بی بی کد my villa

hamed max

کاربر فعال
سلام به تمامي بچه هاي فعال فروم و منتقدين گرامي.............................!!!!!!!!!
اول از هر چيز اينو ميخوام بگم،واقعا از نظرهاي درست و نگاه دقيقتون ممنونم ،اينکه من هنوز نظري به کارهاي بقيه نداشتم براي اينه که معتقدم کسي ميتونه يه کار رو نقد کنه که خودش از بهترين ها باشه(اميدوارم منظورمو متوجه بشين)مساله بعدي اينه که من اصلا اين فروم رو دست کم نگرفتم و دقيق کارهاي بچه هاي ديگه که واقعا عاليه رو دقيق بررسي کردم..........!!!!بگذريم ....من هنوز کار درخور و خوبي ارايه ندادم همونطور که گفتم دارم تمرين ميکنم و مدتيه کارهاي اجرايي بيرون رو کنار گذاشتم ،بازم اميدوارم اين کار هم که اولين رندر هاي exteriorمن تو اين سايته بپسنديد...........................................................پيشاپيش از همتون تشکر ميکنم................................every design has a story

پیوست ها

• cam1 day.jpg
    cam1 day.jpg
    409.4 کیلوبایت · بازدیدها: 70
  • cam1 dusk.jpg
    cam1 dusk.jpg
    271 کیلوبایت · بازدیدها: 55
  • cam2 day.jpg
    cam2 day.jpg
    394.9 کیلوبایت · بازدیدها: 63
  • cam2 dusk0.jpg
    cam2 dusk0.jpg
    1.9 مگایابت · بازدیدها: 55
  • cam3 detail.jpg
    cam3 detail.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 57

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام خسته نباشی

نمی گم عالی یه چون یه جوری یه و من موندم اون چمن رو چطور درست کردی من بلد نیستم از این چمن ها بسازم که وسطش خالی باشه و از اینجور کار ها نور پردازیت منو کشته چطوری از این نورها به کارتون می دین رازش چی یه؟

sallarmelli

Active Member
در رندر اول اگه جای اسکرین آف و آسمان 180 درجه جابجا می شدن بهتر نبود
در ضمن بعضی قسمتها زیادی اوربرایت شدن

اون چمن ها رو با مولتی اسکاتر در آوردی؟
موفق باشید

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام خسته نباشی

نمی گم عالی یه چون یه جوری یه و من موندم اون چمن رو چطور درست کردی من بلد نیستم از این چمن ها بسازم که وسطش خالی باشه و از اینجور کار ها نور پردازیت منو کشته چطوری از این نورها به کارتون می دین رازش چی یه؟
کاره خوبی شده . چمن با پلان درست شده و با مولتی پخش شده.

چمن با پلن درست شده . سادس . البته شاید از opacity استفاده شده. یکی از این 2 روشه.

کاره قشنگیه.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام بازهم یه کار واقعا حرفه ای...واقعا کارات سر و گردن بالاتر هست.خیلی خوب شده.
از همه بچه ها گله دارم.چرا کار به این خوبی رو نقد نمیکنین.واقعا عجیب هست برام. یه کار معمولی وقت بیشتری میزارین اما تا حامد کار میزاره یه جمله می نویسین. زیاد چهره خوبی نداره.
ضرفا لازم نیست یه منتقد بهترین باشه.پس کارها رو باید نقد کنی.
در مورد چمن خیلی سادست.کافیه وقتی مولتی اسکاتر چمن رو تکثیر کردیم به مولتی اسکاتر یه تکسچر سیاه سفید بدیم.جاهایی که سفید چمن داره و جاهایی که سیاه هست چمن نداره. مثلا من برای اینکه توی یه فضا چند جور گل بزار با سیستم uwnrap 3 تا تکسچر درست میکنم.3 تا مولتی اسکاتر.هر کدوم به مپ میدم. سادست خیلی
اما خود کار
خیلی ویو ها قوی شده.تمام پروژه رو به طور عالی معرفی کردی
نور پردازی جای کار داره.ببین نور کارت خیلی خوب هست.اما نتونستی با اتمسفر ارتباط خوبی بگیری و علتش هم عدم استفاده از HDRI هست.برای رندر شب به نظرم بهترین HDRI مپ معروف آقای PeterGuthrieHDRI هست که خیلی قوی هست.توی سایتهای تورنت برا دانلود هست.
ببین وقتی از تکسچر برا آسمون استفاده میکنی تاثیر رنگش روی محیط نمیافته و این باعث افت شدید کیفیت میشه.برای اینکه توی این زمینه قوی بشی به نظرم سعی کن بدون هیچ منبع نوری فقط با HDRI محیطهارو نور پردازی بکن
بک گراند آبجکتی عالی شده.فرم درخت ها جایگیریشون فاصله شون رنگشون همشون کاملا واضح هست با علم کار شده و بهت تبریک میگم.الته فکر کنم بعضی هاش مپ باشه درسته؟ اما خوب جمع شده
رنگ چمنت خوب نیست.ماله کدوم آرشیو هست.چمن های mentor خیلی عالی هست.البته یه وقت سمت برنامه auto grass نری.خیلی سنگین هست.قوی هست اما برای PCهای خونگی سنگین هست.
توی بحث نور شب یه خورده جای کار داری.رابطه نور بیرون با درون رو باید خوب انجام بدی.به نظرم باید کار رندر شب ببینی.زیادهم ببینی.مثلا اینو نگاه کن.
تضاد رنگ شب با نور روز رو ببین
تکسچر سازی ها خیلی قوی شده.کثیفی ها به اندازه شده.تقریبا میشه گفت شیدرسازی هات هم خوب شده.مثلا شیدر کف چوبی خوب نشده.
در کل کارت خیلی قوی هست.موفق باشی

پیوست ها

• FinalIntW.jpg
    FinalIntW.jpg
    359.5 کیلوبایت · بازدیدها: 31

Mehran coyote

Well-Known Member
این کار کار قوی ای هست خسته نباشی :rose:
عارف تو هر تاپیکی زودتر پست بده دیگه چیزی نمیزاره ما بگیم

ولی بازم من میگم
تکسچرها خوب شدن به جز چوبه
رندر روز رو خیلی خوب درآوردی و رندر شبت هنوز خوب نشده
چمن ها زیبا شدن ولی رنگشو تغییر بدی ینی روشنترش کنی به نظرم خوشگلتز بشه

ALI_TAKHTI

Active Member
فوق العاده.
انصافا عارف حرفی برای زدن باقی نزاشته.
من یک تشکر مخصوص از عارف دارم چون متوجه شدم چند وقته خیلی فعال تر شده و هیچ پیتی رو بی جواب نمیزاره و نقد کامل میزاره. ممنونم
رندر ها عالین. فقط احیای میکنم تو 2تا از رندر های روز رنگها کشته شدن. نمیدونم پست پرو کردی یا نه؟ شاید با پست حل شه.
شایدم کالر مپینگ رو باید تغیر بدی و یا همون که عارف گفت استفاده از hdri.

ALI_TAKHTI

Active Member
فوق العاده.
انصافا عارف حرفی برای زدن باقی نزاشته.
من یک تشکر مخصوص از عارف دارم چون متوجه شدم چند وقته خیلی فعال تر شده و هیچ پیتی رو بی جواب نمیزاره و نقد کامل میزاره. ممنونم
رندر ها عالین. فقط احیای میکنم تو 2تا از رندر های روز رنگها کشته شدن. نمیدونم پست پرو کردی یا نه؟ شاید با پست حل شه.
شایدم کالر مپینگ رو باید تغیر بدی و یا همون که عارف گفت استفاده از hdri.

aroen

Well-Known Member
سلام دوست عزیز در این که کاراتون سطح بالایی داره (و من شخصا 0.1 دانسته های شما رو نمیدونم) اصلا شکی نیست ولی نمیدونم چرا اینقدر با کنایه و ایما و اشاره و ..... پست میزنین؟................!!!!!!! ! :-?
بسیاری از دوستان مثل من با خوندن نقدهای سازنده دوستان خوب و با تجربه ای مثل آقا عارف( :rose:) 3دی رو یاد می گیرن، ما رو از نعمت آموزش نقدی محروم نکنین هر جایی که نقدی داشتین ایراد بفرمایین تا استفاده کنیم ..............!!!!!( این حرکتو از شما یاد گرفتم :green:)
موفق باشین

