راست می گی هاااا، حواسم نبود رو هوا بودم!!!خب من دیدم که اتفاق افتاده.. چرا روی هوا حرف میزنید؟!
Using mysql_close()[B] isn't[/B] usually necessary, as [B]non-persistent[/B] open links are [B]automatically closed[/B] at the [B]end of the script's execution[/B].
آره، آره، تو درست می گی... من و توسعه دهندگان Php اشتباه می گیم و اصولا روی هوا حرف می زنیم...اما با اطمینان میگم و در چند سایت که برام مثال عینی هستند به علت همین جریان، سرعت سایت پایین رفت تا حدی که صفحه ی اول تا 5 دقیقه هم زمان میبرد برای لود شدن کامل.
یادمه حتی هاستی که اون سایت رو میزبانبی می کرد، دلیلش رو همین مورد اشاره کرد.
۱- اگر برنامه ات زیاد طول می کشه، بهتره وقتی کارت با بانک تموم شد، اون رو ببندی.
آره، آره، تو درست می گی... من و توسعه دهندگان Php اشتباه می گیم و اصولا روی هوا حرف می زنیم...
راستی، دیگه از اونجا هاست نگیر، به نظر می رسه چیزی حالیش نیست!!
یادم نمیاد جایی گفته باشم که هاست مال شما بوده باشه!!اتفاقا منتظر این بودم که مدعی هاست هم بشی...
سایت مال من هم نبود سرور هم اختصاصی بود...
در تئوری، حرف من 100% درسته.در تئوری حرف شما 99% درست
به نظر می رسه اشکال از "شما" باشه تا Phpاما در عمل من دیدم مشکل ایجاد میکنه...
درسته، اما در این مورد مطمئن باش مطلقه...دلیلی نداشت اینجوری صحبت کنید... همه چیز که مطلق نیست من هم استثنا رو مطرح کردم!
جواب اونها چیزی شبیه این خواهد بود:به نظر من بهتر یه ایمیل بزنیم به [email protected] و ازون بپرسیم(من زبانم خوب نیست).
ببخشید که این تاپیک رو بالا میارم!
اگه از این تابع توی کدمون استفاده نکنیم و آمار بازدید صفحه هم حد اقل 10000 بار در روز باشه
آیا میتونه تاثیری روی "Bandwidth Transfer" داشته باشه؟