قالب old camera

max vray

کاربر VIP
سلام به همه دوستان
این کار من هم مثل ما بقی دوستان مال همون مسابقه مدلینگ هستش که سه هفته به طول انجامیده و الان تو هفته چهارمش هستیم و نتایج علام نشده هنوز:-?
امیدوارم خوشتون بیاد.

پیوست ها

• cam22.jpg
    cam22.jpg
    219 کیلوبایت · بازدیدها: 37
  • ren-cam2.jpg
    ren-cam2.jpg
    253.1 کیلوبایت · بازدیدها: 47

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کار خیلی کاملی شده.مدلینگ رو نمیشه خیلی قضاوت کرد چون وایر نیست.اما مطمئنم توی نمره مدل از 10 نمره 10 رو میگیره.
زاویه دوربین خیره کننده شده.پست پروداکشن خیلی حرفه ای انجام شده
از نظر من نمره کامل برای تاپ گالری رو میاره
چون هم بصری بسیار زیبا شده هم مدلینک و تکسچر سازی و این داستان ها کار خودت هست.
موفق باشی

Mehran coyote

Well-Known Member
بالاخره زدی تو کار مدل کردن :green:
خیلی قشنگ شده مدل تکسچر و نورپردازی همه قشنگ شدن
پست پرو هم حرفه ای شده

خسته نباشی

maxpin206

Well-Known Member
محمد جان خیلی خوشحال شدم:rose: یکی از دقدغه هات مدل سازی بود واینم به کرم خدا حل شد
رندر و ... پست پرو عالیه
عالییییییییییییییییییییییه
تاب گالری

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
کارت عالی شده محمد جان
فقط کاش روی متریال چرم بیشتر کار می کردی.البته شایدم خودش اینجوری باشه
:rose:

hamed.f

Well-Known Member
سلام
کار خوبی شده فقط يه چندتا نکته...
همه ی اين موارد رو تو عکس مشخص کردم
1-کمه کم مدل شما از زاويه اي که رندر گرفتيد با مدل واقعی 40 درصد اختلاف داره،بعضی از قسمت ها خيلی ناقص مدل شده.
2-نوشتهای کنار لنز های دوربين رو اصلاً ننوشتی...
3-بعضی از قسمتها که توی عکس مشخص کردم،بايد material متفاوتی داشته باشه،يعنی بايد id ميدادی و يه material جدا می ساختی
4-بعضی از material هايی که ساختی تو نمونه ی واقعيش وجود نداره،مثل آهن زنگ زده.
5-پست پروداکشن کار مشکل داره،خيلی از glow برای محو کردن استفاده شده...
موفق باشيد:rose:

پیوست ها

• a1.jpg
    a1.jpg
    434.1 کیلوبایت · بازدیدها: 10

max vray

کاربر VIP
سلام
کار خوبی شده فقط يه چندتا نکته...
همه ی اين موارد رو تو عکس مشخص کردم
1-کمه کم مدل شما از زاويه اي که رندر گرفتيد با مدل واقعی 40 درصد اختلاف داره،بعضی از قسمت ها خيلی ناقص مدل شده.
2-نوشتهای کنار لنز های دوربين رو اصلاً ننوشتی...
3-بعضی از قسمتها که توی عکس مشخص کردم،بايد material متفاوتی داشته باشه،يعنی بايد id ميدادی و يه material جدا می ساختی
4-بعضی از material هايی که ساختی تو نمونه ی واقعيش وجود نداره،مثل آهن زنگ زده.
5-پست پروداکشن کار مشکل داره،خيلی از glow برای محو کردن استفاده شده...
موفق باشيد:rose:
سلام حامد جان مرسی از دقت خوبت.
مدل کار تفاوتهایی با اصلش داره که اون به این خاطر هستش که من زیاد علاقه ایی به مدلینگ ندارم و دوست دارم زودتر به رندرش برسم:green:برای همین چند ساعته این مدل ساختم.
متریال هم کاملا مشخص هستش که عمدا متریال هاش متفاوته و به دلخواه خودم متریال بهش دادم و اسم کار هم دوربین قدیمی گذاشتم چون ذهنیت من از یک دوربین قدیمی همین هستش.
کل کار هم اصلا نیاز به انرپ نداشتم چون تکسچری تو اون قسمت ها نداشتم و اون انعکاس ها حاصل نوع جنس خود متریال فلز هستش نه مشکل انرپینگ.
تو پست پرو هم اصلا از گلو بسیار ناچیز استفاده شده در حدی که میتونم بگم اصلا استفاده نشده اون سفیدی زیاد پس زمینه بخاطر متریال پارچه ساتنی هستش که پشت دوربین گذاشتم.
و باز هم ممنونم که انقدر ریز کار نگاه کردی.راستی اون انعکاسی هم که ازش سر درنیاورده بودی انعکاس کف تو فلز هستش.
موفق باشی:rose:

max vray

کاربر VIP
سلام.کار خیلی کاملی شده.مدلینگ رو نمیشه خیلی قضاوت کرد چون وایر نیست.اما مطمئنم توی نمره مدل از 10 نمره 10 رو میگیره.
زاویه دوربین خیره کننده شده.پست پروداکشن خیلی حرفه ای انجام شده
از نظر من نمره کامل برای تاپ گالری رو میاره
چون هم بصری بسیار زیبا شده هم مدلینک و تکسچر سازی و این داستان ها کار خودت هست.
موفق باشی
مرسی عارف جان ممنون:rose:
خیلی قشنگه. عکس واقعیش رو هم بزار. و یک وایر .
مرسی تو بخش مسابقه مدلینگ هست اینجا فقط خود اثر قرار دادم.
بالاخره زدی تو کار مدل کردن :green:
خیلی قشنگ شده مدل تکسچر و نورپردازی همه قشنگ شدن
پست پرو هم حرفه ای شده

خسته نباشی
سلام.مرسی مهران جان ممنون:rose:
محمد جان خیلی خوشحال شدم:rose: یکی از دقدغه هات مدل سازی بود واینم به کرم خدا حل شد
رندر و ... پست پرو عالیه
عالیییییییییییییییییییییی ه
تاب گالری
سلام داوود جان خوبی؟متشکرم:rose:
سلام میشه گفت عالی فقط یه کوجولو متریال میشد بهتر باشه ولی خوشم اومد
سلام منم کارای تورو دوست دارم:rose:
سلام
کارت عالی شده محمد جان
فقط کاش روی متریال چرم بیشتر کار می کردی.البته شایدم خودش اینجوری باشه
:rose:
سلام عباس جان.کل متریال فقط تکچر چرم قدیمی هستش و چندلایه ساخته نشده:green:مدل تنبلی کار کردم:green:
ممنون از همه دوستان:rose:

hamed.f

Well-Known Member
سلام حامد جان مرسی از دقت خوبت.
مدل کار تفاوتهایی با اصلش داره که اون به این خاطر هستش که من زیاد علاقه ایی به مدلینگ ندارم و دوست دارم زودتر به رندرش برسم:green:برای همین چند ساعته این مدل ساختم.
متریال هم کاملا مشخص هستش که عمدا متریال هاش متفاوته و به دلخواه خودم متریال بهش دادم و اسم کار هم دوربین قدیمی گذاشتم چون ذهنیت من از یک دوربین قدیمی همین هستش.
کل کار هم اصلا نیاز به انرپ نداشتم چون تکسچری تو اون قسمت ها نداشتم و اون انعکاس ها حاصل نوع جنس خود متریال فلز هستش نه مشکل انرپینگ.
تو پست پرو هم اصلا از گلو بسیار ناچیز استفاده شده در حدی که میتونم بگم اصلا استفاده نشده اون سفیدی زیاد پس زمینه بخاطر متریال پارچه ساتنی هستش که پشت دوربین گذاشتم.
و باز هم ممنونم که انقدر ریز کار نگاه کردی.راستی اون انعکاسی هم که ازش سر درنیاورده بودی انعکاس کف تو فلز هستش.
موفق باشی:rose:
مخلصم عزيز:rose:
خب آره هر جور که خودت دوس داری،من فکر کردم خواستی از رو مدل اصلی کار کنی...:green:
ولی خودت ميدونی که اگه جزئيات رو هم در می ياوردی کارت خيلی بهتر می شد...:mad:
در مورد انرپ ،محمد جان اگه جسم انرپ نشه يا حتی به درستی انرپ نشه علاوه بر تکسچر در رفلکشن هم کشيدگی به وجود می ياد.
اون دسته از دوستانمون که تو کار مدل کردن ماشين هستن با اين مشکل کاملاً آشنا هستن،شما انرپ کن بعد اگه رندر کنی ميبينی کلاً مشکل حل ميشه...

در مورد glow هم بايد بگم منظورم استفاده از ابزار glow نبود،منظورم جلوه glow هستش.البتهblur هم ميشه گفت ولی بيشتر glow هستش...
اگه به محدوده ی خارج از شکل بيضی سياه رنگ که کشيدم نگاه کنی،متوجه منظورم ميشی،به نظرم خيلی اغرق شده...

در مورد اين انعکاس هم امکان نداره که مال زمين باشه! کف زمين شما افقی (منظورم خطی مابين پارچه ی سفيد و زمين) هستش ولی اين رفلکت يا تکسچر به صورت عمودی افتاده رو کارتون،من اين مشکل رو هم تو اين رندر با شکل بيضی قرمز رنگ نشون دادم،اگه اين رفلکت باشه بايد با توجه به محل قرار گيری دوربين ،دوربين دوم رو رفلکت کنه,نه کف زمين رو... :-?

پیوست ها

• a3.jpg
    a3.jpg
    307.4 کیلوبایت · بازدیدها: 8
آخرین ویرایش:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام محمد جان
خیلی کار قشنگی شده
تکسچرها مناسبه
تنها نکته ای که میشه اشاره کرد بلوری هست که به پایین صحنه دادی به نظرم اگه فقط به بالا میدادی بهتر میشد الان قسمت پایین دوربین که جلوی چشمه مات شده
در کل کار خوبی شده مخصوصا اینکه کار مدل هم انجام دادی
خداقوت:rose::rose::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا