[new Net] حامد طالبانی

hamex

Member
سلام
این هم یه پوستر واسه یه کافی نت.:wink:
PAINTER+PHOTOSHOP

New-Net-poster.jpg

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مثل بقیه کاراتون عالیه.

چند تا سوال داشتم:

1) اگه میشه یه توضیح مختصری دریاره برنامه painter که کلا چه کارایی میشه باهاش انجام داد؟

2) اون حالت سه بعدی برای نوشته ها رو چجوری ایجاد کردین؟ یعنی با چه برنامه یا پلاگین یا ...؟

3) طراحی و رنگ آمیزی کاراکتر پوستر از اول توسط خودت انجام شده؟

ممنون

Broken-home

Member
این یکی باحاله.آقای طالبانی شما که این کاراکتر رو برای این کار طراحی کردید چقدر برای این طراحی قیمت گذاشتین؟ آیا این به سفارش مشتری بود که کاراکتر خاصی رو می خواستند؟
چقدر وقت برد از موقع سفارش تا اتمام طراحی؟

آخرین ویرایش:

NaviD.R.R

Member
واقعا کارات زیبا ست. چون برای کارات وقت میزاری .
یه چنین کاری رو حدودا تو چند روز طراحی می کنی ؟

hamex

Member
sara_is_nice_girl گفت:
مثل بقیه کاراتون عالیه.

چند تا سوال داشتم:

1) اگه میشه یه توضیح مختصری دریاره برنامه painter که کلا چه کارایی میشه باهاش انجام داد؟

2) اون حالت سه بعدی برای نوشته ها رو چجوری ایجاد کردین؟ یعنی با چه برنامه یا پلاگین یا ...؟

3) طراحی و رنگ آمیزی کاراکتر پوستر از اول توسط خودت انجام شده؟

ممنون
سلام سارا خانم
1. برنامه painter یه برنامه خوب برای استفاده از تکنیکهای مختلف طراحی و نقاشیه و ابزارهای مختلفی مثل:مداد.مرکب.آبرنگ.رنگ روغن.زغال و........ داره که خیلی به ابزارهای واقعی نزدیکه..واسه کار کردن تو این برنامه بهتره که قلم نوری داشته باشی چون با موس خیلی سخته.
2.اون حالت سه بعدی رو تو corel draw کار کردم و به نوشته ام perspective و extrude دادم و اون سیمهارم هم تو photoshop کشیدم.
3. آره همه کاراشو خودم کردم البته واسه چنین کارایی که کاملا دیجیتاله یه طراحی ساده (اسکیس) میزنم و جزئیات رو با با رنگ در میارم.

hamex

Member
Broken-home گفت:
این یکی باحاله.آقای طالبانی شما که این کاراکتر رو برای این کار طراحی کردید چقدر برای این طراحی قیمت گذاشتین؟ آیا این به سفارش مشتری بود که کاراکتر خاصی رو می خواستند؟
چقدر وقت برد از موقع سفارش تا اتمام طراحی؟
ممنون
واسه این کاراراکتر و پوستر 350000 تومان گرفتم
آره خود مشتری تو این کا چنین کاراکتری می خواست

Broken-home

Member
hamex گفت:
ممنون
واسه این کاراراکتر و پوستر 350000 تومان گرفتم
آره خود مشتری تو این کا چنین کاراکتری می خواست

خواهش.صرفا برای طراحی این قیمت ؟ اگر اینطوره قیمت خوبیه.

جدیدترین ارسال ها

بالا