سلام دوستان.این کارایه منه.:D
galagoola Active Member Jan 6, 2008 #2 خیلی قشه بید من دیگه نظر نمیدم چون همه کاراتو دیدم بقیه که ندیدن برن ببینن لذت ببرن فلن
[REZA] Member Jan 6, 2008 #3 آقا اینم عالی بیده خیلی قشه بید من دیگه نظر نمیدم چون همه کاراتو دیدم بقیه که ندیدن برن ببینن لذت ببرن فلن کلیک کنید تا باز شود... پس چرا نظر دادی ها ها ها.....:دی
آقا اینم عالی بیده خیلی قشه بید من دیگه نظر نمیدم چون همه کاراتو دیدم بقیه که ندیدن برن ببینن لذت ببرن فلن کلیک کنید تا باز شود... پس چرا نظر دادی ها ها ها.....:دی
saeid.g Member Jan 7, 2008 #7 کارت خیلی تمیزه. بیسته. بقیه رو هم دیدم اونا هم خیلی خوب بود ولی این یکی رو بیشتر دوست داشتم. دستت درد نکنه. اگر به بچه های کارهای گروهی سری نزدی یه سری بزن اونجا به یکی مثل تو هم نیاز هست.(اگر دوست داشتی) پیروز باشی.
کارت خیلی تمیزه. بیسته. بقیه رو هم دیدم اونا هم خیلی خوب بود ولی این یکی رو بیشتر دوست داشتم. دستت درد نکنه. اگر به بچه های کارهای گروهی سری نزدی یه سری بزن اونجا به یکی مثل تو هم نیاز هست.(اگر دوست داشتی) پیروز باشی.
Hamid_ahmadi Well-Known Member Jan 7, 2008 #8 کار قشنگی شده سبک خیلی قشنگی هم داره خیلی خوبه و موفق باشی
AhadGD Well-Known Member Jan 7, 2008 #9 بابا دمت گرم خیلی عالیه... رنگبندیت خیلی جالبه... موفق باشی بای