Fa Mmb

با سلام خدمت اساتید خوبید می خواستم ببینم میشه با مولتی مدیا بیلدر اتوران شبیه کینگ درست کرد؟

silvercover

کاربر متخصص
بله میشه. امکانات ذخیره و بازیابی اطلاعات همگی مهیا است. از پلاگین بانک اطلاعاتی گرفته تا پلاگین هایی برای ساخت اشیا و نمایش داده ها. در کنار این امر این سلیقه و ذوق شماس که به کار زیبایی می ده.

اما در کل ساختن برنامه هایی مشابه کینگ و لرد و گردو و ... از نظر من تلف کردن وقت هست.

pro_man

Active Member
اما در کل ساختن برنامه هایی مشابه کینگ و لرد و گردو و ... از نظر من تلف کردن وقت هست.

آقا حامد چرا وقت تلف کردنه؟؟ دلیل خاصی دارین؟
چون به نظر من واسه افراد مبتدی خوبه اول برنامه های موجود رو شبیه سازی کنن تا بفهمن چی به چیه....

یه سوال دیگه هم دارم آیا اسکریپت نوشتن در mmb نامحدوده ؟ منظورم اینه که میشه هر چیزی را با اسکریپت نویسی ساخت؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خیر نامحدود نیست، درواقع یکم زیادی محدوده. اما باید توجه کنید که MMB هیچگاه قرار نبوده یک زبان برنامه نویسی بشه، درواقع MMB از زمانی که ساخته شد هدفش این بوده که یک محیط ساده و خوب رو برای ساخت Autorun Menu در کمترین زمان ایجاد کنه.
استفاده هایی که الان از MMB میشه هم خیلی فراتر از اون چیزی هست که MMB بر اساس اون بنا شده.

اما با استفاده از پلاگین میشه خیلی از این کمبود ها رو جبران کرد. و همچنین ابزارهای جانبی دیگه.

silvercover

کاربر متخصص
آقا حامد چرا وقت تلف کردنه؟؟ دلیل خاصی دارین؟
چون به نظر من واسه افراد مبتدی خوبه اول برنامه های موجود رو شبیه سازی کنن تا بفهمن چی به چیه....

بله دارم. چون تو کشور ما صد در صد به حقوق مولفین بی توجهی میشه و از سال ها پیش ساخت مجموعه های نرم افزاری باب شده و باعث شده یه فرهنگ بیمار
منتشر بشه و افراد تصور کنن ساخت مجموعه های مثل گینک و لرد کار صحیحی هست.

ده ها موضوع واسه مهارت پیدا کردن وجود داره. از ساخت نرم افزارهای آموزشی گرفته تا برنامه های بانک اطلاعاتی و ... منتها به خاطر همون هیجان کاذب خیلی
از افرادی که سمت مولتی مدیا بیلدر میان مراد خودشون را ساخت چنین مجموعه هایی قرار می دن.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
من هم حرف های حامد و محمد عزیز رو قبول دارم در مورد ساخت چنین اتوران هایی باید بگم مثل آب خوردن هست و بهتر از اونها رو هم میشه ساخت

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب به هر حال این سبک برنامه پیچیدگی چندانی نداره، اما خب مهارت همیشه برای ساخت یک نرم افزار خوب و کاربرپسند (هرچقدر هم ساده باشه) نیاز هست.

خب اتوران کینگ هم چیز خاصی نداره، کلاً یه دیتابیس داره واسه اطلاعات نرم افزار که اصل کار رو تشکیل میده و با توجه به وجود پلاگین هایی برای کار با دیتابیس و آموزش ها و نمونه مثال های متعدد، بله این بخش از کار خیلی ساده هست.
قسمت دیگه مربوط میشه به گرافیک و نحوه ی چینش عناصر، که خب یا باید خودتون طراحیش کنید و یا گزینه ی بهتر که یک گرافیست آشنا با مفاهیم طراحی اینترفیس براتون انجامش بده.
اگر قابلیت تعویض پوسته مدنظرتون باشه که پلاگین MMB Skin کار رو تا حد "آب خوردن" براتون ساده میکنه.
پخش کننده ی صوتی هم خیلی راحت میتونید بسازید (با این همه مثال و آموزش و...)

قابلیت خاص دیگه ای هم وجود داره ؟

ضمن اینکه این انجمن هم موجود هست که در هر مرحله از کار میتونید ازش استفاده کنید، منبع رو مطالعه کنید، سوالاتتون رو مطرح کنید و ....

آیا شما با من هم عقیده نیستید که کار راحتی هست ؟

sajadms

Member
بله دارم. چون تو کشور ما صد در صد به حقوق مولفین بی توجهی میشه و از سال ها پیش ساخت مجموعه های نرم افزاری باب شده و باعث شده یه فرهنگ بیمار
منتشر بشه و افراد تصور کنن ساخت مجموعه های مثل گینک و لرد کار صحیحی هست.

ده ها موضوع واسه مهارت پیدا کردن وجود داره. از ساخت نرم افزارهای آموزشی گرفته تا برنامه های بانک اطلاعاتی و ... منتها به خاطر همون هیجان کاذب خیلی
از افرادی که سمت مولتی مدیا بیلدر میان مراد خودشون را ساخت چنین مجموعه هایی قرار می دن.

میشه اینم اضافه کرد که مجموعه رو با بیلدر میسازن و بعدش هم دنبال این میگردن که چه جوری این همه برنامه غیر قانونی رو در مقابل عملی مثل عمل خودشون محافظت کنن .

اگه هم مرادتون از ساخت همچین برنامه هایی آشنایی با ام ام بی هست با حامد موافقم و پیشنهاد می کنم از ساخت برنامه آموزشی شروع کنید.

آخرین ویرایش:

hdnsoft

Well-Known Member
کلا کار با مالتی مدیا بیلدر خیلی خوبه ، من یک سوالی داشتم از اساتید ، البته چون دیدم اینجا جمع هستید ، می پرسم
آیا راهی وجود داره که این حالت تعوبض صفحات مالتی مدیا رو عوض کرد؟
به جز پیش فرض ها و اون نمونه های که وجود ، میشه چیز های جدید هم اضافه کرد؟ مثلا پودر شدن صفجه و ظاهر شدن صفحه بعدی در فضا؟ نمونه اش تو پاورپوینت 2012 هست ( افکت تغییر صفحات ) ممنونم از راهنمایی تون :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا