nazar bedin

Mehdi.Ravan

Member
سلام . کارت خوب شده , نور پردازی عالیه از نظر من , مدلینگ و تکسچرینگ بد نیست . عیب خاصی ندیدم وگرنه میگفتم , فقط کارت حالت toon پیدا کرده , در موردش یکم توضیح میدی ؟ که رندررت چی بوده و متریال ...

Fanous

Well-Known Member
سلام.
عالی شده .
فکر می کنم از vray-toon استفاده کرده باشی .
فقط اگه می تونستی اون سگمنتهای مورب رو حذف کنی بهتر میشد.
موفق باشی

ea_utopia

Active Member
سلام رضا جان
من با کار های رئال و واقعی بیشتر حال می کنم و حتی اگه از فتو شاپ در کار استفاده بشه دوست دارم در جهت رسیدن به همین هدف باشه.خوب می دونم کارت عجله ای بوده فقط خواستم گیر الکی بدم .می دونی که مرض دارم

mamali132002

Active Member
عالی....
آقا تبریک میگم style کار خیلی خیلی قشنگ شده ... منم با fanous در مورد سگمنت ها موافقم.

راستی به نظر من این سبک از رئال هم قشنگ تر شده من که خیلی کیف کردم.

modjtaba

Member
oon goldoon tahe otagh kheili bahale
albate age dorost tashkhis dade basham
vali kadret monaseb nist
age nemikhai atrafesho por koni fekr konam doorbino bebari jolotar behtar bash
dar kol kare khoobie

Hamid_Maya

Member
سلام
در نوع خودش خيلي شيك و قشنگ شده
منم از اين نوع كار بخصوص تركيت رنگهاش خيلي خوشم اومد
به قول محمد رضا از رئال هم قشنگ تر شده
موفق باشي

ea_utopia

Active Member
دوستان این ترکیب رنگ توی فتوشاپ ایجاد شده و با کمی دستکاری hue می تونید به هر ترکیب رنگی برسید.
چون این کار ؛ کار دوست عزیز تر از جانم آقا رضا ست نمی خوام بیشتر از این بهش گیر بدم اما
در این جور کار ها مثلا در غرفه های نمایشگاهی جذابیت حرف اول رو می زنه.رفلک و سایه و درخشندگی های سطحی و استفاده کردن از رنگهای تند و جذاب می تونه جواب بهتری برای جلب مشتری باشه.
کاش یه کم بیشتر دوستان توضیح می دادند که چرا از رئال هم قشنگتر شده!!!
از این که کار رضا جان خیلی خوب از آب در اومده شکی نیست اما
می دونم این کار یه کار عجله ای بوده و رضا جان می تونسته خیلی بهتر از اینا از این کار رندر بگیره.

araz63

Member
سلام دوستان عزیز
من این کارو با toon رندر نگرفتم.
حق کاملا با احسان است.
من این کارو با استفاده از photoshop انجام دادم.و چون این کارو باید خیلی زود طراحی و به کارفرما تحویل میدادیم خیلی کار عجله ای شد.
در مورد سگمنتهای مورب من کاملا با فانوس موافقم.
ولی این کار من میتونه یک متد پرزانته باشه.

mamali132002

Active Member
دوستان این ترکیب رنگ توی فتوشاپ ایجاد شده و با کمی دستکاری hue می تونید به هر ترکیب رنگی برسید.
چون این کار ؛ کار دوست عزیز تر از جانم آقا رضا ست نمی خوام بیشتر از این بهش گیر بدم اما
در این جور کار ها مثلا در غرفه های نمایشگاهی جذابیت حرف اول رو می زنه.رفلک و سایه و درخشندگی های سطحی و استفاده کردن از رنگهای تند و جذاب می تونه جواب بهتری برای جلب مشتری باشه.
کاش یه کم بیشتر دوستان توضیح می دادند که چرا از رئال هم قشنگتر شده!!!
از این که کار رضا جان خیلی خوب از آب در اومده شکی نیست اما
می دونم این کار یه کار عجله ای بوده و رضا جان می تونسته خیلی بهتر از اینا از این کار رندر بگیره.

به نظر من هر کاری که نو باشه و یک ایده همراهش داشته باشه کار خیلی قشنگیه...
به هر حال ما همیشه لازم نیست که سعی کنیم کار 3d مون رو به واقعیت نزدیک کنیم... شما همیشه میبینید که کارهایی که ایده دارن بیشتر از کارهایی که نزدیک به رئال هستن جذابیت دارن.(اون دیگه بستگی به استعداد و هنر شخص طراح داره)

قشنگیه این کار هم به رنگش هستش هم حالت toon که داره. ممکنه ساده باشه ولی ایده خوبیه. در مورد رنگش هم مهم نیست که تو photoshop زده شده یا تو 3d به هر حال اگر نهایتا بخواد انیمیشن بشه تو after effect با همین تنظیمات قابل حل هستش. من وقتی به یه کاری بعد از 3d به Photoshop میره و تغییر خیلی زیادی میکنه گیر میدم که انیمیشن کردنش غیر ممکن یا دیگه با اون کیفیت که تک فریم بوده نشه درش آورد.

دیگه شما خودتون استادید هر جور دوست دارید میتونید برداشت کنید. من نظر خودمو گفتم

ea_utopia

Active Member
ببین mamali132002 جان
من با توجه به این که می دونم رضا جان این کار رو واسه چی انجام داده و می دونم کارفرما چی می خواد نظر دادم و کاری نداشتم که ناز شده یا نه.
فرمودین کار هایی که ایده دارند بیشتر از کارهای رئال جذابیت دارند اما دوست عزیز مگه کار ایده دار و رئال مقابل هم قرار دارند که اینگونه مقایسه می کنید. مگه نمیشه یه کاری ایده داشته باشه . در عین حال رئال هم باشه ؟؟؟

araz63

Member
من اینجا جا داره که از همه ی دوستان تشکر کنم
من کاملا منظور احسان عزیز رو میفهمم
تنها ایده من از انجام این کار این بوده که یه نمونه از ایده های پرزانته رو نشون بدم.و خیلی خوشحالم که بحث به این مرحله رسید و این نشون میده که هنوز خیلی از بچه ها هستن که به ظاهر پروژه ها نگاه نمیکنن.
خوشحالم که جزیی از خانواده ی مجید آنلاینم.

ehsan_3dmax

Active Member
هم حرفهای احسان درسته و هم حرفهای mamali
کاری که ارایه شده توسط رضا جان هم زیباست. فقط فکر کنم آقا رضا واسه این سبک اگه نمایش edge های مدلهای غیر از زمین رو برداری کار زیباتر هم بشه.
احسان از یک دیدگاهی به کار نگاه میکنه و mamali هم از یک دیدگاه دیگه که هر دو هم خیلی عالی اظهار نظر کردید.
موفق باشید.

mamali132002

Active Member
ببین mamali132002 جان
من با توجه به این که می دونم رضا جان این کار رو واسه چی انجام داده و می دونم کارفرما چی می خواد نظر دادم و کاری نداشتم که ناز شده یا نه.
فرمودین کار هایی که ایده دارند بیشتر از کارهای رئال جذابیت دارند اما دوست عزیز مگه کار ایده دار و رئال مقابل هم قرار دارند که اینگونه مقایسه می کنید. مگه نمیشه یه کاری ایده داشته باشه . در عین حال رئال هم باشه ؟؟؟

حتما شما سلیقه مشتری رو بهتر میدونید ...

araz63

Member
احسان جان
خیلی ممنون از نظرت.
منم کاملا با نظر شما موافقم. هر کدوم از دوستان از دید خودشون پروژه رو نقد میکنن.

جدیدترین ارسال ها

بالا