Moein Character

به نظر شما این به عنوان اولین کاراکتر چطور شده ؟؟

• مجموع رای دهندگان
    13

Farrokh

Active Member
املای حداقل این شکلیه

سلام
خسته نباشی
برای بار اول خیلی خوبه
سعی کن حتما zbrush رو امتحان کنی

مو هاش خیلی خوب نشده

سعی کن از صفحاتی که مپ های اپاسیتی دارن استفاده کنی
مپینگ هم که . . .
آموزش زیاد رو اینترنت هست
کافیه بگردی

خلاصه اینکه ادامه بده و همیشه موفق باشی

Farrokh

Active Member
اما من zbrush رو قبول ندارم.به نظر من به گردپای 3dmax و maya هم نمیرسه

دوست عزیز اگه از من می شنوی هیچوقت بدون تحقیق حتی نظر شخصیت رو هم ابراز نکن !

ضمنا وقتی توی یک زمینه ی خاص حسابی حرفه ای شدی و اینقدر کار با سبکای مختلف زدی که دیگه برا خودت صاحب سبک شدی اونموقع حق داری در مورد تخصصت نظر شخصی داشته باشی

تا قبل از اون جویای نظرات افرادی باش که چهار تا پیرهن بیشتر از تو پاره کردن !

moeinkarimi

Member
من فکر نمیکنم نظر دادن یک جرم باشه و باید یه نظر همه احترام گذاشت.:-?
نظر دادن تخصصی خیلی با نظر دادن در تاپیکی که اثلاً ربطی به Zbrush نداره فرق میکنه.
اگر من این حرف رو تو تاپیک Zbrush زدم اونوقت شما میتونی به من بگی که نظر نده تا حرفه ای شی !!!!!!!!!!!
(در ضمن این رو باید به کسی بگی که بحث Zbush رو در این تاپیک باز کرد)

AVGHH

Member

hoseini_smm

Member
[QUOTE
نقل قول:
مدلینگ کاراکتر با مکس تقریبا غیرممکنه.
:shock: :shock:[/QUOTE]
منظورم از این جهت بود که شما برای کار توی مکس بایست تصور حجمی دقیقی از کار داشته باشی و از اول دقیقا بدونی چی میخواهید تا بتونید هندسه کار رو دربیارید.( چیزی که ماها غالبا نداریم) در ضمن برای درآوردن جزییات مشکل دارید.معمولا هم کسانی از این روش استفاده میکنند که تسلط خیلی بالایی رو آناتومی دارند ویا اینکه اینقدر کاراکتر طراحی کردند که چشم بسته خیلی سریع به مدلهاشون میرسند و یا اینکه نهایتا یک مدل حقیقی قبل از دیجیتالی نمودن آن از کار ساخته اند و به هنگام مدلینگ تمرکزشون فقط روی هندسه اونه ویا اینکه تجهیزات خاصی نظیر اسکن سه بعدی دارند. نمیگم این محدودیتها توی zbrush نیست. ولی حداقل مثل یک مجسمه ساز میتونید ادیتهای غیر هندسی و حسی رو کارتون داشته باشید و امکان بیشتری جهت تمرکز روی جنبه های هنری کار وجود داره.
در ضمن این رو باید به کسی بگی که بحث Zbush رو در این تاپیک باز کرد
تاپیک که تو قسمت گالری برنامه های سه بعدیه؟
به هر حال من هم خودم مکس کار میکنم و فکر میکنم بهترینه. ولی بایست بپذیریم امکاناتی توی vue جهت طراحی لندسکیپ و امکاناتی در realflow جهت شبیه سازی مایعات سیال و امکاناتی توی rhino جهت طراحی سقفهای پوسته ای و zbrush جهت طراحی کاراکتر وجود داره که توی مکس نیست. توی یک تاپیک هم خوندم با اضافه شدن پلاگین پلی بوست توی مکس 2010 تا حدودی امکانات zbrush تو مکس 2010 به دست میاد.
ضمنا وقتی توی یک زمینه ی خاص حسابی حرفه ای شدی و اینقدر کار با سبکای مختلف زدی که دیگه برا خودت صاحب سبک شدی اونموقع حق داری در مورد تخصصت نظر شخصی داشته باشی
فکر کنم اگه اینجور بخواهیم سخت بگیریم دیگه کسی نبایستی نظر بده.

milad_k

Member
چرا از Zbrush برای مدلینگ استفاده نمی کنید؟ مدلینگ کاراکتر با مکس تقریبا غیرممکنه.
عذر می خوام کی همچین حرفی رو زده ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! شما لطف کنید سایت های حرفه ایی های دنیا رو از جمله cgsociety.org رو ببینید بعدا خودتون حرفتون رو پس میگیرید.

milad_k

Member
اما من zbrush رو قبول ندارم.به نظر من به گردپای 3dmax و maya هم نمیرسه.
من موندم چرا شما بدون آگاهی صحبت میکنید.هر برنامه ایی قدرت خاص خودش رو داره و این کاربر که با نحوه و سبک کار کردنش قدرت برنامه رو به نمایش میزاره.و اگر یک کاربر نتونه به خوبی از یک برنامه کار بکشه دلیل بر این نیست که اون برنامه خوب نیست و به پای فلان برنامه نمیرسه

Farrokh

Active Member
نقل قول:
فکر کنم اگه اینجور بخواهیم سخت بگیریم دیگه کسی نبایستی نظر بده.

من قصدم سخت گیری نیست
من قبلا ها یک همچین روحیه ای داشتم و باعث شد خیلی عقب بمونم
فقط خواستم دوستمون این جوری نشه

به هر حال موفق باشید

amin2001

Active Member
خب یه مدت گزشته از آخرین پست در این تاپیک
از دوستان خواهش میکنم در این تاپیک بیشتر از این به موضوع نرم افزارها پرداخته نشه

3DVIGOR

New Member
با سلام دوست گلم

از پشتکارتون خیلی خوشم میاد امید وارم که همین طوری گیر بدی و یاد بگیری !

اینجا رو یه نگا بنداز : http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=87244&highlight=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+UnWrap

و اینجا : http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=116003&highlight=آموزش+UnWrap

و اینجا : http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=76026&highlight=آموزش+Texturing

درضمن معین جان اگه میخوای تو این انجمن پیشرفت کنی به دعواهای بقیه توجه نکن شما کار خودتو ادامه بده و کاری به اینا نداشته باش یه بنده خدا یه حرف بی ربطی زد ( مدلینگ با مکس غیر ممکنه ) :shock::sad: خب اشتباه کرد یه حرفی واسه خوش زد ! بقیه باید ببخشنش .

موفق باشید :rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا