museum

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
درسته این پنجره رو باید درست کنم.

اون GI رو هم باید نسخه 9.6 یا 9.5 رو داشته باشی. جاشم تو قسمت Render Setting بری و اونجا از منوی سمت چپش Global Illum. رو انتخاب کنی و اونجا تنظیماتش رو انجام بدی.

اینم preview از اصل کار قبل از render:

White Rose

Member
چه عجب یه نفر مارو تحویل گرفت !!!! نیما جان خیلی هم زود تموم نشده آخه یک ماااااااااااااااااااااااه گذشت.

GFX Master

خوب قرار بود روی این کار بازم کار کنم و یه سری چیزاشو درست کنم نمیدونم حالا خوب شده یا نه؟! (عکس رو عوض کردم و عکس جدید رو گذاشتم)

yahoocd

Member
واقعا يه ايده جالبي رو طراحي كردي .
اميدوارم هميشه چنين طرحهايي رو از شما ببينيم .

GFX Master

نه پنجره و نورپردازیش عوض شده. قرار نبود کل کار عوض بشه که قرار شد یه سری ایراداتش رفع بشه.

ehsan_3dmax

Active Member
سلام.
در کل کاره قشنگی شده. کاراتون هم در 3d رفته رفته داره بهتر میشه و این خیلی مهمه.
چند نکته ی کوچک جهت کاملتر شدن کار:
1. اشعه های نور غیر موازی بنظر می رسند. احتمالا از spot light استفاده کردید. از منبع نوری استفاده کنید که اشعه های موازی ایجاد کنه (مثل target direct در مکس) چون اشعه های نور خورشید موازیه.
2. بهتر بور نویز به گرد و غبار نمی دادید. فکر کنم اینطوری طبیعی تر بشه.
3. در اینگونه پنجره ها نور پس از رد شدن کاملا تغییر رنگ میده مگر اینکه شدت نور خیلی زیاد باشه که این موضوع در کارتون مشهود نیست. با رعایت این نکته می تونید به رندری زیبا دست پیدا کنید.
4. عدم رعایت قوانین توسط مدیران سایت!!! هم شما و هم آقا مصطفی عزیز. از اونجایی که اساس کار در یک نرم افزار 3d انجام شده نباید کار در انجمن photoshop بنمایش در بیاد. البته قبول دارم که اگر اونجا می گذاشتید جوابهای کمتری میدادن.
امیدوارم ناراحت نشده باشید.
موفق باشید.

GFX Master

احسان جان ممنون بابت توضیحاتت.

در مورد آخرین موردی که گفتی باید بگم که یه بار دیگه هم به این مورد جواب داده بودم. متاسفانه بخش گرافیک 2بعدی و 3بعدی ما اونطوری که باید با هم در ارتباط نیستن. این بخش قبل از اونی که انجمن فتوشاپ باشه انجمن گرافیک هست و به نظر من تو گرافیک امروز دنیا کسی موفقه که هم 2بعدی بدونه و هم 3بعدی و اینو به وضوح میشه تو کارای گرافیکی روز دنیا دید. در ضمن این کارایی که من قرار دادم تا حالا تنظیمات نور و کنتراستش تو فتوشاپ بوده و به نظر من اگر نصف کارش رو حساب نکنیم حداقل 30 - 40 درصد مربوط به نور و کنتراست میشه.

GFX Master

راستی احسان اینم طرح قبلی بود که بنظرم شیشه ها ایراد داشتن - خودم به غیر از موضوع شیشه ها بقیه این طرح رو بیشتر دوست داشتم:

P.A.Y.T.O.N

Active Member
سارا خانوم تازه الان دیدم خیلی قشنگ شده
دفه بعدم کاراتو بزار تو فتوشاپ . اون با من....

ehsan_3dmax

Active Member
راستی احسان اینم طرح قبلی بود که بنظرم شیشه ها ایراد داشتن - خودم به غیر از موضوع شیشه ها بقیه این طرح رو بیشتر دوست داشتم:

موافقم. کاره اول بسیار زیباتره.
اگر فقط متریاله شیشه ها رو درست می کردید دیگه واقعا کاره زیبایی می شد.
فکر کنم نورپردازیه کار رو هم تغییر دادید.
اگر یک preview از کاره اول قرار بدید شاید بتونم بگم کجای کار مشکل داره.
موفق باشید.

ehsan_3dmax

Active Member
احسان جان ممنون بابت توضیحاتت.

در مورد آخرین موردی که گفتی باید بگم که یه بار دیگه هم به این مورد جواب داده بودم. متاسفانه بخش گرافیک 2بعدی و 3بعدی ما اونطوری که باید با هم در ارتباط نیستن. این بخش قبل از اونی که انجمن فتوشاپ باشه انجمن گرافیک هست و به نظر من تو گرافیک امروز دنیا کسی موفقه که هم 2بعدی بدونه و هم 3بعدی و اینو به وضوح میشه تو کارای گرافیکی روز دنیا دید. در ضمن این کارایی که من قرار دادم تا حالا تنظیمات نور و کنتراستش تو فتوشاپ بوده و به نظر من اگر نصف کارش رو حساب نکنیم حداقل 30 - 40 درصد مربوط به نور و کنتراست میشه.

کاملا موافقم با گفته های شما.
می بخشید که این موضوع رو مطرح می کنم. این حرفام فقط در حمایت از انجمنهای 3d این سایته.
همونطور که گفتید تنظیماته نور و کنتراست بعد از رندر خیلی مهمه و در زیباییه کار بسیار موثره. در این مورد هیچ شکی ندارم. اما همونطور که میدونید این قسمت مرحله ی post production کار محسوب میشه و نه مرحله ی اصلی کار که در یک محیط 3d انجام میشه. اگر هم در گالری 2d کار رو قرار میدید فکر کنم بهتر باشه کار رو قبل و بعد از مرحله یpost production نمایش بدید. باز هم بنده از شما و بقیه ی بزرگان بابت این صحبتها عذر خواهی می کنم.

آخرین ویرایش:

NAKOOT

Well-Known Member
بابا تو دیگه کی هستی ...

سلام ...
سارا جان واقعا خوشحالم که هم تو 2d موفقی هم 3d ...
منم با تری دی مکس آشنا هستم ولی این c4d رو حتما تهیه می کنم و امتحانش می کنم ...
موفق باشی ...

NAKOOT

Well-Known Member
بابا تو دیگه کی هستی ...

سلام ...
سارا جان واقعا خوشحالم که هم تو 2d موفقی هم 3d ...
منم با تری دی مکس آشنا هستم ولی این c4d رو حتما تهیه می کنم و امتحانش می کنم ...
راستی رندرش چند دقیقه طول کشید ؟
موفق باشی ...

GFX Master

کاملا موافقم با گفته های شما.
می بخشید که این موضوع رو مطرح می کنم. این حرفام فقط در حمایت از انجمنهای 3d این سایته.
همونطور که گفتید تنظیماته نور و کنتراست بعد از رندر خیلی مهمه و در زیباییه کار بسیار موثره. در این مورد هیچ شکی ندارم. اما همونطور که میدونید این قسمت مرحله ی post production کار محسوب میشه و نه مرحله ی اصلی کار که در یک محیط 3d انجام میشه. اگر هم در گالری 2d کار رو قرار میدید فکر کنم بهتر باشه کار رو قبل و بعد از مرحله یpost production نمایش بدید. باز هم بنده از شما و بقیه ی بزرگان بابت این صحبتها عذر خواهی می کنم.

احسان جان ممنون. حرفات که کاملا درسته. از این به بعد چشم کارام رو هم اینجا هم تو انجمن 3بعدی میذارم.

hamed-ddd

Well-Known Member
کارتون (منظورم کار شما..!!!!) قشنگ و زیباست
ولی به عنوان یه منتقد ناشی سه بعدی میگم که در اندازه نویز و مقدارش در volum light زیاده روی کردید ... یعنی با اندازه اتاق هما هنگی نداره ....انگار اونجا کسی داره جارو میکنه و یا به عبارت بهتر...کارگران مشغول کارند

Payam30

Active Member
سارا. اگه میشه لینک داونلود Cinema 4D را بذار اما به صورت تک لینکی و از سایت مادر نباشه چون کامل نیست. مرسی عزیزم

جدیدترین ارسال ها

بالا