بی بی کد My Kitchen

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
عالی شده رضا جان :rose:

هیچ ایرادی در کا نمیتونم بگیرم الا اون درخته که واقعا تو ذوق میزنه ...
شیدر ، نور ، عمق همه چیز عالیه ...

mohammad@er

Well-Known Member
سلام ...
کار خیلی تاریک درومده ... البته با توجه به نور بیرون ...

یخورده نور محیطی رو بیشتر میکردی قشنگ تر می شد ...

ولی متریال سازیت 20 ـه 20 ـه ...

شیدر سازی و نور پردازی حرف نداره ..

اون درختم خودش یه جلوه ایه ...

واقعا کار قشنگی شده ...

راستی الان این رندر چقدر طول کشیده ...

با این نویزی که تو سقف داره فکر نمی کنم زیاد زمان برده باشه ...

حداکثر 30 دقیقه ...

موفق باشید دوست عزیز ...

rezazarasvand

کاربر فعال
ممنون دوستان ،نور محیط فکر می کنم مناسب باشه ( البته توی مانیتور من !! ) اون درخته رو تازه کلی روش کار کردم که این شکلی شده! در واقع انگار 2 بعدی به نظر میرسه ! ولی مثله اینکه جالب نشده! زمان رندر تقریبا 6 ساعت با سی پی یو 4930 کا ، البته سایز رندر 2200 در 1100 بود.

mohammad@er

Well-Known Member
ممنون دوستان ،نور محیط فکر می کنم مناسب باشه ( البته توی مانیتور من !! ) اون درخته رو تازه کلی روش کار کردم که این شکلی شده! در واقع انگار 2 بعدی به نظر میرسه ! ولی مثله اینکه جالب نشده! زمان رندر تقریبا 6 ساعت با سی پی یو 4930 کا ، البته سایز رندر 2200 در 1100 بود.

سلام ..

اره من تو اون یه سیستمم دیدم ... مانیتورش crt هست :sad: نمی دونم چرا crt و ips اینقدر اختلاف رنگ دارن.... البته رنگ اونا درسته ... من نمی گما ...

درخت مثل یه تابلو شده ... به نظرم جالبه ... خودش یه جلوس ...

نمی دونستم اینقدر رزولیشنت بالاست :D

Full HD رو رد کرده ...

در هر حال خیلی خشگل شده ... شدیداً موفق باشید ....

kiss

rezazarasvand

کاربر فعال
ممنون محمد جان. مانیتور من ips هستش. واسه نویز هم من خودم این نویز رو دوست دارم. یاد عکاسی با D80 نیکون میوفتم. بعضی وقتا به کارهای vray خودم با پلاگین film pack این نویز رو که اسمش grain هست اعمال می کنم. به کار روح میده. دقیقا مثل پلاگین tube روی Vocal در صدا برداری ، که کار رو به صدا برداری با میکروفن tube نزدیک می کنه. راستی اینم اضافه کنم کار در کرونا PT+PT رندر شده که سرعتش کمتره ولی کیفیتش عالیه.

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
رضا جان خیلی کار خوبی شده. خیلی فلز رو عالی رندر گرفته.
یه سوال .برای یه سیستم حرفه ای تو 4790k پیشنهاد میدی یا 4930k

darklight

کاربر فعال
رضا جان خیلی کار خوبی شده. خیلی فلز رو عالی رندر گرفته.
یه سوال .برای یه سیستم حرفه ای تو 4790k پیشنهاد میدی یا 4930k
با عرض معذرت که من جواب می دم البته جواب آقا رضا هم قطعا کارشناسانه و دقیق خواهد بود.
4630k رو من به چند علت پیشنهاد می کنم:
تعداد هسته بالاتر و فرکانس کاری مطمئن تر برای کاربری طولانی مدت.
مقدار حافظه کش بالاتر که در کارهای طولانی مدت و تکراری مثل رندر به خوبی خودش رو نشون میده و خصوصا اینکه نرم افزارهای رندر برای استفاده از این امکانات بهینه شده و تشنه هستند.
سوکت بهتر (2011 در مقابل 1150)که باعث تأمین برق مناسب تر میشه و بهتر میتونه با رم و گرافیک ارتباط برقرار کنه که شاید برای بازی و ... مهم نباشه اما توی مصرف انرژی و کم نیاوردن توی کارهای سنگین بسیار خوبه و ثبات بهتری رو در ارسال داده و مدیریت اینتراپت ها برای مولتی تسکینگ داره.
این پردازنده از 40lane برای PCIe در مقابل 16lane پردازنده 4790 بهره می بره که باعث میشه اگر بعدا نیاز به کارت گرافیک بیشتری داشته باشید به مشکل بر نخورید و بتونید از استفاده از حداکثر قدرت کارت گرافیک و نهایت سرعت تبادل اطلاعات با اون کارتها مطمئن باشید.
پهنای حافظه ای بیش از دوبرابر (59.7 گیگابایت بر ثانیه در مقابل 25.6) که باعث میشه وقتی با صحنه های بزرگ کار می کنید که رم زیادی رو اشغال می کنه پردازنده خیلی معطل تراکنش با رم نشه.
با این پردازنده شما می تونی تا ۶۴ گیگابایت رم داشته باشی که با اون یکی تا 32 گیگ بیشتر پشتیبانی نمی کنه و بعدا در صورت نیاز به مشکل بر خواهید خورد.
در ضمن با این پردازنده شما می تونی از رم quad channel استفاده کنی که نیازی به توضیح نداره که مزیتش نسبت به dual channel اون یکی در کارهای سنگین و پر حجم طولانی مدت چی می تونه باشه.

البته تمام مواردی که گفتم ممکنه در نهایت تاثیر شگرف و خارق العاده نداشته باشه اما بزرگترین تاثیرها بر روی کارهای طولانی مثل رندر و میزان کم افت کارایی در طولانی مدت و سیستم پایدارتر در انجام کارهای مولتی تسکینگ هستش.

ولی یه نکاتی هم هست که باید مد نظر قرار دارد. مثلا اینکه شما از رندرر cpu baseاستفاده می کنی یا از gpu base.
در نهایت قراره چقدر هزینه کنی و آیا می صرفه که به سمت پردازنده گرون تر که نیاز به مادربورد گرونتر و پاور بهتر داره بری یا نه.
این سیستم رو قراره برای چه مدت استفاده کنی مثلا قراره سال دیگه عوضش کنی یا می خوای چندسال ازش کار سنگین بکشی.

البته این موارد رو گفتم برای تمام کسانی که ممکنه این پست رو بخونن وگرنه می دونم بسیاری از مطالبی که عرض کردم شما خودتون بهتر از من می دونستید.

آخرین ویرایش:

rezazarasvand

کاربر فعال
ممنون عارف جان و با تشکر از دوست خوبم darklight عزیز. خوب توضیحات اصلی رو فرمودند و من باید اضافه کنم که فراموش نکنید که 4930k دارای 6 هسته ( 12 ترید) و 4790k دارای 4 هسته (8 ترید) می باشد. درسته که یک هسته از 4790k از یک هسته از 4930K قوی تر هست ولی در رندر کار گروهی هسته ها با تعداد ترید بیشتر بسیار بهتر عمل خواهد کرد و 4930K قطعا رندر سریع تری به ما خواهد داد. در cpu های workstation هم با افزایش ترید به سرعت بیشتر در رندر خواهیم رسید. ساده تر بگم قرار هست 400 پاکت سیمان از محل A به محل B حمل بشه، حالا 12 کارگر که هر کدوم توانایی حمل 1 پاکت سیمان رو در 1.17 ثانیه از A به B دارند سریع تر عمل می کنند یا 8 کارگر که آنها رو در 1 ثانیه حمل می کنند؟ ( نکته : 1.17 نسبت واقعی سرعت دو cpu می باشد). خوب سادست 12 نفر اون رو در 39 = 1.17 * (400/12) ثانیه و 8 نفر در 50 = 1* (400/8) ثانیه حمل می کنند. که دیدیم که 12 کارگر چقدر سریع تر عمل کردند با اینکه کند تر بودند! این مسئله در رندر مثل همین تعداد زیاد پاکت های سیمان هستش. حلا اگر 8 پاکت سیمان بود چی؟ خوب 8 گارگر سریع تر عمل میکردند ( کارهایی مثلا مانند unzip!) .
خوب سوکت جدید هم که دیگه به نظر من از همه چی در آینده مهم تره!
موفق باشید

mortezan

Active Member
سلام آقا رضا واقعا کارتون و مخصوصا متریال هاتون فوق العاده در اومدن، خسته نباشید به معنی واقعی کلمه!

میتونید متریال های mdf رو در اختیار دوستان هم بزارید؟

rezazarasvand

کاربر فعال
سلام عزیز دل ، نظر لطف شماست ، چرا که نه! متریال چوب با اختصاص دادن یک مپ طرح چوب سیاه سفید به رفلکشن و گلاسینس و بامپ بدست میاد به همین سادگی!!

mortezan

Active Member
ممنون آقا رضا، آخه من هر کاری میکنم نمیتونم متریال چوب به رنگ سیاه(قهوه ای سوخته) در بیارم... به هر حال باز هم خیلی ممنون از راهنماییتون سعیم رو دوباره میکنم تا شکستش دهم!

جدیدترین ارسال ها

بالا