دمت گرم احسان.... بدون که تنها نیستی
ehsan_dabbaghi Member Sep 16, 2006 #23 پایتون ... خیلی ممنون ... نمیدونم ولی امیدوارم خوب شم تا لااقل بتونم کار کنم ... امین آقا تشکر ...
P.A.Y.T.O.N Active Member Sep 16, 2006 #24 تا وقتی دوستایی داری که هواتو دارن مطمعن باش حالت زود خوب میشه...
M mostafa_cs Well-Known Member Sep 17, 2006 #25 منم از ته دل واستون آرزوی سلامتی میکنم! و امیدوارم طرحهای زیباتون رو دوباره اینجا ببینم!
amin3soot Member Sep 20, 2006 #26 احسان اصلا نگران کسالت و مریضی و از این جور حرفها نباش بالاخره حالت خوب می شه خداییش من آرزومه یه روز بتونم مثل تو طراحی کنم دوستدار تو امین
احسان اصلا نگران کسالت و مریضی و از این جور حرفها نباش بالاخره حالت خوب می شه خداییش من آرزومه یه روز بتونم مثل تو طراحی کنم دوستدار تو امین
ehsan_dabbaghi Member Sep 23, 2006 #28 بالاخره فروردینی هستمو فرزند طبیعت ... دوری از طبیعت هم علت مریضی من بود ...
cold Member Sep 24, 2006 #30 خوشحالم که دوباره میبینمت احسان جان . خوش اومدی دوست عزیزم . طرحت رو هم چیش بوده که اصلاحش کردی ؟ از نظر لینک مشکل داشت ؟ یا تغییراتی توی خودش دادی ؟
خوشحالم که دوباره میبینمت احسان جان . خوش اومدی دوست عزیزم . طرحت رو هم چیش بوده که اصلاحش کردی ؟ از نظر لینک مشکل داشت ؟ یا تغییراتی توی خودش دادی ؟
nima_dsnr کاربر VIP Sep 24, 2006 #31 احسان الحق که دنیا دیگه مث تو نداره... این شعر رو به افتخارت همین الان گفتم :d خیلی زیباااااااااسسستتتتت......
احسان الحق که دنیا دیگه مث تو نداره... این شعر رو به افتخارت همین الان گفتم :d خیلی زیباااااااااسسستتتتت......
ehsan_dabbaghi Member Sep 25, 2006 #32 ممنون ... نه بابا اونرو واسه یکی دیگه خونده لطف داری ... آخرین ویرایش: Sep 25, 2006