My friend - D.P

MOSTAFA

کاربر فعال
کار قشنگی شده، نسبت به کار های قبلی پیشرفت کردی :دی
یکم روی سایه ها و نور پردازی و جزئیاتش میشه بیشتر کار کرد
در کل خوب شده :دی
Good Luck Bro:rose:

Mj

Well-Known Member
بسیار زیبا شده احسان جان
ریش هاشم خیلی طبیعی شده
واقعا پیشرفت کردی
تبریک میگم
خسته نباشی:rose:

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
خوش به حال دوستان یو . مام بیفزای به دوستان صمیمی :green: احسان جون

خعلی هم خوب عزیز جان
ریشاش که منو دیوینه کرده
ابرو چشم اصلا دست به موت عالیه ( راستی برو آرایش گر شو )
فقط یکم لب و دماخ بیشتر جای کار داره

تفریق

PrinceofCs

Well-Known Member
هر روز بهتر از دیروز !! دین دین ... :green:
لطف شما هر روز بیشتر از دیروز :ی

سلام پرنس جان
قشنگ شده ولی فک کنم بازم بشه روی لب و بینی کار کرد...
موفق باشی
سلام عزیز
آره میشه کار کرد ولی من کم کاری کردم شاید وقتم کم بود تولدش بود باید تا تولدش آماده میشد :wink:

کار قشنگی شده، نسبت به کار های قبلی پیشرفت کردی :دی
یکم روی سایه ها و نور پردازی و جزئیاتش میشه بیشتر کار کرد
در کل خوب شده :دی
Good Luck Bro:rose:
مرسی مصطفیی آره میدونم حق با شماست :rose:

بسیار زیبا شده احسان جان
ریش هاشم خیلی طبیعی شده
واقعا پیشرفت کردی
تبریک میگم
خسته نباشی:rose:
خیلی ممنون مجتبی جون / یو لطف داری رفیق :rose:

خوش به حال دوستان یو . مام بیفزای به دوستان صمیمی :green: احسان جون

خعلی هم خوب عزیز جان
ریشاش که منو دیوینه کرده
ابرو چشم اصلا دست به موت عالیه ( راستی برو آرایش گر شو )
فقط یکم لب و دماخ بیشتر جای کار داره

تفریق
شما که تاج سر مایی داداش مهدی / خدارو چه دیدی یه دفه دیدی آرایشگر شدیم اینجا هیچی سر جاش نیست.

کارهای سورئال شما بسیار زیباتر می باشند:rose:
ایشالا دفعه بعد :rose:

نه خدائیش کار جالبی شده

مخصوصن که رنگاش زنده و باحالن

ایولا دمت گرم همچین حال کردیم
ما بیشتر حال میکنیم رفیقامون خوشحالن:oops:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خوبي پرنس جان ؟

اول اينكه چرا اينقدر با حجم زياد آپ كردي ؟‌مردم تا لوود شد :دي فكر ما هم باش كه ايرانسل هستيم :دي

يكم ميخوام نقد كنم :دي
چون ديگه تست زياد زدي !!
من نميدونم خودت نميخواي شيوه طراحي رو تغيير بدي ؟ يا با اين سبك راحت تري ؟!

يكم بايد با تركيب رنگ ها و پالت رنگها بيشتر آشنا بشي!! رنگ پوست دوستتون الان تقريبا زرد شده!!!
روي موها يكم اغراق شده به نظر من !!‌اينقدر پر ؟؟؟ قسمت جلويي سر هم يكم براش سخت انتخاب ميكرديد بهتر بود !
ابرو هم خوب كار كردي فقط ابروي راست رو يه تيكه زدي كه به اين شكل نبايد باشه!!طريقه خواب موهاي ابرو رو ميتوني توي تصاوير نگاه كني كمك زياد ميكنه براي كار ريال

رنگ چشم هم !!! آيا واقعا همين رنگ هست ؟! جدا از اين رنگ طلايي و زردي كه به خودش گرفته !! قرنيه كه مشكي و مركز هست رو خيلي خوب پياده نكردي و تقريبا تشخيص و تفكيك اون با عنبيه مشكله
دور عنبيه رو براي چشم بايد با براش نرم و تيره ترين رنگي كه توي تركيب رنگ عنبيه انتخاب كردي مثل استروك بكشي !!!

