Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا

amiraya

Member
با سلام این تایپیک به منظور نظم دادن به تایپیک های مرتبط با ورد و جمع آوری همه آنها به اینجا ، وهمچنین پرسیدن سؤالات در اینجا.
من خودم به اندازه ای که بتونم سؤالاتتون رو جواب بدم تجربه ندارم پس اگه یه استاد کمک کنه خیلی ممنون میشم.
تازه یکی رو تو پی سی ورلد میشناسم که خوب بلده اگه تایپیک گرفت اون رو هم دعوت می کنم.:wink:

آخرین ویرایش:

safir933

New Member
با تشکر از ایجاد این تاپیک، می خواستم ببینم آیا همونطور که ورد اتوماتیک فهرست گیری می کنه، آیا این امکان رو هم داره که خودش نمایه گیری بکنه. نمایه یعنی کلمات دشواری که آخر کتاب توضیح داده میشه و شماره صفحاتی که اون کلمات دشوار توشون استفاده شده میاد. ممنون میشم اگر کمک کنید.

amiraya

Member
با تشکر از ایجاد این تاپیک، می خواستم ببینم آیا همونطور که ورد اتوماتیک فهرست گیری می کنه، آیا این امکان رو هم داره که خودش نمایه گیری بکنه. نمایه یعنی کلمات دشواری که آخر کتاب توضیح داده میشه و شماره صفحاتی که اون کلمات دشوار توشون استفاده شده میاد. ممنون میشم اگر کمک کنید.

آقا اگه اینجوری استقبال کنید که تایپیک ورشکست میشه.
من که بخاطر یک سؤال نمیتونم استاد دعوت کنم . آبروم میره.:mad: بابا من تایپیک رو نگه میدارم نترسید فقط سؤال بپرسید تا تایپیک بگیره.:-?
در ضمن فکر میکنم جواب سوال شما منفی باشه.:wink:

safir933

New Member
آقا اگه اینجوری استقبال کنید که تایپیک ورشکست میشه.
من که بخاطر یک سؤال نمیتونم استاد دعوت کنم . آبروم میره.:mad: بابا من تایپیک رو نگه میدارم نترسید فقط سؤال بپرسید تا تایپیک بگیره.:-?
در ضمن فکر میکنم جواب سوال شما منفی باشه.:wink:

بايد بگم ورد اين امكان رو هم داره. من طي اين چند روز پرس و جوي زيادي كردم و به نتيجه رسيدم و جواب رو به شما هم ميگم.
Insert -> Refrence -> Index & Table -> Mark Entery -> سلكت كردن كلمه مورد نظر (براي هر كلمه در همين پنجره باز شده بايد جداگانه اين كار رو كرد) -> Mark all
بعد از اينكه همه كلمات رو مارك كرديم دوباره به پنجره Index & Table ميريم و OK رو مي زنيم.

amiraya

Member
بايد بگم ورد اين امكان رو هم داره. من طي اين چند روز پرس و جوي زيادي كردم و به نتيجه رسيدم و جواب رو به شما هم ميگم.
Insert -> refrence -> index & table -> mark entery -> سلكت كردن كلمه مورد نظر (براي هر كلمه در همين پنجره باز شده بايد جداگانه اين كار رو كرد) -> mark all
بعد از اينكه همه كلمات رو مارك كرديم دوباره به پنجره index & table ميريم و ok رو مي زنيم.

خیلی ممنون از اطلاع رسانیتون.:d

mstforoutan

New Member
چند سوال

سلام بچه ها!:cool:
چند تا سوال از نرم افزار word دارم:
1. آیا توی این نرم افزار میشه این فاصله ها رو تعیین کرد؟ چه جوری؟
الف) فاصله پایین متن تا پاورقی
ب) فاصله کرسی هدر تا کرسی خط اول
2. آیا توی word میشه پاورقی های چند ستونه ایجاد کرد؟ چه جوری؟
3. علیهما السلام و صلی الله علیه و آله و سلم در چه فونتی هست. توی فونت ALAEM که نبودند.

amiraya

Member
1: اگه منظورت مثله ميرعماده كه بايد بگم خير.
الف و ب: دست خودته هرچي خواستي.
2: يعني چي؟
3: فونت شيعه اينارو داره.

mstforoutan

New Member
1: اگه منظورت مثله ميرعماده كه بايد بگم خير.
الف و ب: دست خودته هرچي خواستي.
2: يعني چي؟
3: فونت شيعه اينارو داره.

1. اگه الف و ب دست خودمه چه جوری؟ کجای word تنظیماتش هست؟
2. یعنی توی قسمت پاورقی در هر خط به جای یک پاورقی، دو یا سه پاورقی بیاد.
3. این فونت رو برام بزار تا دانلودش کنم یا لینکشو بده.

جدیدترین ارسال ها

بالا