نسخه ی جدید موزیلا فایرفوکس رو از سایت موزیلا دانلود کنید مصطفی
M majid_be Member Mar 28, 2005 #2 ممنون واقعا این فیر فاکس غوغا کرده من که خیلی باهاش حال میکنم. پیشنهاد میکنم که دوستان هم از اون استفاده کنند.
ممنون واقعا این فیر فاکس غوغا کرده من که خیلی باهاش حال میکنم. پیشنهاد میکنم که دوستان هم از اون استفاده کنند.
Z zarei176 New Member Mar 28, 2005 #3 دوست عزيز ! من كه باهاش مشكل دارم! هر چي اطلاعات مي گيرم در عرض كمتر از يك روز پاك ميشه ! با اينكه تنظيمات history رو گذاشتم رو 60 روز و مقدار cach هم روي 100000 كيلو بايت تنظيم كردم ! فكر مي كني اشكال از كجا باشه؟
دوست عزيز ! من كه باهاش مشكل دارم! هر چي اطلاعات مي گيرم در عرض كمتر از يك روز پاك ميشه ! با اينكه تنظيمات history رو گذاشتم رو 60 روز و مقدار cach هم روي 100000 كيلو بايت تنظيم كردم ! فكر مي كني اشكال از كجا باشه؟
alireza-metal Active Member Mar 28, 2005 #4 آقا دمت گرم --- من چند ماه میشه که با این مرور گر کار میکنم --- معرکست --- خیلی باحاله --- موفق باشی
M majid_be Member Mar 28, 2005 #5 راستش نمیدونم .من که با اون اصلا مشکل ندارم. از کدوم ورزن اون استفاده می کنی؟
mmr Member Apr 1, 2005 #6 منم مشکل ندارم سرعتشم خیلی بالاست :twisted: مخصوصا نسبت به internet explorer مصطفی
alireza-metal Active Member Apr 2, 2005 #8 من الان دارم از ورژن 1.0.2 یعنی آخرین ورژن استفاده میکنم --- و بسیار عالیست --- مهمترین خصوصیت fire fox از نظر من اینه که همه صفحات در 1 صفحه هستن آخرین ویرایش: Apr 2, 2005
من الان دارم از ورژن 1.0.2 یعنی آخرین ورژن استفاده میکنم --- و بسیار عالیست --- مهمترین خصوصیت fire fox از نظر من اینه که همه صفحات در 1 صفحه هستن
M majid_be Member Apr 2, 2005 #9 اره البته نت اسکیپ هم همینطوره من مرورگرهای دیگه رو استفاده نکردم نمیدونم که اونا این خاصیت را دارند یا نه. راستی نسخه جدید اون با 1.0 چه تفاوتی داره؟
اره البته نت اسکیپ هم همینطوره من مرورگرهای دیگه رو استفاده نکردم نمیدونم که اونا این خاصیت را دارند یا نه. راستی نسخه جدید اون با 1.0 چه تفاوتی داره؟