بی بی کد my place for peace

hamed max

کاربر فعال
سلام به همگی دوستان......................................بازم من اومدم:green:
چند وقت پیش یه کار های کنتراست تو ronenbekermanدیدم بعد این چند روز که درگیر یه کار اجرایی بودم شروع به این کار هنری کردم.................فکر میکنم این رندر دقیقا نقطه ی مقابل کار penthouse studyمنه ....................برخلاف اون کار این جا رو پر کردم از نور و کنتراست های تیره و روشن..................البته استفاده از passesهم بی تاثیر نبود...................برای پست پروداکت کار از پلاگین magic bullet photo looksورژن 2استفاده کردم که تو فتوشاپ نصب میشه.................................از AOخود وی ری برای تاثیر لبه ها استفاده کردم و.............................!!!!!!
در کل امیدوارم دوباره کار جدیدم نظر دوستان جدیدم رو جلب کنه........................thanks

every design has a story
my work on evermotion:http://www.evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=93945
my work on cgarchitect:http://www.cgarchitect.com/2012/10/my-place-for-peace
and you can seemy work on ronrnbekerman forum

پیوست ها

• my place for peace.jpg
    my place for peace.jpg
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 90
به به کارت زیبا شده منو یاده یکی از دمو های مکس پین انداخت

دوست عزیز میشه در باره passes توضیح بدی؟

sallarmelli

Active Member
بعضی از کتاب ها به نظر میاد خیلی سبک هستند علی رغم قطور بودنشون یه تجدید نظر بکن

hamed max

کاربر فعال
ممنون از همگی.........در مورد passesلایه های رندری که تو مواردی مثل reflect.refractو.....توی فتوشاپ ترکیب میشن ......میتونی اینارو تو render elementفعال کنی.........در مورد کتابها هم........چی بگم؟؟؟؟؟؟؟نمیدونم

hamed max

کاربر فعال
ممنون از همگی.........در مورد passesلایه های رندری که تو مواردی مثل reflect.refractو.....توی فتوشاپ ترکیب میشن ......میتونی اینارو تو render elementفعال کنی.........در مورد کتابها هم........چی بگم؟؟؟؟؟؟؟نمیدونم

*farshid*

کاربر VIP
خیلی لذت بردم ...
کار خیلی خوبی شده
فقط مبل میتونست یه مقدار دیتیل تر باشه ...متریالشم خوب نیست
درختای بیرون هم میتونستن بهتر باشن

hamed max

کاربر فعال
ممنونم فرشید جان که همیشه کارامو بادقت میبینی..............ای کاش یه کم بیشتراز اینا اشکالات کارامو بگی چون واقعا از نظرهای استادانه ی شما استفاده میکنم.........بازم ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا