی خیلی زمان گیره و نمیخوام فلن وقتمو اونجا بزارم...ولی انشالا یه روز کارای اونجوریم میزنم...
living_for_cg ممنون...منم امیدوارم شما موفق شی
امین تری دی...ممنون...
Nima Rahimi Rad...ممنون...
سطح کارا خیلی بالاست...living_for_cg میدونه کیا اونجان...من سعی خودمو میکنم
احتمالن اینو ادامه بدم...
6f7h55l.jpg

pythoN

Active Member
اینم خیلی فوقالعادس .
در مورد Vray هم اگه نظر منو بخوای منتظر نشین تا با مایا رندر بگیری همینجا بچه ها اموزش هاش رو هم کامل گذاشتن کارت رو اکسپورت کن توی مکس و با مکس رندر بگیر که هم خیلی راحته و نتیجه ی سریع تری هم میگیری . البته برای مایا هم Vray هست . ولی بازم اگر بتونی با مکس بگیری چند قدم جلوتری .
ادامه بده ...

pythoN...ممنون...ولی من میخوام مایا کار کنم...یادگرفتن مکس یه جورایی دوباره کاریه...رندر گرفتن یه کرکتر چیز عجیبی نیست...زمان گیره...من میخوام تکسچر زدن به لایه های SSS رو یاد بگیرم...

اینم یه آپدیت
520yud0.jpg

pythoN

Active Member
خیلی عالیه . این دیگه حرف نداره . در مورد رندر و باقی چیزا هم هر جور که خودت راحتی 100% بهتر . امیدوارم نتیجه ی خوبی هم بگیری .

GFX Master

مجيد تو ديگه كي هستي بابا!!!!!!

من كه واقعا نميتونم چيزي بگم!

يه شاهكاره اين!!!

چرا اينو زودتر نديده بودم؟

راستي تو مسابقه شركتش دادي؟

ميذارمش تو تاپ گالري.

sepi90

Member
:eek:مرا ميگويي دوباره ؟ ، ميگم يه زنگي به اين پيتر جکسون بزن :D خيلي دنبال يه تري دي کار خفن ميگشت .

hamed-ddd

Well-Known Member
کار متریال دهی بسیار زیبا انجام شده
فقط بهتر بود به تناسب موهاش یه ابرویی هم بهش میدادی
حس کار هم خیلی خوب در اومده یعنی تنهایی پیرزن و چشم انتظاری

زیبا زیبا زیبا...حرفه ای حرفه ای حرفه ای
تبریک تبریک تبریک
راستی مجید جان شما غیر از شان بین کارکتر جوان هم کار کردی .... مدل غیر انسانی چی ...مثلا درخت ...میوه ..ماهی و ...
در مجموع ------------------> موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا