Mmb پلاگين نويسي براي

Javad100

Member
با سلام. مي خواستم بدونم آيا باويژوال بيسيك هم ميشه براي بيلدر پلاگين نوشت.
و همين طور مي خواستم بدونم اگه بخام يه پلاگين بنويسم چطور ميتونم بين بيلدر و پلاگين ارتباط بر قرار كنم.
البته من خودم يه پلاگين خيلي ساده نوشتم كه نميشه گفت پلاگينه و در حقيقت يك فايل اگزه هست كه بوسيله كليپ بورد ارتباط برقرار ميكنه. وقتي كامل شد آپلودش ميكنم.
از دوستاني كه براي بيلدر پلاگين نوشتن يا تو ويژ‍وال بيسيك يا تو دلفي هم درخواست ميكنم بگن چكار كنم منظورم همون دستورات Set , GET , RUN هست.
من فايلي كه در مورد پلاگين اديت باكس نوشته شده با دلفي هست رو دارم ولي درست متوجه نشدم اين پلاگين چطور ارتباط برقرار ميكنه.
با تشكر:)

Javad100

Member
سلام

كسي نيست كمكم كنه. آقا مهران كه همين چند وقت پيش با دلفي پلاگين تغيير سايز عكس رو نوشتند هم نميتونن كمكم كنن؟
اين فوروم هدفش آموزش برنامه نويسي و گسترش برنامه هاي مديا بيلدر است. هدف من هم همينه ميخام پلاگين بنويسم!
اگه كسي ميتونه كمك كنه از طريق پيغام خصوصي يا همنجا خيلي ممنون ميشم.
مرسي:d

silvercover

کاربر متخصص
برای ویژوال بیسیک SDK ( کیت توسعه نرم افزاری ) ای در حال حاضر وجود نداره. برای اینکه متوجه بشین چطوری باید بین بیلدر و پلاگ این ها ارتباط بر قرار کرد باید نمونه ها و تاپیکی که قبلا مختصرا در این مورد در همین تالار مطرح شده بود رو دنبال کنید.

سوای از اون شما باید با مباحث پیشرفته برنامه نویسی در همون زبانی که قصد کار کردن باهاش رو دارین بلد باشین تا مفهوم سه زیر روال ( Procedure ) ای رو که در کیت توسعه هستند و وظیفه ایجاد ارتباط رو بر عهده دارن به خوبی درک کنید.

اگر شما زبان دلفی رو انتخاب کردین و نیاز به کمک های بیشتری دارین به تالار های تخصصی دلفی مراجعه کنید.

درسته دوست عزیز همون جور که حامد گفت باید کاملا بر روی Delphi یا VC++ مسلط باشی تا بتونی از نمونه های پلاگینی که خودتون هم دارین سر در بیاری . این چیزی نیست که کمک کردنی باشه . بلکه مفهمومی و فهمیدنی هست و بسته به استعدادهای شخص داره .

در ضمن برای هزارمین بار میگم که VB قدرت ساخت چنین dll هایی رو نداره . اخه اون فقط یک زبان اموزشی هست همین و بس .

جدیدترین ارسال ها

بالا