Mmb رسما بازنشسته شد

silvercover

کاربر متخصص
MMB رسما بازنشسته شد:

a99xaos7xojrlxufdow.png

http://mmb.mediachance.com/index.html

و

http://www.mmbforums.com/ipb/index.php?showtopic=23609

:rose:

Ehssan_it

Well-Known Member
هیچی نمیشه نوشت
این یعنی ریختن یک سطل اب یخ ( اب پاکی ) روی ادم...
اصلا چرا ؟
و باید متنتظر اریا نگار باشیم
میگم اگه با امضا جمع کردن مشکل حل میشه ما هستیم

اونطور که تو انجمن اصلی دیدم برای قیمت نسخه ی پنجم نظر سنجی گذاشته شده. و این امید ما برای پیشرفت بیلدر.

آخرین ویرایش:

OMiD

Well-Known Member
خدا آخر و عاقبتش و بخیر کنه.
این همه کاربر تو سطح جهان! لا اقل به خاطر اونائی که برنامه رو خریدن، نباید پشتیبانی از طرف شرکت صورت میگرفت؟!

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
این همه کاربر تو سطح جهان! لا اقل به خاطر اونائی که برنامه رو خریدن، نباید پشتیبانی از طرف شرکت صورت میگرفت؟!
چه پشتیبانی ؟ الان تقریبا 1 سال هست که از عرضه ی آخرین نسخه بیلدر میگزره و دیگه شرکت عرضه کننده هیچ تعهدی در رابطه با نرم افزار بیلدر نداره .

خاطرات خوشی با ام ام بی دارم همین موس من شاهده به خدا این نرم افزار مثل یه دوست برای من بوده و رابطه ای که با اسکریپت های این نرم افزار من برقرار میکردم حتی از روابط من با بهترین دوستمم .......

حالا وقتشه که یه نفس عمییییق بکشم و برم یه 16-17 ساعتی بخوابم چون دیگه این نرم افزار تموم شد و من یه حسی مثل حس خداحافظی بهم دست داد :cry::cry::cry::cry:

BEHESHT

Well-Known Member
ام ام بی

به نظر من MMB با این که توسعه اش متوقف شد ولی کارباهاش متوقف نمیشه مثل وی بی 6 که هنوز هم کابراهاش تن به دات نت در ندادن:wink:

اما هر چیزی عمری داره و تا باد باقی نیست:-?

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
متاسفانه اين مسئله ممكنه براي اكثر نرم افزارهاي موجود تو دنياي كامپيوتر اتفاق بيفته. به هر حال شخصي يا شركتي برنامه اي رو توليد كرده و حالا هم به دلايلي ديگه قصد نداره توسعه اون رو ادامه بده. و اين وسط به كاربران برنامه ها خسارت هاي زيادي وارد ميشه كه خب طبيعتا كسي هم پاسخگو نيست.

شايد يا بهتر بگم قطعا انقلاب برنامه هاي متن باز به خاطر همين مسئله بوده و اگه برنامه اي متن باز توليد بشه ديگه هيچوقت هيچ جاي دنيا هيچ كسي نگران اين نيست كه توسعه اين برنامه يه روزي يه جايي ممكنه متوقف بشه

منم با نظر جناب behesht موافقم شايد توسعه و پشتيباني با اين برنامه متوقف شده باشه اما كاربريش كه تموم نشده و هنوزم لااقل تو ايران ميشه با اين برنامه كلي كار انجام داد.

ولی اگه ورژن جدیدش نیاد و مشکلاتش با ویندوز های جدید حل نشه خیلی بی استفاده میشه البته آریا نگار میتونه جاشو پر کنه برامون ولی ام ام بی یه چیز دیگست و تا بیایم با آریا نگار مسلط بشیم حد اقل 1 ماه طول میکشه تا بتونیم شروع به کار حرفه ای بکنیم توش

متاسفانه اين مسئله ممكنه براي اكثر نرم افزارهاي موجود تو دنياي كامپيوتر اتفاق بيفته. به هر حال شخصي يا شركتي برنامه اي رو توليد كرده و حالا هم به دلايلي ديگه قصد نداره توسعه اون رو ادامه بده. و اين وسط به كاربران برنامه ها خسارت هاي زيادي وارد ميشه كه خب طبيعتا كسي هم پاسخگو نيست.

شايد يا بهتر بگم قطعا انقلاب برنامه هاي متن باز به خاطر همين مسئله بوده و اگه برنامه اي متن باز توليد بشه ديگه هيچوقت هيچ جاي دنيا هيچ كسي نگران اين نيست كه توسعه اين برنامه يه روزي يه جايي ممكنه متوقف بشه

منم با نظر جناب behesht موافقم شايد توسعه و پشتيباني با اين برنامه متوقف شده باشه اما كاربريش كه تموم نشده و هنوزم لااقل تو ايران ميشه با اين برنامه كلي كار انجام داد.

موافقم .

:there:
من تازه همین دیروز اومدم تو خطش !!! >|<

عجب نرم افزاره توپی بود حیف شد .

حالا که نمی خوان دیگه روش کار کنن چرا کد باز نمیکنن ؟ :?:

sharktech

کاربر فعال
آخ دل منم گرفت, بد جوری هم گرفت :sad:

چه خاطره هایی خوبی باهاش داشتم, ای روزگار ......

واقعا" متاسف شدم . حيف شد . اين درست كه من مثل بسياري از اساتيد در زمينه اين برنامه مسلط نبودم اما حداقل هشت سالي مي شد كه با اين برنامه زندگي مي كردم و گه گاه برنامه هايي هم با آن مي ساختم . اما اميدوارم كه مثل فرمايش دوستان برنامه جديدتر و با قابليتهاي بيشتر بوجود بيايد . اميدوارم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
درسته که توسعه ی mmb رسماً متوقف شده، ولی خب برای خیلی ها این موضوع از خیلی وقت پیش مشخص بود...
ولی خب، این بدین معنی نیست که mmb دیگه قابل استفاده نیست، هنوز هم کارهای خوبی با mmb میشه ساخت و ساخته میشه.

البته وجود برنامه هایی مثل آریانگار هم بارقه ی امیدی هست که نوید یک برنامه ی خوب و کاملتر و کاراتر از mmb رو به ما میده...

asirap

Member
دوستان خوب برنامه حالا حالاها حرف برای گفتن داره! ! ! ! میشه باش خیلی کارا کرد !

بعدش بقول دوستمون ما باید منتظر آریا نگار باشیم :green:

toranj63

New Member
ای دیر بدست آمده بس زود برفتی
آتش زدی اندر من و چون دود برفتی !!!
حس ناامیدی!!!
آخه تازه باهاش می خواستم حرفه ای شروع کنم !!!
ولی ایراد نداره هر کی ناراحت بشه ما آریا یی ها رو خیالی نیست که آریا نگار رو خواهیم داشت!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا