بی بی کد my modern bedroom

hamed max

کاربر فعال
سلام..................................کار جدیدم..................امیدوارم خوشتون بیاد....................:green:

پیوست ها

• c1 artistic.jpg
    c1 artistic.jpg
    811.2 کیلوبایت · بازدیدها: 65
  • c1.jpg
    c1.jpg
    784.2 کیلوبایت · بازدیدها: 68
  • c2.jpg
    c2.jpg
    614.3 کیلوبایت · بازدیدها: 92
  • c3 artistic.jpg
    c3 artistic.jpg
    574.7 کیلوبایت · بازدیدها: 61
  • c3.jpg
    c3.jpg
    717.6 کیلوبایت · بازدیدها: 59

dr.hashemi

کاربر فعال
حامد تو واقعا كارات عاليه.
تو كل بچه ها تو سبكت مخصوص خودته.

چندتا ريزه كاري جزئي به چشم مياد ولي در كل خيلي قشنگه.تبريك ميگم.

hamed max

کاربر فعال
ممنونم dr.hashemi...........نظر لطفته............................کاش اون ریزه کاری ها رو هم میگفتی............................

dr.hashemi

کاربر فعال
ممنونم dr.hashemi...........نظر لطفته............................کاش اون ریزه کاری ها رو هم میگفتی............................

حالت بالشت و خوشخواب تو بعضي رندرهات طبيعي نيست متريال خوشخوابت انگار خامه است تو عكس c4
بازم شايد من اشتباه كنم ولي كارت در يك كلمه عاليه . . .

hamed max

کاربر فعال
از همگی بابت نظراتتون ممنونم................................این اولین کار من با نرم افزارclo3dبرای ساخت پارچه هستش...........شاید یه کم زیاده روی کردم ولی خودم خواستم که اینقدر جمع بشه و متریالش هم نخواستم بافتش معلوم شه شاید به خاطر همین اینطور به نظر میاد.................همین

آخرین ویرایش:

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام داش مثل همیشه عالیه

من موندم چطوری رندر هات اینقدر با رتدر ما فرق می کنه؟ هدا می دونه اگه وقت داشتی بهم پیام بده

تور پردازیت با چی بوده؟ متریال هات چرا اینقدر طبیعی یه خدا یا اشکم داره در میاد ما که هر کاری می کنیم تو کارمون تغییر یا پیشرفتی نمی بینم :cry:

کسی آموزش شیدر سازی نداره ؟ بابا من نمی دونم چی کار کنم متریالم طبیعی بشه کسی می تونه بهم بگه که از کجا شروع کنم؟

خیلی ممنون می شم کمکم کنین

hamed max

کاربر فعال
ممنونم دوست عزیز...................................توی این کار از color correction توی متریال استفاده کردم(بجای انتخاب bitmapتوی diffuse از color correction استفاده کردم)چرا؟؟؟؟؟؟....................چون برای تنظیم کردم reflect Gو.....خیلی راحتتر روی تکسچر کنترل داشتم............نور پردازی کار هم فقط با vray light .....vray sun.......vray camera بود................گزینه ی خاص و عجیبی نداره...........................تنها کمکی که میتونم بکنم اینه که برو تو سایت هایی مثل ronenbekerman.........cgarchitectو........بخش های making ofرو مطالعه کنی.................همین...............به خدا خیلی خوبه....................

*farshid*

کاربر VIP
خیلی خوب شده
حامد چرا از بافت های cgtextures استفاده نمیکنی؟
این بافت پارکت زیاد خوب نیست به نظرم ... خیلی کنتراست رنگی نوری بافتی و ... داره
سعی کن از تکسچرهایی که بافت اینتنس دارن استفاده نکنی
یه چیز دیگه ... به اطرافت نگاه کن ... رفلکت های محیط واقعی خیلی کمتر از رفلکتهای رندرت هستند ... مگر اینکه هایلایت منبع روشنایی روشون باشه و یا با زاویه کم بهشون نگاه کنیم ... به نظرم یه مقدار تو شیدرپردازی بیش از حد از رفلکشن استفاده میکنی.

hamed max

کاربر فعال
ممنون فرشید جان..................................................سعی میکنم دقت کنم.......................................thanks

dr.hashemi

کاربر فعال
آقا حامد يه سوال داشتم راجع به در آوردن اين پارچه ها
شما اول متريال ميدي بعد cloth يا بر عكس؟
اگه بتوني كمكم كني ممنون ميشم الان دو روزه تمامه روش وقت گذاشتم ولي اون چيزي كه ميخوام در نمياد.
ديگه داره اعصابمو خرد ميكنه.

hamed max

کاربر فعال
سلام..........................خواهش میکنم حتما.....................................ببین اول آبجکتی که میخوام پارچه ها رو روش بندازم رو میارم توclo3dواونجا پارچه رو میسازم بعد اون آبجکت و پارچه رو باهم میارم تو 3dsmaxو بعد متریال میدم....................همین

dr.hashemi

کاربر فعال
خيلي لطف كردي
ميشه يه لينك دانلود از اين clo3d برام بزاري؟

جدیدترین ارسال ها

بالا