m.n1362

Member
سلام بازهم یه کار واقعا حرفه ای...واقعا کارات سر و گردن بالاتر هست.خیلی خوب شده.
از همه بچه ها گله دارم.چرا کار به این خوبی رو نقد نمیکنین.واقعا عجیب هست برام. یه کار معمولی وقت بیشتری میزارین اما تا حامد کار میزاره یه جمله می نویسین. زیاد چهره خوبی نداره.
سلام .منم از کارش خوشم اومد.نقدا کامل بود حرفی نمیذاره
..یه زمانی یکی مشکل کارشو نمیدونه دنبال راه حل میگرده یه زمانی یکی توجه نکرده به مشکلش میگن درست میکنه یه زمانی یکی فکر میکنه خیلی دست بالاست خوب این بد نیست ادم دست بالا بگیره خودشو اما یه زمانی رفتر دست بالا بودنو انجام نمیده یعنی اخلاق حر فه ای در این صورت ادم جور دیگهای فکر میکنه که این ادم خودشو بالا میدونه کارشم از نظر خودش هیچ ایرادی نداره خودشم از بقیه بالاتر میدونه نظرم نمیخواد.. نمیخوام تشنج بدم به محیط ادمای حرفه ای اینجا زیادن اسمم نمیبرم بگن ااای دوستید با هم و ...اما میان نظر میگیرن نظر میدن دوستیا محیط خوبم هست من فکر میکنم حامد جان کارش خیلی خوبه اما یکم لحنا رعایت نمیکنه تایماز گفت لطفا......................................تو کارت نذار انگار نه انگار منم یه بار گفتم اما ناظم با من فرق داره از اینجا میگم هیچی مهم نیست اینجا گالری سه بعدی نه نمایشگاه خصوصی.همه نقد هارو عارف گذاشت چیز دیگه ای نمی مونه.کارتم خوب شده خستم نباشی امیدوارم ناراحت نشده باشی یه انتقاد بود.

hamed max

کاربر فعال
سلام به همه ي دوستان مخصوصا عارف که هميشه کارامو بي جواب نميذاره...........................اول از هر چي بگم چمن ها با پلان ساخته شده و متريالش vray2sideهستش بعد با ADV painterاسکاتش کردم دقيقا مثل چيزي که تو آرکويز توضيح داده شده.......................بحث بعدي اينکه باز ميگم دارم تمرين ميکنم و مشکلات نور پردازي و ......حتما وجود داره و خيلي ممنونم که به دقت کارمو بررسي کردين...................فعلا که با مهندسين قزويني کارامو محدود کردم (نامردا ميخوان بيگاري بکشن)و ترم دانشگاه رو هم هنوز شروع نکردم و فعلا تمرين ميکنم...ايشالا کارهاي بعدي رو بهتر و دقيقتر انجام ميدم

hamed max

کاربر فعال
در مورد............................................هم بگم به خدا منظوري ندارم فقط ميخوام هرجا.....................رو ديدين ياد من بيوفتين...............!!!!!!!!!خيلي چاکرم..................باور کنين من نه خودمو حرفه اي ميدونم و نه ..........!!!!من کوچيک همه ي بچه هاي اينجا هستم.............باور نميکنين ؟؟؟؟؟پس.........................

hamed max

کاربر فعال
راستي چند روزه اينترنتم قطعه و از کافي نت جواب پست ها رو ميدم .اگه دير به دير جواب ميدم منو ببخشيد.................!!!!

yasmax

کاربر متخصص شبیه سازی معماری
سلام حامد جان ... امیدوارم که خوب باشی...
کارت خوب شده ولی متریال چمنت رو زیاد دوس ندارم البته نظر شخصیه منه.. خودت استادی...
چرا برای چمت ا auto grass استفاده نمیکنی؟ هم بهتره هم واقعی تره...
بهرحال کارت رو دوست دارم... موفق باشی :rose:

hamed max

کاربر فعال
ممنون یاسین جان..................................ایشالا تو کار بعدی جبران کنم...............

darkwish_2006

Well-Known Member
کلا حرفی برای گفتن ندارم رندر شب فوق العادس !

یکی بیاد بگه این حاشیه دیوارهای ویلا که کثیفی داره چجوری میشه درست کرد ؟ متریالش چیه ؟
من با vray dirt مشکل دارم :-?

جدیدترین ارسال ها

بالا