Mybb این یعنی چه؟

سلام. من این برنامه ی Mybb را که می گویند شبیه وی بولتین است دانلود کردم و فارسی سازش را هم چنین اما نمی دونم مشکل از چیست که فارسی نمیشه. یعنی من یکجا فایلهای فارسی را ریختم اما نمی دونم درسته یا نه در ضمن نمی دونم توی کدوم شاخه باید فایل های تمه را بریزم اگر کسی با این انجمن کار کرده لطفا یکم توضیحات ابتدایی تا حرفه ای بدهد . اصلا آموزش بدهد تا ما از صفر باهاش کار نکنیم.
ممنون.
یا حسین.

YTERROR

Active Member
فاترسی ساز رو وقتی آپلود کردی باید از کنترل پنل زبان پیش فرض رو فارسی کنی و قالبها هم در پوشه تمپلت در محلی که فروم رو آپلود کردی آپلود کن و از کنترل پنل فروم قالبتم تنظیم کن

من زبان فارسی سازی شده را انتخاب می کنم اما فارسی نمیشه. پوشه ای هم بنام تمه در شاخه های من وجود نداره! نکنه نسخه ای که دانلود کردم مشکل داره؟

Masoud1365

مدیر انجمن
آقا من فارسیش کردم مشکلی نداشت !!! (یعنی فارسی سازشو نصب کردم)

من هنوز مشکل دارم در فارسی کردن این برنامه.
یکی لطفا آموزش قدم به قدم بگذارد دوست عزیزی که لینک داده بودند لینکشان اشتباه بود.

f.moradi

Member
2 تا مشكل وجود داره
يكي اينكه در ايجا فوريومهاي جديد بيشتر چند كاراكتر براي اسم فوريوم نميشه گذاشت (در نسخه اينگليسي اين طور نيست) و آرشيو فوريوم بجاي نشان دادن متن فارسي كلمات رو بصورت كاراكترهاي نامفهوم نشون ميده
چي كار بايد كرد؟
ممنون

siavashmusic

Active Member
دلیل این امر اینه که شما فقط فارسی سازی کردی و فایل ها رو با انکدینگ یونیکد سیو نکردی و دلیل اینکه نامفهوم نشون میده همین امر هست راه حل هم اینه که یا صفحات مورد نظر رو چنج کنی که مطمئن هستم مشکل رو 2 برابر میکنی چون......(همون فن بدل که میگن ...) ...
مستقیم ترین راه اینه که به تذکر دوستان از سایت پشتیبان فارسی استفاده کنی و اون پک رو برای زبان انتخاب کنی

f.moradi

Member
نه ديگه اونقدر هم تازه كار نيستم
هم با برنامه emeditor قايل رو بصورت utf-8 در آوردم هم بصورت utf-8 ذخيره كردم اما مشكل هنوز باقيه
عجيب اينه كه آخه من هيچ چيزو دست نزدم و فقط سرور عوض كردم چرا بايد اينطور بشه !!!!!!!!!!!
راه حل دقيق چيه؟ يكي ميگه utf-8 يكي ميگه يوني كد
كسي واقعا راه حل عملي كه خودش تست كرده باشه نداره
من بيش از 20 بار با اونواع روشها امتخان كردم ديگه خسته شدم

جدیدترین ارسال ها

بالا