My Favorite Character

1Gharibe

Member
سلام مجدد خدمت دوستان خوب و انجمن مجید انلاین
این هم یه کاراکتر زیبا که من خیلی دوسش دارم هر چی هم طراحی میکنم نا خود اگاه به این میرسم این 1 ساعت وقمتو گرفت وسط هاش یکی 2 بار سیستم ریست شد با فتوشاپ کارش کردم اسکچ هم با Egd زدم رنگ امیزیش قاتی شد دیدم بخوام درستش کنم 1 ساعت طول میکشه منم باید بزارمش واسه بعد و میره تا یه هفته دیگه گفتم بزرام ببینید لذت ببرید !

پیوست ها

• Doc1 copy2.jpg
    Doc1 copy2.jpg
    174.9 کیلوبایت · بازدیدها: 27

M_G_S

New Member
خیلی جالب شده !
حمید جان یک مفدار کوچک تر ! با اینکه تو این کارا سررشته ندارم ولی Brush شما یه مقدار بزرگ بوده فکر کنم . زیر چشم رو نگاه کن شما .

Mandana

Active Member
با مزه است.قسمت پیشونیش اگه بهم آمیختگی رنگها یکم با دقت بیشتر انجام میشد فکر نمی کنم میشد ایرادی ازش گرفت.با مزه است
موفق باشی

1Gharibe

Member
مرسی از نظرات دوستای عزیز !
حمید جان یک مفدار کوچک تر ! با اینکه تو این کارا سررشته ندارم ولی Brush شما یه مقدار بزرگ بوده فکر کنم . زیر چشم رو نگاه کن شما .

والا من کلا 2 هفته هستش که نرم افزار فتو شاپ رو نصب کردم ولی چشم تو کارای بعدی

چرا اینقدر ناراحته.فکر کنم اگر به صورت 3d هم اجرا بشه چیز خوبی بشه.

من این کاراکتر رو خیلی دوست دارم مخوصا این حالت غمگینشو این 3d یا three -dimensional هستش دیگه
وقتی که کار فلت باشه میشه 2 بعدی
زمانی که شما میتونی حجم کارو حس کنی میشه 3 بعدی

با مزه است.قسمت پیشونیش اگه بهم آمیختگی رنگها یکم با دقت بیشتر انجام میشد فکر نمی کنم میشد ایرادی ازش گرفت.با مزه است

دو بار گفتی با مزه است :wink:

پیشونیشم واالا blur فتوشاپ حریفش نشد منم اینجوریش کردم ماندانا خانوم شما که خودت استادی درستش کن هنرتو دوباره ببینیم آبجی :cool:

آخرین ویرایش:

thekhosrow

Member
تبريك ميگم خيلي جالب شده..
من با اين نصف كارش حال كردم حالا اون كاملش كه بياد ,بايد خيلي توپس باشه..

من این کاراکتر رو خیلی دوست دارم مخوصا این حالت غمگینشو این 3d یا three -dimensional هستش دیگه
وقتی که کار فلت باشه میشه 2 بعدی
زمانی که شما میتونی حجم کارو حس کنی میشه 3 بعدی

:cool:

منظور من این بود که در نرم افزار هایی مثل مکس یا مایا به صورت سه بعدی اجرا بشه

Mandana

Active Member
دو بار گفتی با مزه است
خوب حتما خیلی با مزه بوده
grinning-smiley-047.gif

نو هم بشین از من غلط قولوط بگیر ها :دی
داخل چشمهاشو اگه رنگ کنی بهتر نیست آیا؟
263cylj.gif