بی بی کد mountain house

N.Abedi

Well-Known Member
یعنی ماشاالله به این همه پشتکار و فعالیت، هر روز یه کار جدید :wink: خیلی خوبه، من 2 تا سوال دارم: 1- شیارهای روی دیوار سمت چپ را چطور درست کردی؟ 2- این سوراخ های جای میلگرد واقعاً سوراخه یا با تکسچر ایجاد کردی و چگونه؟ ( چون تو کار کانون وکلاتون اینو دیده بودم می پرسم). ممنون میشم اگه جواب بدید. با آرزوی موفقیت بیشتر :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام حامد جان.خوبی؟ خیلی کار خوبی شده آفرین
ببین صخره رو مدل کردی یا آبجکت هست یا عکسه؟
فضای دلچسبی شده.متریال خوب شدن .نور ها هم خوب شده.کف زمین نزدیک دوربین یه هوا تخت شده.اما کلیت کار عالی شده.
یه سوال بی ربط.توی فتوشاپ برای یه لایه ماسک میزاریم و مثلا توی ماسک رندر المنت مثلا Bed 1_VRayRawLighting0007 میزاریم.بعد حالا روی حالت screen یا multiply میزاریم.توی افترافکلت چطوری باید اینکارو کرد>؟؟
موفق باشی

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
با اجازه من چواب عارف رو بدم ;-)
توی افتر افکتز باید از مت استفاده کرد ماسک رو توی یک لایه جدید باید گذاشت توری که دقیقا بالای لایه ی اصلی قرار بگیر و بعد Invisible میکنیم بعد یک لیست جلوی لایه هست که اگر نبود باید با دکمه ی 1 که تو شکلی زیر مشخص کردم سوییچ کرد ، بعد توی اون لیست Luminance رو انتخاب میکنیم .
حالا کافیه بریم رو بلند ها و Multiply یا Screen یا ... رو بزاریم ، تازه افر 15 تا فکر کنم بیشتر داره از فتوشاپ ...
همین دیگه تو عکس مشخص کردم ...
bdop8nvnyg8853lkarnp.jpg

موفق باشی:rose:

hamed max

کاربر فعال
هه هه ه ه:lol: ص خ ره ................sakhreh .................. نمیدونم چرا جمله اولشو نمینویسه ..................... its mean the rock

*farshid*

کاربر VIP
همه چیز عالیه به غیر یک چیز
نور پردازی کارت خوبی نور سرد اتمسفر پیرامیون با نور گرم ساختمون همنشینی جالبی داره ... انتخاب پوشش گیاهی خیلی خوبه
ولی تکسچر بتنت زیادی کثیفه ... هیچ توجیهی نداره ساختمون به این خوبی یه همچین بتن کثیفی داشته باشه ... مطمئن باش اگه با یه تکسچر ساده تر کار کنی کارت بهتر از این میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا