mmb 4.9.8 و توابع جدید

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خوب بلاخره اينم اومد مثل هميشه خوبه مخصوصا که اضافه شدن دستورات زير شاه کار کرده
کد:
CreateTextButton

CreateText

CreateParagraph

CreateCircle

CreateRectangle

CreateLine

CreateLineAB

CreateHotSpot

CreateScript

DeleteObject

کار کردن با توابع اون اسونه ولي حالا من يه سوال دارم اونم اينکه
چطوري براي اشيا جديد دستورات جرايي يا همون اسکريپت اختصاص بديم؟
مثلا من تو برنامه يه کد دارم که کليد1رو ميسازه بعد ميخوام اون کليد وقتي روش کليک ميکني مشخصات سيستم طرف رو به ما بده
البته من مثال ها رو ديدم و با اونها مشکلي ندارم اما ميخوام اگه ممکنه دستوات رو يه بار توضيح بدين.منظورم دستورات کار و اسکريپت ها هستش
مرسي
Peyman136

peyman136

خوب مثل اینکه چون توابع جدید هستن فعلا همه دارن روشون کار میکنن من به یه جاهایی رسیدم سعی میکنم اگه درست شد برای شما ها هم بذارم ولی شما هم اگه به جایی رسیدین ما رو بی نصیب نذارین

با سلام خدمت دوستان .

این کار طبیعتا وظیفه ی مدیر این انجمن یعنی اقا حامد هستش .
در ضمن ایشون توی فروم اصلی برنامه هم فعالیت داره و باید خودش زودتر فرمان ها رو اموزش میداد توی این انجمن .
خلاصه یک مدیر یک سری وظایف هم داره :wink:

با تشکر

silvercover

کاربر متخصص
به هیچ وجه وظیفه نیست. ما ایرانی ها یاد گرفتیم که حتی لقمه رو هم برامون هضم کنند! اینجا همه ما از روی علاقه و حس مشارکت هست که فعالیت داریم. از طرفی خود بنده گاهی اوقات شخصا از قصد دست به چنین کارهایی نمیزنم که سایر دوستان هم مشارکت بیشتری از خودشون نشون بدن. البته در این مورد قصد توجیه ندارم، بله کمی دیر به فکرش افتادم.

شما مدیر هستی و تقریبا میتونم بگم وظیفه داری که برای بهتر شدن انجمنت باید این کارا رو بکنی .

البته به قول خودت وظیفه هم نمیشه گفت ولی خلاصه دیگه . :razz:

peyman136

دوستان من این تاپیک رو باز نکردم تا بین اعضا دعوا راه بیوفته یا کاربرا برای هم حدود وظایف مشخص کنند و هرکس باید برای بهبودی وضع انجمن کار کنند نه همه کارا رو گردن یکی مثلا اقا حامد بندازند پس خواهش میکنم دیگه تاپیک رو به حاشیه نکشیم و سعی کنیم و چیزی بذاریم که برای همه مفید باشه تا مشکلات برطرف بشن
مرسی
Peyman136

hossein_mmb

Member
شما مدیر هستی و تقریبا میتونم بگم وظیفه داری که برای بهتر شدن انجمنت باید این کارا رو بکنی .
البته به قول خودت وظیفه هم نمیشه گفت ولی خلاصه دیگه . :razz:

اين حرف به هيچ وجه منطقي نيست.
در فهرست وظايف يك مدير همچين چيزي وجود نداره.
در بسياري از فروم هاي پر كاربر و بسيار فعالتر از اينجا تعداد پستهاي مديران گاهي يك رقميه.
اين فروم مال حامد نيست و براي مديريت اون چيز خاصي نصيبش نميشه و اگه تا الان اينطور اينجا فعال بوده و هست دلايلي داره كه هر كسي اونها رو نميفهمه.
واقعا عجيبه ... بعد از اينهمه مدت بودن توي اين فروم اين صحبتا رو مطرح كردن.
واقعا حامد خيلي اينجا زحمت كشيده و نبايد با اين رفتارها اونو برنجونيد
نميخوام مدرك بيارم چون همه چيز مثل روز روشنه و هركي كه توي اين فروم بوده فعاليتهاي ايشونو ديده.

peyman136

مشکل حل شد

سلام من تونستم مشکل رو حل کنم این مثال ها رو ببینید
فایل ها اسپلیت شدن بعد از unzip کردن فایل.batرو اجرا کنید

پیوست ها

• MMB.zip
    700.5 کیلوبایت · بازدیدها: 61
  • MMB.zip.zip
    376.3 کیلوبایت · بازدیدها: 49

peyman136

دوستان توجه کنید که باید هر دو فایل رو دانلود کنید چون بهم وابستن

با سلام .

من اصلا قصد توهین نداشتم .

متاسفانه نتونستم منظورم رو خوب بفهمونم .

اگه اشتباهی کردم شما ببشید به بزرگی خودتون . :sad:

در ضمن اینجا توی انجمن نه من نه فرد دیگه ای نه قصد توهین داره نه اینکه داشته .

با تشکر . :eek:

جدیدترین ارسال ها

بالا