My Template

Erfan-ART

کاربر VIP
سلام خوفين؟
توضييح ندارم كه بدم..:shock:

خودتون مشاهده كنيد.:wink:

in_mo_my_web_site_by_erfan91.png

راستي اگه سارا خانوم قبول كنه كه تا گالري سايت مجيد آنلاين بزارم به همين شكل در مياد

با تشكر ، عرفان

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
سلام ....

طراحی کردن با سی اس کار زیاد سختی نیست .... کاری زیبا میشه که بشه به فرمت وب (html یا php) درش آورد و نه فقط در قالب عکس باشه.

مثال : خودم حدود 47 تا طرح وبسایت زدم که همه در قالب گرافیکی هست و هیچ کدومشون در قالب وب در نیومده. پس خیلی خوبه که روی اون قضیه هم کار کنی تا پیشترفت کنی.

عرفان:rose:

memol_515

Active Member
جالبه! رنگها و طرح ساده اش رو دوست دارم.

با صحبت عرفان جان هم تا حدودي موافقم. شما اگه بتوني روي اون قسمت هم خبره شي، خيلي عالي ميشه. اما خوب، نميشه گفت يه طراح وب كارش كد نويسي هم هست! هر چند بهتره اون رو هم بلد باشه.

بعد اينكه من فلسفه تاپ گالري مجيدآنلاين، اون پايين رو نميفهمم. ايده جالبيه. اما به نظرم بهتر بود به صورت كوچيك تري اون گوشه موشه ها ميذاشتيش!

اينجوري انگار جزوي از سايت ئه خودت شده.

همينا ديگه. موفق باشي

mojniknam

Member
بنظر من آماتور رنگ بنديش جالب نيست
بنظرم رنگ قهوه اي سوخته بدرد قالب سايت نميخوره :rose:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بنظرم منم کار خوبی شده.

شبیه طرحهای مکینتاشی شده! :دی

رنگبندی خوب و ساده ای هم داره. خوبی اینجور رنگبندی و قالبها اینه که براحتی میشه با css خیلی از بخشها رو ایجاد کرد تا سرعت لود شدن سایت هم بالا بره.

و اما در مورد گالری مجیدآنلاین. اول ممنون که قبل از استفاده کردن اطلاع دادید.
چون من خودم یکی دو تا فروم رو دیدم که بدون اجازه اینکار رو کرده بودن و حتی اون پروانه مجیدآنلاین رو هم که نماد سایت هست
رو لااقل برنداشته بودن که کار دزدی شون خیلی تابلو نباشه!!!
راستش این طرح محتص مجیدآنلاین زده شده بود. نمیگم طرح خاص یا عجیب غریب یا پیچیده ای هست و هیچ کس نمیتونه اجراش کنه!
اتفاقا یه طرح خیلی ساده ست که آموزشش هم بارها و بارها توی فروم گذاشته شده.
از شما هم خواهش میکنم یا توجه به آموزشهایی که در این مورد در انجمن گذاشته شده یه طرح جدید بزنید تا هم اولا یونیک بودن و
اختصاصی بودن این طرح حفظ بشه و هم سایت شما تکراری بنظر نرسه.

موفق باشید.

Erfan-ART

کاربر VIP
اين پست رو من براي تمامي دوستان خوف خودم گذاشتم كه با نظر دادن به من چيزاي زيادي ياد دادن.
ببخشيد كه دير جواب ميدم ، در گير كاراي خودم بودم.
منم با نظر عرفان مؤافقم.

با تشكر از بچه هاي مجيد آنلاين ، عرفان

moejeze2007

Member
با سلام
به نظر من همه چي خوبه از نظر خرد كردن طرح واسه كد نويسي هم مشكلي نداره چون همونجوري كه سارا خانم هم گفتن جز طرحهاي مكينتاشي هستش و خيلي راحت ميشه خردش كرد راحت تر از اونم بار گذاري ميشه !!!

جدیدترین ارسال ها

بالا