اون قسمت "ملتحمه" يا همون سفيدي چشم هم اگر دقت كني هيچوقت سفيد و به اين خشكي نميتونه باشه كمي رنگ آبي روشن ميتونه با فيدر كم ؛ چشم رو مرطوب و به اون رئاليسم نزديك كنه
رنگ سايه هاي پوست هم خيلي مرده هست كه باز بر ميگرده به انتخاب رنگ!!
تكسچر پوست هم فراموش كردي يه بافت پرتغالي شكل لازم داره !!!
يكي از بخش هايي كه خودم باهاش خيلي مشكل داشتم لب بود كه واقعا قسمت مشكل در عين حال ساده اي هست
كه با كمي دقت توي مدل هاي واقعي ميتوني ايراداتت رو رفع كني سايه هاي توي لب خيلي مهمه و همينطور لبه هايي كه با پوست تماس پيدا كرده !!‌الان انگار لب برش خورده

ريش رو خوب در آوردي آورين!!
لباس هم ميتونستيد بهتر در بياريد

اما اينها ايراد نيستند فقط يك سري نكات كه از نظر من اگر رعايت كنيد كارهاتون قوي تر ميشه !!

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

PrinceofCs

Well-Known Member
خوبي پرنس جان ؟

اول اينكه چرا اينقدر با حجم زياد آپ كردي ؟‌مردم تا لوود شد :دي فكر ما هم باش كه ايرانسل هستيم :دي

يكم ميخوام نقد كنم :دي
چون ديگه تست زياد زدي !!
من نميدونم خودت نميخواي شيوه طراحي رو تغيير بدي ؟ يا با اين سبك راحت تري ؟!

يكم بايد با تركيب رنگ ها و پالت رنگها بيشتر آشنا بشي!! رنگ پوست دوستتون الان تقريبا زرد شده!!!
روي موها يكم اغراق شده به نظر من !!‌اينقدر پر ؟؟؟ قسمت جلويي سر هم يكم براش سخت انتخاب ميكرديد بهتر بود !
ابرو هم خوب كار كردي فقط ابروي راست رو يه تيكه زدي كه به اين شكل نبايد باشه!!طريقه خواب موهاي ابرو رو ميتوني توي تصاوير نگاه كني كمك زياد ميكنه براي كار ريال

رنگ چشم هم !!! آيا واقعا همين رنگ هست ؟! جدا از اين رنگ طلايي و زردي كه به خودش گرفته !! قرنيه كه مشكي و مركز هست رو خيلي خوب پياده نكردي و تقريبا تشخيص و تفكيك اون با عنبيه مشكله
دور عنبيه رو براي چشم بايد با براش نرم و تيره ترين رنگي كه توي تركيب رنگ عنبيه انتخاب كردي مثل استروك بكشي !!!

اون قسمت "ملتحمه" يا همون سفيدي چشم هم اگر دقت كني هيچوقت سفيد و به اين خشكي نميتونه باشه كمي رنگ آبي روشن ميتونه با فيدر كم ؛ چشم رو مرطوب و به اون رئاليسم نزديك كنه
رنگ سايه هاي پوست هم خيلي مرده هست كه باز بر ميگرده به انتخاب رنگ!!
تكسچر پوست هم فراموش كردي يه بافت پرتغالي شكل لازم داره !!!
يكي از بخش هايي كه خودم باهاش خيلي مشكل داشتم لب بود كه واقعا قسمت مشكل در عين حال ساده اي هست
كه با كمي دقت توي مدل هاي واقعي ميتوني ايراداتت رو رفع كني سايه هاي توي لب خيلي مهمه و همينطور لبه هايي كه با پوست تماس پيدا كرده !!‌الان انگار لب برش خورده

ريش رو خوب در آوردي آورين!!
لباس هم ميتونستيد بهتر در بياريد

اما اينها ايراد نيستند فقط يك سري نكات كه از نظر من اگر رعايت كنيد كارهاتون قوي تر ميشه !!

موفق باشيد
ممنون از اینکه وقت گزاشتی و نقصیات کار رو گفتی .
قبول دارم حق با شماست در مورد تغییر سبک آره تو فکرشم :wink:
کلا میخوام بزن تو یه خط دیگه :rose: thanks a lot for your idea

جدیدترین ارسال ها

بالا