سلام حامد جان مرسی از دقت خوبت.سلام
کار خوبی شده فقط يه چندتا نکته...
همه ی اين موارد رو تو عکس مشخص کردم
1-کمه کم مدل شما از زاويه اي که رندر گرفتيد با مدل واقعی 40 درصد اختلاف داره،بعضی از قسمت ها خيلی ناقص مدل شده.
2-نوشتهای کنار لنز های دوربين رو اصلاً ننوشتی...
3-بعضی از قسمتها که توی عکس مشخص کردم،بايد material متفاوتی داشته باشه،يعنی بايد id ميدادی و يه material جدا می ساختی
4-بعضی از material هايی که ساختی تو نمونه ی واقعيش وجود نداره،مثل آهن زنگ زده.
5-پست پروداکشن کار مشکل داره،خيلی از glow برای محو کردن استفاده شده...
موفق باشيد
مرسی عارف جان ممنونسلام.کار خیلی کاملی شده.مدلینگ رو نمیشه خیلی قضاوت کرد چون وایر نیست.اما مطمئنم توی نمره مدل از 10 نمره 10 رو میگیره.
زاویه دوربین خیره کننده شده.پست پروداکشن خیلی حرفه ای انجام شده
از نظر من نمره کامل برای تاپ گالری رو میاره
چون هم بصری بسیار زیبا شده هم مدلینک و تکسچر سازی و این داستان ها کار خودت هست.
موفق باشی
مرسی تو بخش مسابقه مدلینگ هست اینجا فقط خود اثر قرار دادم.خیلی قشنگه. عکس واقعیش رو هم بزار. و یک وایر .
سلام.مرسی مهران جان ممنونبالاخره زدی تو کار مدل کردن
خیلی قشنگ شده مدل تکسچر و نورپردازی همه قشنگ شدن
پست پرو هم حرفه ای شده
خسته نباشی
سلام داوود جان خوبی؟متشکرممحمد جان خیلی خوشحال شدم یکی از دقدغه هات مدل سازی بود واینم به کرم خدا حل شد
رندر و ... پست پرو عالیه
عالیییییییییییییییییییییی ه
تاب گالری
سلام منم کارای تورو دوست دارمسلام میشه گفت عالی فقط یه کوجولو متریال میشد بهتر باشه ولی خوشم اومد
سلام عباس جان.کل متریال فقط تکچر چرم قدیمی هستش و چندلایه ساخته نشدهمدل تنبلی کار کردمسلام
کارت عالی شده محمد جان
فقط کاش روی متریال چرم بیشتر کار می کردی.البته شایدم خودش اینجوری باشه
مخلصم عزيزسلام حامد جان مرسی از دقت خوبت.
مدل کار تفاوتهایی با اصلش داره که اون به این خاطر هستش که من زیاد علاقه ایی به مدلینگ ندارم و دوست دارم زودتر به رندرش برسمبرای همین چند ساعته این مدل ساختم.
متریال هم کاملا مشخص هستش که عمدا متریال هاش متفاوته و به دلخواه خودم متریال بهش دادم و اسم کار هم دوربین قدیمی گذاشتم چون ذهنیت من از یک دوربین قدیمی همین هستش.
کل کار هم اصلا نیاز به انرپ نداشتم چون تکسچری تو اون قسمت ها نداشتم و اون انعکاس ها حاصل نوع جنس خود متریال فلز هستش نه مشکل انرپینگ.
تو پست پرو هم اصلا از گلو بسیار ناچیز استفاده شده در حدی که میتونم بگم اصلا استفاده نشده اون سفیدی زیاد پس زمینه بخاطر متریال پارچه ساتنی هستش که پشت دوربین گذاشتم.
و باز هم ممنونم که انقدر ریز کار نگاه کردی.راستی اون انعکاسی هم که ازش سر درنیاورده بودی انعکاس کف تو فلز هستش.
موفق باشی