mysql در cdمالتی مدیا

سلام
من یک برنامه فلش دارم که می خواهم searchاون را با phpانجام بدم حالا مشکل من mysql که چطوری توی cd بزارم کاربر باید اونا نصب کنه یا نه
لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه
اگه کسی نمونه کار داره برام بزاره
ممنون

milads

Banned
سلام دوست عزيز .
1- MySQL بايد روي سرور اجرا بشه .
2- PHP هم همين طور .
100% به مشكل بر مي خوري پس دنبالش نباش
موفق باشيد .

خوب شما چی پیشنهاد می دین من یک سری اطلاعات را می خواهم از توی بانک اطلاعاتی بخونم مثل عنوان مقاله و نام نویسنده
به نظر شما چه کار کنم
من با دلفی نوشتم ولی مشکلی که داشت این بود که زبان کامپیوتر باید حتما فارسی می بود

milads

Banned
خوب بله . خود Action Script هم با فارسي مشكل داره .
لطفا با Yahoo messenger با من ارتباط داشته باشيد يا پيام خصوصي .

my friend

Member
يه نرم افزار بود كه يه سرور مجازي روي سيدي ميساخت ،
يعني با گذاشتن سي دي اتوران اجرا ميشد و وب سرور مجازي هم راه مي افتاد، چيز جالبي بود!
اما اسمش يادم نيست ، تو گوگل بگردي پيدا ميكني.

YTERROR

Active Member
:) لطفا یکبار جستجو کنید بعد سوال کنید بارها تویی بخش فلش همین فروم سوال شده و چندین نوع سرس مختلف هم از طریق XML هم از طریق PHP هم از طریق فایل TEXT گزاشتم

میلاد جان لطفا مباحق رو از فروم خصوصی نکن چون فروم بیشتر از انین که سوال یک نفر رو آدم بخواد جواب بده هدفش مطرح کردن سوالات گوناگون و پاسخهایی درست هست تا سالیان سال اگه یک نفر همین سوال رو داشت و از تویی گوگل یا .. سرچ کرد به سوال ودش در یک فروم برسه و جواب رو ببینه و بتونه استفاده کنه

موفق و پیروز باشید اگه باز هم تویی سرچ مشکل دارید براتون اینجا هم attech کنم

من خیلی search کردم ولی اکثرا در مورد web بود کسی در مورد cd چیزی نگفته بود و نمونه کارها اکثرا emilبود ولی من می خواهم Searchکنم و اطلاعات را داخل فلش نشان بدهم
تازه وقتی نتایج را نشون داد بتونه pdfهای اون را هم باز کنه
لطفا اگه می شه فایلتون را برام attachکنید
ممنون

YTERROR

Active Member
lموفق و پیروز باشید

+ شما می تونید اگه بانک اطلاعاتی خاصی دارید همه رو در یک XML ایمپورت کنید یا ......

پیوست ها

• XML_search.zip
    28.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4
ببخشید من می خواهم وقتی search می کنه در یک جدول نشون بده یه چیزی مثل این

ولی به شرطه اینکه داخل فلش باشه
حالا به نظز شما باید چه کار کرد

پیوست ها

• New Folder.zip
    43.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2

YTERROR

Active Member
الان این هم دقیقا مبنا بر همین 3 تا آیتمی که مد نظر شماست نام نویسنده و ..... فایل Xml رو سرچ می کنه و فایلfla هم همراهش هست که شما می توانید نوع نمایش نتایج رو در هر محل و مکان یا هر طریقی که مد نظرتون هست تغییر بدید

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا