جلوه های ویژه mig-29

sina 2020

Well-Known Member
هواپیمای وسطی زیادی سیاهه
زمین هم خیلی تابلو شده . من یه کار اینجوری انجام دادم از عکسای google earth استفاده کردم . خیلی خوب شد . اگه بخوای خیلی حرفه ای بشه باید با vue بسازی
تو C4D یه پلاگین هست که عکسای گوگل ارث رو همراه تغییرات ارتفاعی وارد میکته . اینو با چی کار کردی ؟

بهتر نبود اینو تو پروژه های در حال اجرا قرار میدادی ؟؟؟
:-?

آخرین ویرایش:

mahdi.b

Member
خیلی جای کار داره .. بدنه ی هواپیما بازتاب نور نداره .. انگار اصلا نور پردازی نشده .. همون طور که دوستمون بالا گفت وسطی خیلی سیاه شده و زمین ناجوره .. حس اینکه هواپیما داره حرکت میکنه و هوا رو میشکافه نداره .. پشتش یه دودی چیزی بزار ..

X-EAGLE

Member
دوست عزیز برای اینکه در جریان ماجرا قرار بگیری، این لینک رو http://precise3dmodeling.com/video/index.html نگاه کن.
اینجا می تونی چند تا فیلم در همین ضمینه دانلود کنی. کاره این بچه ها خیلی عالی هست.
ساخت چنین چیزهایی به تنهایی خیلی زمان بر و پر هزینه هست، توصیه می کنم تا دانش کافی رو بدست نیاوردی این سمت ها خودت رو درگیر نکنی، وقت زیادی رو از شما خواهد گرفت.
فعلا وقت ندارم، ولی اگر اصرار داشتی می تونم بعدها کمکت کنم.
موفق باشی

atauxh

Member
قبل از هر چیز تشکر می کنم که نظر میدید
عکسای گوگل ارث رو همراه تغییرات ارتفاعی وارد میکته . اینو با چی کار کردی ؟
با تری دی مکس و پلاگین وی ری
بهتر نبود اینو تو پروژه های در حال اجرا قرار میدادی ؟؟؟
حق با شما است کار اولم بود زیاد اطلاع در مورد نحوه ی نظر گیری نداشتم شرمنده
هواپیمای وسطی زیادی سیاهه
حرفتون کاملا درسته و سعی می کنم تو نسخه ی بعدی ویرایش بشه
خیلی جای کار داره
صد در صد شکی نیست...
بدنه ی هواپیما بازتاب نور نداره .. انگار اصلا نور پردازی نشده ..
من سعی کردم بر اساس یک فیلم اینو شبیه سازی کنم اینم لینکش http://www.youtube.com/watch?v=Za3NY72IghA
حس اینکه هواپیما داره حرکت میکنه و هوا رو میشکافه نداره
به نظر شما بایست چیکار کرد کمکم کنید
پشتش یه دودی چیزی بزار ..
ان شا الله خواهم گذاشت
ولی اگر اصرار داشتی می تونم بعدها کمکت کنم
خوشحال میشم که بزرگانی کمکم کنن دوستان لطفا باز هم نظر بدید علاقه مندم که نظراتتون رو تا جای امکان دنبال کنم

mahdi.b

Member
از چه نور هایی استفاده کردی ؟ hاگه با وی ری داری کار میکنی حتما از dome استفاده کن .. یه keylight برای کارت تعریف کن .. واسه جنس بدنه ی هواپیما چی کار کردی ؟ یه عکس خوب واسه زمین انتخاب کن و از ابر ها در زیز هواپیما ها استفاده کن و پراکنش کن نشون ددادن عمق تو این کارا خیلی نقش کلیدی بازی میکنه .. از DOF یا عمق میدان استفاده کن حتما .. میتونی لایه ی zdepth رو جداگانه رندر بگیری بعدی تو برنامه ی کامپوزیت تو افت یا نیوک ، فیوژن با هر کدوم که خلاصه کار میکنی عمق رو تنظیم کنی .. میتونی از motion blur هم استفاده کنی ولی بستگی به کارت داره دیگه اون طوری جزییات به اندازه ای که motion میدی گم میشه .. حرکت دوربین رو نرم تر کن .. میتونی برای اینکه حس حرکت رو کمی بهتر نشون بده گوشه های باله های هواپیما رو به عنوان یه particle emitter در نظر بگیری که یه خورده پارتیکی به وجود بیاره با حالت اتمسفریک که مقلا هواست که داره شکافته میشه .. فعلا همینا به نظرم رسید

atauxh

Member
لطف کردی عالی بود یه چیزایی که فرمودین قبلا انجام شده بود مثلا نور اصلی داشتم ولی به خاطر گذاشتن یک backgrondآسمان hdriخودشو خوب نشون نداده .....از موشن بلار تو رندر استفاده کردم برای قوی تر شدنش باید کمرا رو هم موشن بلار کنم ولی الان اگه بخوام از depth of fieldاستفاده کنم دیگه اونو نمی تونم تاثیر بدم اگه راهی دارید خوشحال میشم بدونم ....نمی دونم شاید اینی که می گم درست و دقیق نباشه اگه اشتباه است حتما بگید این پارتکلی که فرمودید همواره توی بال هواپیما ها دیده نمیشه و فقط هنگام دور زدن هواپیما ظاهر میشه دیگه درسته...امیدوارم موفق باشید ...خیلی قوت قلب هستید

mahdi.b

Member
لطف کردی عالی بود یه چیزایی که فرمودین قبلا انجام شده بود مثلا نور اصلی داشتم ولی به خاطر گذاشتن یک backgrondآسمان hdriخودشو خوب نشون نداده .....از موشن بلار تو رندر استفاده کردم برای قوی تر شدنش باید کمرا رو هم موشن بلار کنم ولی الان اگه بخوام از depth of fieldاستفاده کنم دیگه اونو نمی تونم تاثیر بدم اگه راهی دارید خوشحال میشم بدونم ....نمی دونم شاید اینی که می گم درست و دقیق نباشه اگه اشتباه است حتما بگید این پارتکلی که فرمودید همواره توی بال هواپیما ها دیده نمیشه و فقط هنگام دور زدن هواپیما ظاهر میشه دیگه درسته...امیدوارم موفق باشید ...خیلی قوت قلب هستید

خواهش میکنم .. ببین شما حتما hdri رو تو vraydome بزار .. از daylight میتونی استفاده کنی .. میتونی کلا اچیزی تو قسمت background نزاری یه sphere بزرگ بزار و مپت رو رو اون تنتظیم کن .. برای dof هم راه داره .. همون طور که بالا عرض کردم شما برای تنظیم عمق انیمیشنت رو در یه pass جداگانه که zdepth pass باشه رندر کن .. از render element اگه کامپوزت بلدی حتما استفاده کن چون میتونی به صورت جداگانه کارایی مثل اصلاح نور (color correction ) و تغییر کنتراست و خیلی چزای دیگه رو به صورت جداگانه رو هر کدوم انجام بدی .. المنت هاتو با فرمت tif سیو کن .. تیک alpha channel ش رو هم فعال کن .. همون قسمت render elements .. اما در مورد همون عمق زمان کامپوزیت از این pass برای به وجود آوردن عمق به صورت کاملا دستی استفاده کن .. سفید تو zdepth یعنی نزدیک دوربین و هر چه سیاه تر یعنی دورتر از دوربین .. این طوری اول میتونی به هواپیمات موشن هم بدی .. بعد که کار تموم شد از همین روشی که گفتم برای عمق استفاده کنی .. حتما میخوای hdri رو تنظیم کنی از active shade استفاده کن .. جهتش رو تغییر بده و تو active shade تاثیرش رو ببین و بهترین حالت رو انتخاب کن .. یه کاری که بعضی موقع بسته به نیاز خودم انجام میدم (برای زمانی که میخوام بیشتر از نور hdri استفاده کنم و به قولی تاثیرش بیشتر باشه ) از vraycomptex استفاده میکنم .. یعنی هر دو مپ همون hdri و در دو جهت متفاوت میدم به این comptex و بسته به محیط تیک specular رو در vraydome ور میدارم .. بعد به صورت دستی چند تا نور میزارم که خاصیت diffuse شون فعال نیست و فقط specular یا ref دارن .. اینی که گفتم مثلا ممکنه تو این صحنه ی شما به کار نیاد شایدم خیلی خوب به کار بیاد خودتون باید بسنجید دارم به قول معروف پیشهناد میدم که همچین کارایی هم میشه کرد امتحان کن .. امیدوارم کمکی هرچند کوچیک انجام داده باشم ..

آخرین ویرایش:

atauxh

Member
خیلی لطف کردین که وقت گذاشتین اگه مشکلی بود باز هم از شما و دیگر دوستان استفاده می کنم سعی می کنم چیزایی رو که فرمودین انجام بدم خروجیش رو برای تکمیل بحث بگذارم و توضیح بدم چه طور شد

جدیدترین ارسال ها

بالا