بی بی کد New room

darklight

کاربر فعال
کار زیبایی شده و به نظرم با کمی کار روش می تونی یه کار خیلی خوب رو در بیاری....
البته نمیدونم اما یه حسی دارم که انگار نوری که توی فضا هست یه جورایی معلوم نیست از کجاست. انگار منبع نوری معلومی نداره. البته پنجره رو دیدما ولی سایه ها تقریبا هیچی رو نشون نمیدن... یه سری نکته دیگه هم هست که چون خودم توش اوستا نیستم نمی تونم نظر بدم. (احتمالا توی کارهای خودم ایراد خیلی بیشتر از اینه)

mohammad@er

Well-Known Member
سلام .

کار زیبایی هست .
ولی اگر :

1- شدت نورت رو بالاتر ببری (کارت خیلی تیرس و حس طبیعی بودن رو به ادم نمی ده .)
2-شدر سازی مناسب (اصلا معلوم نیست از چه جهتی به کارت نور میرسه .. مثل نور شمال میمونه .)
3-مقیاس صحیح (به نظرم مبل ـت بزرگتر از جلومبلی شده و حس خوبی به بیننده نمی ده .)
4-رنگ بندی نا مناسب (رنگ بندی کارت خیلی مردس و هارمونی هست بهتره کمی تضاد رنگ ها رو بیشتر کنی تا کارت جلوه اصلی خودش رو بگیره .
5-متریال سازی و تکسچرینگ مناسب ( تکسچرینگ ـت می تونس خیلی بهتر از این باشه ... ام دی اف پشت مبل اصلا متریال خوبی نداره - تا چایی که من می دونم این ام دی اف های گلاس هست و باید رفلکت داشته باشه - uv درب اصلا خوب نیست و یه فرم خیلی بدی به خودش گرفته .. متریال سازیت خیلی مناسب برای این کار نیست .. جای کار زیادی داره )

در نهایت خدمتتون عرض کنم dof ، مات کردن قسمتی از تصویر نیست و قواعد خودش رو داره . تو یه مقاله (فکر کنم مال سایت fxguid بود ) نوشته بود از dof باید برای ایجاد نقطه طلایی عکس استفاده کرد .

در مورد نقطه طلایی عکس هم اطلاعات جامع و مفیدی ندارم و فقط میدونم تو نقاشی داوینچی استفاده شده و کارش ایجاد هدف تو عکس هست ... یعنی بیننده هنگام دیدن یک عکس یک قسمت چشم کاربر رو به خودش می کشه .

موفق و پاینده باشید .

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام به مرتضی عزیز.ورودتون رو به این سایت خیر مقدم عرض میکنم.
کار قوی و خوبی شده.
رنگ بندی فضا جالب شده. به لحاظ دیزاین خوب شده.
رنگ بندی هم دوست داشتنی هست.
مدل مبل میتونست خیلی بهتر باشه و همینطور شیدر خوبی براش تعریف میشد بهتر بود
برای بحث عمق میدان سعی کنین واقعی کار کنین یا اگه سیستم خیلی کند هست از Z-Depht توی فتوشاپ انجام بدین
موفق و سرافراز باشید.حتما کارهای دیگه خودتون رو شیر کنین.

جدیدترین ارسال ها

بالا