model photography

رضا جان سلام

من نميدونم ساكن كجا هستيد(خوشحال ميشم بدونم) ولي لازم ميدونم اين نكته رو ذكر كنم كه مهم ناراحت شدن عده اي نيست(بابت گذاشتن اين يا بهتر بگم آن عكسها) مهم زير پا گذاشتن قوانين است كه توصيه ميكنم مرورشون كني.خودت ميگي سايت فيلتر شده بعد لينكشو ميذاري؟من سايت رو ديدم سايت كاملا غير اخلاقي بود پس گذاشتنش توي همچين سايتي كه هر لحظه امكان فيلترش از سوي دولت هست(كه ما مديران سعي بر عدم اين كار داريم و حفظ سايت)گذاشتن همچين لينكهايي به ضرر همه ماست.

با توجه به اين كه چند روزي بيش نيست كه مهمان ما هستي از انجام هر گونه قضاوت دربارت خودداري ميكنم چون ميدونم كسي هستي كه از روي علاقه اين كار رو كردي نه از روي شرارت يا********....

اميدوارم تكرار نشه :idea:

در ضمن درباره نورپردازي و اين مسائل من عكس زياد دارم ان شا الله بعد از آرام شدن جو انجمن سعي ميكنم بنويسم و بذارم كارم بيشتر آموزش باشه تا مراقبت :wink:

خدانگهدار

giahchin

Member
s_mehrdad68 گفت:
در ضمن هادي جان سايز بزرگش رو گير بياري خيلي خوب ميشه

آقا مهرداد
منظورت رو درست نفهميدم :?
البته شايد شما منظور من رو متوجه نشدي . من اين عكسها را در يك نمايشگاه واقعي كه در شهرمون برگزار شد در غالب تابلوهاي بزرگي كه به روي ديوار نصب شده بودند ديدم .
در اين نمايشگاه آثار عكاسان معروف اروپايي به نمايش گذاشته شده بود :wink:

davoodvajdi

Member
نمايشگاه تو موزه هنر هاي معاصر برگذار شده بود اون هم با چه كيفيتي مخصوصا عكس هاي اين خانم كه در قطع هاي متري چاپ شده بود من كه خيلي حال كردم

آقا مهرداد٬

راستش خيلي سعي كردم عكسهايي رو توي اين مبحث بگذارم كه به نظر خودم پشتشون فكرهاي قشنگي وجود داشته. حقيقتش از خيلي از عكسهايي كه اينجا براتون فرستادم خودم شخصا استفاده كاربردي كردم و تونستم عكسهاي قشنگي بگيرم. درسته كه بعضي از اين عكسها رو از سايتهايي جمع آدري كردم كه شايد بعضي هاشون غير اخلاقي بودند٬ ولي اون چيزي كه اينجا براي عموم گذاشتم٬ بسيار بسيار دستچين شده بودند و فقط هدفم ايده دادن به اون عده از دوستاني بود كه به اين سبك علاقه دارند و كار مي كنند.

در هر صورت٬ بعد از mail آقا داوود تا حدودي جو و فضاي اين سايت دستم اومد و از همون روز تصميم گرفتم كه ديگه اين بحث رو ادامه ندم٬ كما اينكه ادامه هم ندادم.

به هر حال اگه خداي ناكرده سو تعبيري شده٬ اطمينان داشته باشيد كه فقط سهو در اون دخيل بوده و تازه واردي!

در هر صورت منو ببخشيد. ديگه اين بحث ادامه پيدا نمي كنه. قصد دارم يه مبحث ديگه با نام lightscape رو شروع كنم كه فكر كنم نظر همه علاقمندان به عكاسي رو تامين مي كنه.

آقا رضا خواهش ميكنم برادر ما هنوزم دوست داريم عزيز ان شاالله كه تكرار نشه و درس خوبي بوده باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا