Mysql یا sqlite

DSP

New Member
با سلام خدمت دوستان انجمن
دوستان من دارم روی یک پروژه کار می کنم حالا توی انتخاب دیتابیس شک دارم:
سوال1:
در این پروژه ما سیستم طبق اولویت:
امنیت:
سرعت:
بیش از 1200 رکورد در هر روز ثبت می شود:
میباشد که بدلیل مستقل بودن دیتا بیس من SQLite را برگذیدم اما مسئله امنیت و کد گذاری اطلاعات برایم خیلی مهم است از نظر امنیت کدارم یک از بانک های اطلاعات دارای امنیت مطلوب تری است؟ SQLite توابغی برای کدگذاری اطلاعات دارد و می توان اطلاعات را در آن کدگذاری کرد؟ازنظر سرعت و ایجاد رکورد برای پروژه ما Sqlite مناسب است؟

سوال2:
من با استفاده با توجه به تسلطم روی برنامه نویسی شی گرا برنامه خودم را نوشتم آیا این برای برنامه ایی در سطح حرفه ایی کافی است؟ یا دلیلی دارد که از فریم ورک استفاده کنم یا فریم ورک چه مزیتی نسبت به برنامه نویسی توسط خود فرد یا استفاده از برنامه نویسی شی گرا در پی اچ پی (با توجه به انعطاف شی گرا در PHP5) دارد؟

پیشاپیش از همکاری شما متشکرم:rose:

Masoud1365

مدیر انجمن
در مورد سوال اول قطعا MySQL خیلی بهتره ( از همه نظر ) !
جواب سوال دوم :
شما اگر اصول شیئ گرایی رو کامل رعایت کرده باشید برنامتون حرفه ای هست !
فریم ورکها فقط کار رو برای شما راحت تر میکنند و 4 چوب بهتری برای توسعه نرم افزار دارند کما اینکه شما اگر درست کد نویسی کرده باشید برای توسعه نرم افزار دچار مشکل نخواهید شد

DSP

New Member
در مورد سوال اول قطعا MySQL خیلی بهتره ( از همه نظر ) !
جواب سوال دوم :
شما اگر اصول شیئ گرایی رو کامل رعایت کرده باشید برنامتون حرفه ای هست !
فریم ورکها فقط کار رو برای شما راحت تر میکنند و 4 چوب بهتری برای توسعه نرم افزار دارند کما اینکه شما اگر درست کد نویسی کرده باشید برای توسعه نرم افزار دچار مشکل نخواهید شد
من توی یک مقاله خواندم که امنیت و سرعت SQLite از MySql بیشتر است درسته؟
در صورتی که حملات به MySql روز به روز دارد بیشتر میشود و همچنین راه های نفوز به آن زیاد است

یعنی کسی که اصول کامل شی گرا را رعایت کرده باشد نسبت به فریم ورک امتیاز بیشتری دارد؟
من خودم مدت هاست شروع به یادگیری OOP کردم آیا ارزش دارد زمانم را روش بگذارم یا اینکه برم سراغ فریم ورک؟
میشه بیشتر توضیح دهید که دقیقا فریم ورک چه مزیتی نسبت به OOP دارد ؟ فقط به خاطر راحتی ؟؟؟

Army.Hidden

Active Member
سلام خدمت شما

من توی یک مقاله خواندم که امنیت و سرعت SQLite از MySql بیشتر است درسته؟
فکر نمیکنم اینطور باشه !! MySql روی میلیون ها رکورد به راحتی جواب میده ( چون تستش کردم )

یعنی کسی که اصول کامل شی گرا را رعایت کرده باشد نسبت به فریم ورک امتیاز بیشتری دارد؟

وقتی شما روی مباحث OOP دید باز و اصولی داشته باشید انتخاب و استفاده از فریم ورک ها برای سرعت بخشیدن به کارتون هست.

من خودم مدت هاست شروع به یادگیری OOP کردم آیا ارزش دارد زمانم را روش بگذارم یا اینکه برم سراغ فریم ورک؟

اگر شما با دید شی گرا با یک فریم ورک کار کنید خیلی اصولی تر میتونید کار کنید.
بعضی از مواقع دیدم که بین دوستانمون که با فریم ورک های قدرتمند کار میکنن ولی از نظر کد نویسی و ساختار اصولی مشکل دارن و این برای این هست که با دید oop به کدنویسی در فریم ورک نرفته اند !!!

میشه بیشتر توضیح دهید که دقیقا فریم ورک چه مزیتی نسبت به OOP دارد ؟ فقط به خاطر راحتی ؟؟؟

همونطور که مسعود گفت فریم ورک ها یک چارچوب هستند که به ورش oop طراحی شده است.
بیشتر موافق دوستان برای این که بدونن ساختار کدنویسیشون اصولی هست از فریم ورک استفاده میکنن ولی راحتی و سریع پیش رفتم پروژه هم نمیشه نادیده گرفت

موفق باشید
حسین

• Like
Reactions: DSP

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
اگه دیتابیستون حجیم نیست SQLite انتخاب خوبیه
کلا SQlite برای کارهای دیتابیسی که خیلی سنگین نیستن به وجود اومده

• Like

DSP

New Member
اگه دیتابیستون حجیم نیست SQLite انتخاب خوبیه
کلا SQlite برای کارهای دیتابیسی که خیلی سنگین نیستن به وجود اومده
مهمترین چیزی که برای من وجود دارد امنیت این دو پایگاه است؟!!
با وجود گستردگی mysql راه های نفوذ به سیستم هم گسترده می شود شاید برای شما خنده دار باشد اما من میخواهم یک سیستم شبیه زرین پال طراحی کنم و راه حل شما چیست؟!!! کدام پایگاه قابل اعتمادترنند؟

Army.Hidden

Active Member
مهمترین چیزی که برای من وجود دارد امنیت این دو پایگاه است؟!!
با وجود گستردگی mysql راه های نفوذ به سیستم هم گسترده می شود شاید برای شما خنده دار باشد اما من میخواهم یک سیستم شبیه زرین پال طراحی کنم و راه حل شما چیست؟!!! کدام پایگاه قابل اعتمادترنند؟

دوست عزیز SQLite بسیار سریع عمل میکنه.ولی پیشنهاد میشه اگر داده های وارد شده زیاد هستند و تراکنش بالایی دارید از Mysql استفاده کنید.

• Like

DSP

New Member
دوست عزیز sqlite بسیار سریع عمل میکنه.ولی پیشنهاد میشه اگر داده های وارد شده زیاد هستند و تراکنش بالایی دارید از mysql استفاده کنید.
به نظر شما از نظر امنیت چگونه است؟

Masoud1365

مدیر انجمن
MySQL به خودی خود که امنیتش زیر سوال نمیره !
شما برای امنیت بیشتر تمرکزتون رو روی امنیت کدها و امنیت سرورتون باید بزارید !

جدیدترین ارسال ها

بالا