mmb یا director کدام برای کار ما قویتر است؟

behmat

Member
با سلام خدمت اساتید محترم.
ما در حال تولید یک پروژه نرم افزاری برای کودکان هستیم.
تقریبا تمام شاخه های درونی را که با استفاده از فلش و ... درست کرده ایم به مرحله ی نهایی رسیده است.
ما برای زیبا سازی محیط بیرونی مدل سه بعدی ساخته ایم و خروجی فیلم گرفته ایم.
در حال حاضر میخواهیم که پروژه را با یکی از نرم افزار های mmb و یا director ببندیم.
حجم پروژه ما که 14 بخش دارد بسیار بالاست و تقریبا در 2 یا 3 سی دی جای خواهد گرفت.
ما میخواهیم فیلم های خروجی گرفته شده از نرم افزار مایا را در صفحاتی از یکی از این دو نرم افزار لود کرده و به محض تمام شدن فیلم کاربر به صفحهی مورد نظر ما رجوع داده میشود به نحوی که کاربر محیط کار را 3بعدی میبیند.
تعداد فیلم های ما تقریبا بین 80 تا 150 عدد است که هر کدام بین 10 تا 15 ثانیه طول میکشد.
من mmb را کار کردم ولی director رو نه.
با شرایط موجود آیا هیچ کدام از این دو برنامه از گزینه های انتخاب ما حذف میشود یا نه؟
با تشکر

BEHESHT

Well-Known Member
!

سلام

خسته نباشی

بهتر بود این رو تو بخش برنامه های مالتی مدیا بیان می کردی نه تالار MMB

اما نظرمن:
با توجه به این که Mmb کار هستی دیگه شکی نیست mmb چون شما هنوز از مبانی برنامه دیگر خبر نداری و وسط انجام پروژه

بازهم دوستان که به دایکتور آشنایی بیشتری دارند رو هم صبر کن نظرشون رو بشنو

موفق باشی

behmat

Member
حد اقل چقدر زمان میبره تامن بتونم director رو در حدی یاد بگیرم که بتونم یه همچین پروژه ای رو باهاش ببندم؟

M.A.D.S

Banned
سلام
اگه شما بخواهید که با دایرکتور انجام بدید که باید از استاداش بپرسید ولی من توصیه میکنم که با ام ام بی بسارید چون بیش از حد آسونه چند دقیقه بیشتر وقت نمی گیره ( البته واسه کسانیکه چیزی بلد نیستند )

آخرین ویرایش:

Ehssan_it

Well-Known Member
البته چون من خودم از طرفدارهاي بيلدر هستم
اينجا سعي ميكنم چند تا از ويژگي هاي بيلدر رو بگم تا خودتون تصميم گيري كنين
راحتي بيش از حد براي برنامه نويس.
محيط برنامه نويسي كه با دستورات پيش فرض ش حتي ميتونيد غوغا كنيد.
معايب: از لحاظ امنيت پروژه نهائي مورد بحث هست كه قبلا خيلي راجع بهش تو انجمن صحبت شده. ( البته اين قسمت با ارائه راه حل هائي قابل حل هست كه جاش اينجا نيست ( با توجه به قوانين!))

جدیدترین ارسال ها

بالا