میشه کمک کنید میخوام سایت راه بندازم
morsoltany Active Member Apr 2, 2007 #2 بستگی به نوع کارت داره جفتشون خوبه ولی من بیشتر با movable type حال می کنم
M MJ Rayaneh Well-Known Member Apr 2, 2007 #3 امکانات زیاد موویبل تایپ و نصب سخت اون کولاک کرده! سادگی کار با وردپرس و کاربرپسند بودن اون هم کولاک کرده!
امکانات زیاد موویبل تایپ و نصب سخت اون کولاک کرده! سادگی کار با وردپرس و کاربرپسند بودن اون هم کولاک کرده!
K kindman2535 New Member Apr 2, 2007 #5 با سلام من میخوام یه سایت مثل p30world راه بندازم حالا با این وضع کدوم بهتره
M MJ Rayaneh Well-Known Member Apr 3, 2007 #7 پی سی ورلد از mt استفاده می کنه کلیک کنید تا باز شود... تایید میشه !
K kindman2535 New Member Apr 3, 2007 #8 خوب اینو میدونم با این وضعیت دوستان ام تی رو پیشنهاد میکنن دیگه یعنی تمومه ؟
M MJ Rayaneh Well-Known Member Apr 3, 2007 #9 کلام آخر: اگر تازه کار یا حرفه ای هستی ==> وردپرس اگر حرفه ای هستی ==> موویبل تایپ
K kindman2535 New Member Apr 3, 2007 #10 mjrayaneh گفت: کلام آخر: اگر تازه کار یا حرفه ای هستی ==> وردپرس اگر حرفه ای هستی ==> موویبل تایپ کلیک کنید تا باز شود... اگر برنامه نويسي منظورت هست نه بلد نيستم ولي اگر كار با سايت و سيستم محتواست خوب 6 ماه دارم با سايت خودم كار ميكنم
mjrayaneh گفت: کلام آخر: اگر تازه کار یا حرفه ای هستی ==> وردپرس اگر حرفه ای هستی ==> موویبل تایپ کلیک کنید تا باز شود... اگر برنامه نويسي منظورت هست نه بلد نيستم ولي اگر كار با سايت و سيستم محتواست خوب 6 ماه دارم با سايت خودم كار ميكنم
K kindman2535 New Member Apr 3, 2007 #12 پس بالاخره شد word press ? اگر شد ورد پرس لطفا محل دانلود و محل پلاگين فارسي رو بگين
TAEL Member Apr 3, 2007 #13 آره ، وردپرس رو انتخاب كنيد. دانلود آخرين ورژن : www.wordpress.net دانلود فارسي ساز (و ساير اطلاعات) : www.wp-persian.com
آره ، وردپرس رو انتخاب كنيد. دانلود آخرين ورژن : www.wordpress.net دانلود فارسي ساز (و ساير اطلاعات) : www.wp-persian.com
mahdimatrix New Member Apr 30, 2007 #14 وردپرس جزء صد محصول برتر سال 2006 در جهان بوده : http://farsipress.com/?page_id=8 نسخه فارسي سازي شده آن را در سايت www.farsipress.com خواهيد يافت.
وردپرس جزء صد محصول برتر سال 2006 در جهان بوده : http://farsipress.com/?page_id=8 نسخه فارسي سازي شده آن را در سايت www.farsipress.com خواهيد يافت.