جلوه های ویژه New Fracture(Dynamic) Test -------------- Cinema 4D 12

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام به همه دوستان. امیدوارم حالتون خوب باشه.
ورژن جدید Cinema 4D هم اومد با یه سری امکانات جدید و جالب که مهمترینشون سیستم جدید Dynamic یش هست که کلا عوض شده با سیستم Dynamic ورژن قبلی. خیلی راحت تر و قدرت مند تر و سریعتر شده و قابلیت های جدید زیادی رو برای شبیه سازی های دینامیکی به وجود آورده. این نمونه کاری که من الان می خوام بذارم هم من توش از همین سیستم جدید دینامیک استفاده کردم.
شکستن اون باکس رو توی Cinema 4D 11.5 انجام دادم چون پلاگین Xplode نسخه مخصوصا ورژن Cinema 4D 12 رو هنوز بیرون نداده. بعد از شکستن اون باکس باکس رو اوردم داخل Cinema 4D 12 و بقیه کارها رو توی Cinema 4D 12 انجام دادم.
این از تست های اولم هست، انشاا... توی تست های بعدی بیشتر با این سیستم دینامیکی جدید آشنا می شم و مشکلات و معایبم رو رفع می کنم. خوشحال نظرات و انتقاداتون رو در مورد این تست ها بدونم تا بتونم اونا رو برطرف کنم.

موفق باشید و سربلند.

پیوست ها

• NRBD 006-.rar
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 70
  • NRBD 006.jpg
    NRBD 006.jpg
    38.5 کیلوبایت · بازدیدها: 27
آخرین ویرایش:

Farrokh

Active Member
خیلی عالیه

ولی از نظر بصری واقعی نیست

یعنی اره برقی هم باشه نمی تونه این باکسه رو به این ریزی خورد کنه

به نظرم تیکه باید بزرگتر باشن

ضمنا این توپه اصلا حس سنگین بودن رو منتقل نمی کنه (بیشتر به درد گل کوچیک می خوره )

ولی از نظر دینامیکی خیلی جالب شده

رندرش هم معقوله

موفق باشی

HOSSEIN.D

Well-Known Member
ایول.
بعد از چند وقت یه کار جدید از آقا امین.
خیلی باحال شده.
ولی خرده سنگها یکم سبک به نظر میاد.
اما ایده باحالی بود.
موفق باشی:rose:

امین تری دی

Active Member
خب شده امین جان اما ... :)

فقط یک پیشنهاده :wink:

به نظر من بهتر بود کاری می کردی که با اولین برخورد آبجت مثلا به 10 تا 20 تکه تقسیم می شد
واین ابجکت های کمی درشت با خوردشان به شکل ترکش ذرات خیلی ریزی را هم به طرفی پرت می کردن .
بعد یک Event دیگه هم تعریف می کردی که بعد از خوردن به زمین مجدد خورد شده
این طوری طبیعی تر جلوه می داد

Amin 4D

خیلی باحاله امین خان :)

مرسی.

خیلی عالیه

ولی از نظر بصری واقعی نیست

یعنی اره برقی هم باشه نمی تونه این باکسه رو به این ریزی خورد کنه

به نظرم تیکه باید بزرگتر باشن

ضمنا این توپه اصلا حس سنگین بودن رو منتقل نمی کنه (بیشتر به درد گل کوچیک می خوره )

ولی از نظر دینامیکی خیلی جالب شده

رندرش هم معقوله

موفق باشی

آره خیلی ها در مورد کارهای شکستنی که انجام می دن این انتقاد رو دارن اما نمی دونم چرا خودم اینطوریشو بیشتر دوست دارم. دوست دارم تعداد ذرات زیاد و اندازه شون کوچیک باشه. اما دارم روی تست یه کارایی می کنم، انشاا... بهتر می شه و انتقادها هم کمتر می شه.
در مورد دینامیک هم لطف داری، در مورد رندر هم همین طور.

ایول.
بعد از چند وقت یه کار جدید از آقا امین.
خیلی باحال شده.
ولی خرده سنگها یکم سبک به نظر میاد.
اما ایده باحالی بود.
موفق باشی:rose:

مرسی حسین جان، تو فقط بیا اینجا خالی ببند. :lol:
در مورد خرده سنگ ها هم نمی دونم شاید.

خب شده امین جان اما ... :)

فقط یک پیشنهاده :wink:

به نظر من بهتر بود کاری می کردی که با اولین برخورد آبجت مثلا به 10 تا 20 تکه تقسیم می شد
واین ابجکت های کمی درشت با خوردشان به شکل ترکش ذرات خیلی ریزی را هم به طرفی پرت می کردن .
بعد یک Event دیگه هم تعریف می کردی که بعد از خوردن به زمین مجدد خورد شده
این طوری طبیعی تر جلوه می داد

امین جان راستش خودت که دیده بودی کارامو، این سری زیاد روی شکستن اون باکس وقت نذاشتم اما الان باز دارم روش کار می کنم تا یه کم رئال تر کنم کارو. تموم که شد انشاا... می ذارمش همین جا واسه انتقادهای جدید.

ممنون از همگی.

Amin 4D

سلام به همه. کارمو ادیت کردم. البته اون باکس رو کلا از نو شکستم و این دفعه خرد کردن اون به صورت راندوم و تصادفی نبود و با یه کم حساب کتاب شکستمش.
Farrokh جان. ایندفعه تعدا تیکه ها رو کمتر کردم و در نتیجه اندازه شون بزرگتر شد. سعی کردم در وزن دادن به اون توپ هم کارو رئال تر کنم، نمی دونم تونستم یا هنوز اون توپه مشکل داره.
HSN_MAYA، حسین جان ایندفه وزن خرده سنگ ها رو بیشتر کردم.
امین تری دی جان اوامر شما هم انجام شد. همون طور که خواهید دید ایندفعه اول اون باکس به چند تیکه بزرگ تبدیل می شه بعد از برخورد توپ و در مرحله بعد هر قطعه بزرگ بعد از به زمین خوردن به ذرات و تیکه های کوچیک تر تبدیل می شه.
باز هم منتظر نظرات خوبتون هستم دوستان.
موفق باشید و سربلند.

پیوست ها

• NRBD NewEdit 006-01.rar
    910 کیلوبایت · بازدیدها: 25
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا