سلام...
يه دفعه اي به سرم زد كه بيام FAT رو NTFS كنم ...تمام هاردمو NTFS كردم...حالا هر وقت كه ويندوزم بالا مياد خيلي خنده داره يا يكي دو تا درايو اضافه مي شه يا كم مي شه...هر كاري دوست داره مي كنه...به نظر شما اين چشه؟! :roll:
هيچ چيز خاصي نيست كه توضيح بدم...هر سري كه مي خوام با كامپيوتر كار كنم اونو روشن مي كنم و وارد ويندوز مي شم...هي هر سري يه درايو اضافه با كم مي شه...بعضي وقتا هم بعضي درايوارو نمي شناسه و مي گه فرمت نشده...همين!!!!!
او اس داس سیستم ان تی اف اس رو نمیشناسه ... شما هم که تمام هاردت رو ان تی اف اس کردی ... پس طبیعیه که کل سیستم شما بهم بریزه ... باید سیستم رو به فت 32 برگردونی یا اینکه هارد رو فرمت کنی یا اف دیسک کنی
شما دليل نياورديد و اتفاقا من به همين علت هاردمو ntfs كردم...بدون دليل هيچ چيزو نبايد قبول كرد...البته هنوزم قانع نشدم كه NTFS خوب نيست چون اين مشكل هم رفع شدنيه ...
اما نه برای PC خونگی... فقط برای سرور شبکه ها لازمه.
ما الان اتفاقا سرور شبکه مون NTFS هست خیلی هم راضی هستیم چون خیلی سریع تر از FAT32 هست. در کافی نت هم یک بار همه سیستم ها رو NTFS کردیم اما بعد یک ماه متوجه شدیم که مشکل زیاد ایجاد می کنه و به دردسرش نمی ارزه.
در اینترنت جستجو کنید و موارد استفاده NTFS رو پیدا کنید ... بعد خودتون تصمیم بگیرید.
سلام:
به نظر من NTFS برای همه درایو ها خوبه به جز C: چون من تا حالا XP خودم جز NTFS رو هیچی نصب نکردم یکبار تصمیم گرفتم که درایو :C رو NTFS کنم بعد از چند بار بالا اومدن منو اذیت کرد و صفحه ابی ....
البته هارم من هم مشکل داره Maxtor
حالا خودتون میدونین ولی NTFS در مجموع خوبه