Fa music

shahandeh

Member
سلام بچه ها!!
1 سوال؟؟؟؟ من روی پیج دلخواهم آهنگ گذاشتم وقتی تو برنامه کامپایل میکنم مشکلی نیست! ولی وقتی اگزه رو میگیرم موقع لوود شدنش آهنگ پس زمینه پخش نمیشه:cry: حالا باید چی کار کنم؟!؟!؟!:-?

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
اول اينكه بهتره به جاي استفاده از دستور PlaySound از BackgroundPlay يا AudioOpen استفاده كنيد. ضمن اينكه براي آدرس فايلتون لطفا از ماكروهاي وابسته استفاده كنيد.
اين كد شماست تو فايلتون:
کد:
PlaySound("f:\87-88-1\01 bavar.wav")

من اين كد رو به اين صورت تغيير ميدم:
کد:
BackgroundPlay("<SrcDir>\87-88-1\01 bavar.wav","LOOP")

shahandeh

Member
دوست عزيز
اول اينكه بهتره به جاي استفاده از دستور playsound از backgroundplay يا audioopen استفاده كنيد. ضمن اينكه براي آدرس فايلتون لطفا از ماكروهاي وابسته استفاده كنيد.
اين كد شماست تو فايلتون:
کد:
playsound("f:\87-88-1\01 bavar.wav")
من اين كد رو به اين صورت تغيير ميدم:
کد:
backgroundplay("<srcdir>\87-88-1\01 bavar.wav","loop")

دوست من ! اصلا متوجه نمیشم من که چی به چی میشه! میشه 1 نمونه برام بذاری؟ خیلی خیلی عجله دارم!

• Like
Reactions: pcj

amirrayaneh

Member
با سلام و احترام
با توضیحی که evil_gates عزیز دادن فکر نمیکنم نیازی به فایل پیوست باشه
یه سری به help بیلدر بزنید تا با ماكروهاي وابسته " آشنا بشید

• Like

shahandeh

Member
با سلام و احترام
با توضیحی که evil_gates عزیز دادن فکر نمیکنم نیازی به فایل پیوست باشه
یه سری به help بیلدر بزنید تا با ماكروهاي وابسته " آشنا بشید

دوست عزیز، من حتی دیگه وقت فکر کردن هم ندارم! 2،3 روز میشه که دنبال چاره هستم! من وقتی مجبور شدم با بیلدر کار کنم نمیدونستم اینهمه دنگ و فنگ داره! بحث موزیک رو کلا متوجه نمیشم! واسه همین از دوستان میخوام که برام 1 پیوست بذارن!
ممنون

• Like

shahandeh

Member
فایل loo30fer عزیز مجددا پیوست شد با ورژن پایین تر

ببخشید که باز سوال میپرسم!
ولی میخوام بدونم که music رو کجا ذخیرش کردین که وقتی scdir رو مینویسید جاش باز هم آهنگ رو میخونه! چون اینکار رو الان انجام دادم ولی نخوندش!!

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز <SrcDir> منظور کنار فایلتون هست و باید پروژه رو کامپایل کنید و موزیک رو کنارش با همون نام که آدرس دهی شده قرار بدین

3aeeid

New Member
سلام
منم همین مشکل رو دارم ۸ ساعته گیر همینم... با توجه به گفته های شما هم نتونستم موفق بشم سورس رو upload کردم لطفا ببینید اشتباهم کجاست؟
(با جابجا کردن فولدر برنامه دیگه موزیک نمیخونه با استفاده از این کد BackgroundPlay("<SrcDir>\Music.wav","loop")
موزیک تو خود project نمیخونه )
با تشکر

پیوست ها

• Project.rar
    783.7 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:

arash-mmb-tz

Active Member
با سلام.

دوست عزیز وقتی شما پروژه رو تست می کنید (نه کامپایل کردن) آدرس SrcDir به آدرس فولدری که MMB توشه تغییر می کنه یعنی اگه شما مولتی مدیا بیلدر رو در آدرس C:\Program Files\Multimedia Builder نصب کرده باشید ، در هنگام تست کردن به جای آدرس پروژه ، آدرس مولتی مدیا بلیدر رو می ده. اگه دوست ندارید این کار اتفاق بیفته (یعنی در هنگام تست کردن به همچین مشکلی بر نخورید (البته نظر من اینه که به طور موقت فایل های خودتون رو در مسیر MMB بریزید و تو دردسر نیفتید)) از پلاگین استفاده کنید . یه پلاگینی بود که این کار رو می کرد ولی یادم نمی یاد. اگر خودتون جستجو کنید ، حتما اون رو بدست میارید. (در ضمن ، آموزش هایی که در انجمن گذاشته شده است را بخوانید تا علاوه بر این چیز ها ، بتونید چیز های مختلفی رو یاد بگیرید)

یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا