NukeSentinel™ 760 2.2.0

mmz

Member
نگهبان جديد ناك هم اوده اما كسي هيچ مقاله اي نداده در موردش.
گفتم شايد بعضيا باشن كه خبر نداشته باشن واسه همين اين مقاله رو دادم.
راستي
در مورد نصبش اگه سوالي داشتين حتما تو انجمن هاي http://dcenter.info/Forum مقاله بديد تا كمكتون كنم.
آدرس دانلودشم اينجا هست:
http://www.nukescripts.net/archives/nukesentinel/NukeSentinel_760_220.tar.gz

راستي اگه يه پيغام از طرف سايتhttp://www.nukescripts.net گرفتيد، اول برید داخل صفحه ی اصلیش و بعدش آدرس دانلود رو تو آدرس بار تایپ کنید.
چاكر همه
مهدي

آخرین ویرایش:

spsgorgan

Active Member
ممنونم مهدي جان
ولي لينك كار نميكنه !
آقا به نظرت اينو فارسي كنيم بهتر يا همون انگليسي شو استفاده كنيم .

izone

Active Member
دست شما درد نكنه. من اصلا يادم رفته بود كه ورژن جديد هم اومده!!!

يك پرسش از شما: اين ورژن جديد را شما روي نيوك ايدنا نصب كرديد؟ من ورژن 2.1.1 را روي ايدنا دارم و ميخوام بدونم اگر كسي به ورژن جديد ارتقا داده يا نه؟

با سپاس از همگي.

راستي اگر كسي نميتونه اين فايل را بگيره بگه تا من براي دانلود بگذارم.

spsgorgan

Active Member
عزيز دل مثل اينكه شما اصلا پيام بنده رو نديد ! :oops: :shock:
من گفتم نتونستم دريافت كنم.
راستي مگه نسخه سايت هم فرق ميكنه . يعني اين سنتينل روي نيوك مشهدتيم نصب نميشه

آخرین ویرایش:

izone

Active Member
بفرماييد اين هم سنتينل براي نيوك تا ورژن 7.5 براي ورژن 7.6 بايد از فايل ديگري استفاده كنيد.

طرز فارسي سازي ها با هم فرق ميكند. براي نصب اين برنامه شما بايد Chatserv 2.9 را روي نيوك خود داشته باشيد.

براي دريافت هر سه فايل را در يك كاتالوگ بريزيد و با winrar يك از آنها را باز كنيد.

پیوست ها

• NukeSentinel_710_220pl1.part01.rar
    432.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • NukeSentinel_710_220pl1.part02.rar
    432.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • NukeSentinel_710_220pl1.part03.rar
    10.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4

spsgorgan

Active Member
والا من نفهميدم وقتي دريافت كردم بايد چيكار كنم . ضمنا ميخواستم بپرسم اگر من روي نيوك مشهد تيم نصب كنم مشكلي پيش نمياد ؟
راستي من وقتي فايل 10 كيلوبايتي رو دريافت كردم وينرار در هنگام باز كردن خطا گرفت مشكل از كار منه يا از جاي ديگه ؟

ممونم از لطف شما دوست گرامي

spsgorgan

Active Member
راستي دوست گرامي ( نام شريف رو نميدونم )
Chatserv 2.9 تو همين برنامه هايي كه شما گذاشتيد بو يا نه ؟
اگر نه ميشه اصلا يه توضيحي در مورد Chatserv 2.9 بفرماييد و من بايد از كجا دريافت كنم .

باز هم ممنون

izone

Active Member
دوست گرامي من اين فايلها را دوباره آزمايش كردم و خوب باز ميشن. شما نيازي به باز كردن هر كدام جداگانه نداريد. اين سه فايل را روي رايانه خود بريزيد سپس نخستين فايل را باز كنيد و از Winrar آن را unrar كنيد. با اينكار winrar بگونه خودكار هر سه فايل را از حالت فشرده در مي آورد و يك كاتالوگ به نام NukeSentinel... در روي رايانه شما ميسازد.

براي نصب اين برنامه نيز به فايل readme.txt مراجعه كنيد. همه چيز آنجا نوشته شده است.

Chatserv 2.9 يا ورژن جديدتر آن همراه اين برنامه نيست و همانگونه كه گفتم بايستي ابتدا اين Patch را روي نيوك خود داشته باشيد (برابر آنچه در تارنماي اصلي سنتينل نوشته شده است). اينها يك سري patch امنيتي است كه براي نيوك نوشته شده اند. اگر در گوگل جستجو كنيد خواهيد يافت.

شاد و پيروز باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا