Multi Yahoo نيازمندم ... !

iRWEBDES

Active Member
برنامه اي كه بتونه چندين ياهو مسنجر رو با هم باز كنه نيازمندم ..
اوني كه آقا پيمان تو سايتش گذاشته رو دانلود كردم اما نتونستم باهاش كار كنم ! :cry:

iRWEBDES

Active Member
من نميدونم چيكارش بايد بكنم
ميتوني عكسش رو بزاري؟
مثل اينكه يه فايل رو بايد پيدا كنه اما پيدا نميكنه
اون فايل ولي YPager.EXE نيست

Peyman-Pop

Active Member
مهرداد با پچ نباید مشکلی‌ داشته باشی.

تنها موردی که هست باید همون ورژن از یاهو یعنی‌ آخرین ورژن که اونجا برای دانلود گذاشتم رو دانلود کنی‌ .

برات لینک هارو دوباره میزارم :

Yahoo! Messenger 6.0.0.1750

Y! Patch for 6.0.0.1750

پیمان

Peyman-Pop

Active Member
iRWEBDES گفت:
من نميدونم چيكارش بايد بكنم
ميتوني عكسش رو بزاري؟
مثل اينكه يه فايل رو بايد پيدا كنه اما پيدا نميكنه
اون فايل ولي YPager.EXE نيست

مهرداد جان فایل پچ بهتره زمان اجرا در پوشه یاهو قرار بگیره تا دنبال فایل خاصی‌ نگرده ، شما همینکارو کردی ؟

پیمان

fahbod

Member
Peyman-Pop جان مدير انجمنيو احترامت واجب (رو حرفت نبايد حرف زد حتي اگه بگي ماست سياهه) 8O {شوخي :mrgreen: } ولي تو مسنجر قبلي مي شد يه دونه ياهو مسنجر ديگم بجز اوني كه با هاش انلاين وا كني من خودم قبل از اينكه بدونم مولتي ياهو چيه اينجوري حال مي كردم الان نمي دونم هنوزم اين امكانو داره يا نه (تا7 ؛8 ماه پيش ميدونم كه داشت) :roll:
ببينم اگه داشت ميگم چيجوري بود

Peyman-Pop

Active Member
]Peyman-Pop جان مدير انجمنيو احترامت واجب (رو حرفت نبايد حرف زد حتي اگه بگي ماست سياهه) 8O {شوخي :mrgreen: }

:lol:

این حرفا چیه ما مخلصیم fahbod جان :wink:

ولي تو مسنجر قبلي مي شد يه دونه ياهو مسنجر ديگم بجز اوني كه با هاش انلاين وا كني من خودم قبل از اينكه بدونم مولتي ياهو چيه اينجوري حال مي كردم الان نمي دونم هنوزم اين امكانو داره يا نه (تا7 ؛8 ماه پيش ميدونم كه داشت) :roll:
ببينم اگه داشت ميگم چيجوري بود

آره این امکان وجود داشت اون هم با نصب دو یاهو مسنجر با ورژن های متفاوت ولی‌ امکانات اونها باهم خیلی‌ فرق داشت و اینکار هم کار جالبی‌ نبود چون بیشتر ضرر داشت تا استفاده .

پیمان

Peyman-Pop

Active Member
fahbod گفت:

fahbod جان این همون پچ هستش که فرقی‌ نمی‌کنه :lol:

تنها فرقش اینه که این مال ورژن Beta یاهو مسنجر هستش که خیلی‌ وقته قدیمی‌ شده و کمتر کسی‌ از اون استفاده میکنه این پچی‌ که من گذاشتم مال آخرین ورژن فعلی‌ یاهو مسنجر :wink: .

پیمان

NabiKAZ

Well-Known Member
بزار ما هم اينجا ابراز وجود كنيم :)
يادش بخير ما هم يه زماني كراكر ميساختيم :)
بريد اين سايت :
www.nabikaz.8k.com

برنامه ياهو كراكر ورژن 1.1 رو بگيريد و يكم بخنديد ... البته اگر خندتون اومد :)

چاكريم
نبي

123456

Member
نشد

راستش دنبال یک مولتی یاهو می گشتم که دیدم اینجا راجبش بحث شد و رفتم و از سایت پیمان گرفتم و نصبش کردم , اما متاسفانه کار نمی کند. :roll:
کسی می داند اشکال در کجاست؟
در ضمن برای توضیح باید بگویم که من از آخرین ورزیون یاهو استفاده می کنم و سرویس پاکت 2 رو هم نصب کردم.

Peyman-Pop

Active Member
123456 گفت:
راستش دنبال یک مولتی یاهو می گشتم که دیدم اینجا راجبش بحث شد و رفتم و از سایت پیمان گرفتم و نصبش کردم , اما متاسفانه کار نمی کند. :roll:
کسی می داند اشکال در کجاست؟
در ضمن برای توضیح باید بگویم که من از آخرین ورزیون یاهو استفاده می کنم و سرویس پاکت 2 رو هم نصب کردم.
به قسمت About یاهو در منوی Help اون برو و ورژن اونرو با ورژن کرک مقایسه کن اگر ورژن ها یکی‌ بود لطفا متن اخطار و یا عکس اونرو اینجا بذار تا ببینم چرا این مشکل برات پیش اومده ;-)

پیمان

جدیدترین ارسال ها

بالا