Nova real time

دوستان سلام شاید انجین نوا به این بخش ربطی نداشته باشه ولی من بخش مناسبی پیدا نکردم.
دوستان من دارم روی پروژه دانشجویی کار میکنم که کارم رو با کد مدل کردم آوردمش تو مکس و رندر وی ری رو که میخواستم ازش گرفتم ولی وقتی فایلم رو با اکسپورتر نوا میخوام تبدیل کنم ارور میده و نمیتونه متریال ها رو تبدیل کنه وقتی هم که فایل رو وارد نوا میکنم باز همون ارور متریال رو میده و نمیگذاره فایل باز بشه من این کار رو حتی با ساده ترین فایل و تک متریال وی ری هم کردم بازم فایده نداره:-? ولی با متریال و رندر دیفات مکس هیچ مشکلی نداره.:shock:
لطفا دوستان و اساتیدی که تجربه این کار رو دارن من رو
راهنمایی کنن فایل ارورها رو هم ضمیمه کردم.
سپاسگذارم.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    649.7 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • 2.jpg
    2.jpg
    359.3 کیلوبایت · بازدیدها: 11
دوستان اگه نحوه کرک این نرم افزار هم میدونید به ما هم بگید ثواب داره.:rose::green:

Ultra3D

Well-Known Member
این نرم افزار کرک نداره ... خیلی وقته دنبالشم ... کارای حرفه ای ایرانیش رو هم دیدم واترمارک داشتن
محمد ( کاربر ویژه) باهاش قشنگ کار کرده ... مسجد جامه اصفهان و میدان عالی قاپو اصفهان رو با این انجین زده ( تو بخش تاپ گالری)

دوست عزیزم ممنون از شما کار محمد رو دانلود کردم بسیار زیباست در واقع کار ایشون بود که منو تحریک کرد تا یک همچین کاری بسازم من به ایشون هم ایمیل زدم و هم پیغام خصوصی دادم ولی متاسفانه ایشون جوابی ندادن.:-?
دوستان حرفه ای کسی میتونه منو راهنمایی کنه لطفا؟:rose:

mohammadyzr

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
باید ببخشید که جوابتون رو دیر میدم، راستش الان صدها کیلومتر دورتر مشغول گذروندن خدمت سربازی هستم و به اینترنت دسترسی ندارم :green:. در مورد نوا باید بگم این انجین کرک نشده و همون طور که قبلا گفتم بهتره با انجین های جا افتاده تری مثل Unity3d کار کنید که آموزشهای زیادی به زبان فارسی در مورد اون روی وب وجود داره.
در مورد متریال هم انجین نوا فقط متریال استاندارد و رندر و نورهای دیفالت مکس رو ساپورت می کنه و همون طور که خودتون گفتید مشکل بخاطر استفاده از متریالهای وی ری هست...
امیدوارم موفق باشید:)

جدیدترین ارسال ها

بالا