..::naviddesign-wallpaper::..

NAKOOT

Well-Known Member
نوید جان توی Gp نظرم رو کامل دادم ... دی:
کارتاپی شده ...
موفق باشی ...

آخرین ویرایش:

NaviD.R.R

Member
ممنون از نظراتتون دوستان ، این عکس خودمه که تو این کار ازش استفاده کردم ، هدف از طراحی این کار هم در ابتدا طراحی یک آواتور بود که ( اون قسمت چشمشه ) که بعد والپیپرشم ساختم البته زیاد وقت نذاشتم روش...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
نوید خیلی خوب شده. مثل همیشه. منتها نمیدونم یه چیزی تو کل طرح هست که نمیذاره بگم طرحت عالی شده!!! هر چی هم نگاه میکنم دقیق متوجه نمیشم کدوم قسمته. تک تک بخشای عکس رو که نگاه میکنی قشنگ شده و نقصی نداره. بیشتر به خود عکس شک دارم. به نظرم اگر عکس کلا سیاه و سفید بود و اون قسمتای نیمه رنگی لبه های مو یا کناره های چشما رو نداشت خیلی بهتر بود.

Mandana

Active Member
نوید طرح جالبی شده.یعنی ایده اش خوبه
منتها اگه از عکس خودت استفاده نمی کردی قشنگ تر میشد
grinning-smiley-047.gif

شوخی کردم
toyou.gif

اما عکس با کیفیت تر اگه استفاده می کردی شاید بهتر می تونست باشه
stoneage.gif
مخصوصا قسمت ابروها که خیلی رنجه شدن
127fs2691814.gif

و باز به همون دلیل عدم کیفیت عکس، چشم سمت راستی که انقدر زیبا روش کار کردی جذابیت خودشو نداره
dunnosmiley.gif
چون مردمک چشم شارپ شده و با بقیه ی عکس همحونی نداره و به همین دلیل خیلی از جذابیت طرح کم کرده
2ai4yg7.gif

اون قسمت زیر چشم رو که آبی کردی هدف خاصی پشتش بوده؟
dunnosmiley.gif
چون احساس می کنم دور چشم خیلی شلوغ شده و مشکل شلوغی بخاطر همون رنگ آبی هستش
128fs3659061.gif

تکرار آرم نوید دزاین هم نزدیک اون چشم نمی تونه ضروری باشه.یعنی اگه بر داری شاید بهتر بشه
127fs2692074.gif

دوست داشتم بگم آرم نویددزاین رو داخل همون چشم جاسازی کن، اگه کلیشه ای نمیشد شاید این توصیه رو بهت می کردم اما معمولا آرم توی چشم چپونده!!! میشه
129fs260938.gif
برای همین شاید همینکه حذف بشه کفایت کنه
smileluva.gif

ولی نسبت به وقت کمی که براش گذاشتی طرح جالبی شده.میبینم که تو هم مثل من تنبل شدی
gigglesmile.gif

اما به نظر من حیفه.روی طرحهات بیشتر وقت بذار.چون تا اونجا که یادمه همیشه طرحهات توی تاپ گالری بوده و منهم به هنرت ایمان دارم
127fs2692074.gif

موفق باشی دوست گلم
pillowfight.gif

NaviD.R.R

Member
مرسی ار نظرات خوبت مانی جان .
راستشو بخوای شاید 20 دقیقه رو این کار وقت گذاشتم هدف خواستی هم واسه انجام دادنش نداشتم همونطور که گفتم می خواستم یه آواتور واسه خودم درست کنم که یهو والپیپرشم زدم ،
در مورد کیفیت عکس ، حق با تو هست ، چون با موبایلم گرفتم اینجوری شده ...
در مورد کارام هم لطف داری ایشالا تو کارای بعدی جبران می کنم ، بازم ممنون از نظرات ارزشمندت...

Patris Net

Member
خيلي زيبا شده!
كاش آموزشش رو هم ميزاشتي!
منتظر كاراي بعديت هستم!
موفق باشي
يا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا