heh !
خیلی جالبه ! علما جمعا باز !
من برای دعوا یا .... چیز دیگه ای نیومدم ! فقط اومدم دلیل کامل هک شدن سایت هامون رو بگم و برم !
متاسفانه خدمت آقایونی که خوشحال هستند باید بگم که مشکل امنیتی از نیوک نبوده و کاملا از طریق سرور هک شدیم !!
بله ! از طریق سرور بوده کاملا !
ایشون یا با هاستی که خریده بوده یا پسوردی که از یکی از مشتریا بعد از 2 هفته تلاش بدست اورده بوده تونست shell عادی آپلود کنه و بعد از به قول خودش پیدا کردن bypass برای سرور .... تونسته فایل های مورد نیازش رو برای دسترسی به دیتابیس در پوشه های 777 آپلود کنه .... ! که تمام فولدر های 777 سایت های ما پر بود از فایل sql.php که کاملا مثل یک phpmyadmin عمل می کنه و به راحتی به دیتابیس های سرور میشه دسترسی داشت
با این روش این 3 تا کار رو انجام داد :
1 . پاک کردن تیبل های حساس مثل nuke_users سایت peteam.ir که خوش بختانه بک آپ روزانه داشتیم ( هیچ هکری همچین کاری نمی کنه .... خیلی بچه هست )
2 .اضافه کردن یک query در تیبل nuke_massages سایت evo-design و evo-persian به اسمه هک شدن سایت و کلمه ی fuck Evo !
3 .انداختن یک index.html دیفیس برای فولدر 777 /files که واقعا lammer بودن خودش رو ثابت کرد
در ضمن ایشون یک کار به دور از اخلاق دیگه هم کرد که آن هم بک آپ گرفتن از کل دیتابیس های ماست که می خواد پخش کنه اون هارو .... که منو به خاطر همین موضوع تهدید های خیلی زشت کرد .... !
واقعا برای این پسر بچه که نمی دونم کجاش و چرا داره آتیش می گیره متاسفم !
ولی این منو خوشحال می کنه که هنوز از نیوک هک نشدیم و هر بار که حمله ای شده به سرور ربط داشته و این آخری که کاملا از سرور بوده و اصلا ربطی به نیوک نداشت
خلاصه اینارو گفتم که صادق جان و دوستانش مهمانی نگیرند این چند شبو ! چون هیچ اتفاقی نیفتاده
بحث به دعوا نکشید لطفا .... قضاوت رو بزارید به عهده ی کسانی که دارند اینارو می خونند !
در ضمن تا من روش پیدا کردن shell اولیه رو پیدا نکردم فکر نکنم بزارم سایت ایو بالا بیاد فعلا !
ممنون از فرهاد جان با این بیان زیباشون
موفق باشید