mysql 4.1

من قبلا از ورژن 3.5 استفاده ميكردم . حالا كه ميخوام از ورژن جديدتر استفاده كنم با اين خطا روبرو ميشم

#1251 - Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client

تمام اسكريپتهايي كه قبلا با ورژن 3.5 كار ميكردن حالا اين خطا را گزارش ميكنند

oxygenws گفت:
باید کد هاتون رو تغییر بدید.
به راهنمای mysql مراجعه کنید.

دوست خوب من حتي آخرين نسخه phpMyAdmin را هم تست كردم ( آخرين نسخه موجود ) و باز همان مشكلي كه قبلا عرض كردم وجود دارد

oxygenws

Active Member
میشه شرایط محیطی رو دقیقا برام شرح بدید (مثل ورژن های همه چی.... یا اینکه اینا روی سرورند یا کلاینت یا .... همه چی)

oxygenws گفت:
میشه شرایط محیطی رو دقیقا برام شرح بدید (مثل ورژن های همه چی.... یا اینکه اینا روی سرورند یا کلاینت یا .... همه چی)

ممنون هستم از پيگيري شما

من روي Localhost امتحان كردم. مشخصات را در زير شرح داده ام:

PHP = 4.3.11
MySQL = 4.1
Apache = 1.3.31
OS = Win XP

يكي از برنامه هايي كه تست كردم phpMyAdmin 2.6.3 هست.

لازم به ذكر هست كه با تغيير نسخه MySQL به 3.5 هيچ مشكلي وجود ندارد.

oxygenws

Active Member
خواهش می کنم.....
PHP5 دانلود و نصب کن.... شاید لازم باشه توسعه mysqli اش رو هم فعال کنی. تست کن و ببین نتیجه خروجی چی می شه، احتمال بسیار زیاد درست درست بشه.

موفق باشی...

oxygenws گفت:
خواهش می کنم.....
PHP5 دانلود و نصب کن.... شاید لازم باشه توسعه mysqli اش رو هم فعال کنی. تست کن و ببین نتیجه خروجی چی می شه، احتمال بسیار زیاد درست درست بشه.

موفق باشی...

پس چرا روي هاستهاي ديگه پي اچ پي 4 داره با MySQL ورژن 4 كار ميكنه؟

hoom

Active Member
این بخاطر روش جدیدیه که mySQL برای کد کردن پسورد کاربر شما استفاده میکنه. برای این یا باید از PHP5 استفاده کنید و یا اینکه سرور mySQL رو با آرگومان old-passwords-- اجرا کنید و یا اینکه mysql رو اجرا کنید و در خط فرمان اون این دستور رو وارد کنید

SET PASSWORD FOR 'some_user'@'some_host' = OLD_PASSWORD('newpwd');

مثلا بزنید

SET PASSWORD FOR 'root'@'localhost' = OLD_PASSWORD('123456');

که پسورد رو به حالت قدیمی برمیگردونه

ارادتمند

جدیدترین ارسال ها

بالا