بی بی کد my room is my world

hamed max

کاربر فعال
سلام به همگی................................من دوباره یه کارزدم:green:
این دفعه یه اتاق که همینجوری توی اسکیسهای اولیه طرح هام به ذهنم رسید رو طراحی کردم..................................البته یه کم هم خواستم تمرین ساخت پارچه با clo3dهم باشه......................خلاصه سخن کوتاه کنم بهتره.................امیدوارم نظراتتون مثل همیشه برام سازنده باشه......................................(فرشید جان امیدوارم در مورد کفپوش جدید همونطور که تو کار قبلی گفتی خوب عمل کرده باشم)

تنظیمات رندر رو هم بزودی تو همین پست میذارم(بنا به درخواست بچه ها).........................................every design has a story

پیوست ها

• c00.jpg
    c00.jpg
    379.5 کیلوبایت · بازدیدها: 113
  • c1 art.jpg
    c1 art.jpg
    256 کیلوبایت · بازدیدها: 71
  • c2.jpg
    c2.jpg
    454.5 کیلوبایت · بازدیدها: 86
  • c3.jpg
    c3.jpg
    391.1 کیلوبایت · بازدیدها: 89

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام

من سوالم رو تو پست های قبلی هم پرسیدم

سوالم اینه که شما چی کار می کنین که متریالتون ایجوری مشتی می شه؟

واقعا عالی یه نمی دونم چی بگم کسی تو شیدر سازی کمکم می کنه؟

aroen

Well-Known Member
آفرین خیلی کار خوبی شده،به هدفت که شبیه سازی پارچه بوده رسیدی تبریک میگم
عجب نرم افزاریه این marvelous designer!!! خیلی حال می کنم باهاش،من معماری رو بیخیال شدم میرم دنبال طراحی لباس :green:

hamed max

کاربر فعال
ممنونم از همگی..................................یاسین جون اونقدرام نداره..........فقط لپ تاپه یه ذره........

آخرین ویرایش:

hamed max

کاربر فعال
سلام.........................کل کار و ایده ساخته خودمه...................................اینو تو سایت ronenbekermanهم گذاشتم ...................تو فیس بوک جزو چند تاکار این هفته شون بود...............

hamed max

کاربر فعال
دوست عزیزم.............................این کار رو با ذکر پست و اسم طراح گذاشتن.................................دقت کنی میبینی

softkadeh

Member
دوست عزیزم.............................این کار رو با ذکر پست و اسم طراح گذاشتن.................................دقت کنی میبینی
آره عزیز الان که نگاه کردم دیدم . صرفأ غیرتی بود روی یه هموطن .
در مورد کارتون خیلی زیباست تبریک میگم . بیشتر به ایدتون .

foadby

Active Member
سلام کارت واقعا زیباست
البته برعکس نظر حرفه ای دوستان که براشون ارزش قائلم ، باید بگم من از کار هایی که نویز دارن خوشم میاد

یا علی

hamed max

کاربر فعال
ممنونم از نظرت دوست عزیز..........................خودمم خوشم میاد........................i love noises

taghi abbas

Well-Known Member
سلام کارن محشره دو ساعت تو کف بودم . از طرح عکس قدیمیت خیلی خوشم اومد . ولی لپ تاپ و تلویزیون قدیمی یه کمی ... ولش کن کارت خیلی عالیه. خسته نباشید.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام حامد جان.به نظر من با توجه به پیشتکار اقا حامد و ذوق و سلیقه خوبش وقتش هست عزیز ما کاربر فغال بشه.
اما در مورد کار.من خیلی با marvlus design کل کل کردم.اون میکینک آف هم دیدم.فرش رو نتونستم.ببین اتصال دادم نقاط رو بهش.اما چین اینطوری بهم تحویل نداد.
بالشت رو چطوری درست کردی؟
از نظر من کار از 10 نمره 9.5 میگیره.موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا