microsoft vs ipod !

ARTA_ADOBE CO

Active Member
حتما خبر آمدن کامپیتر های قابل حمل ماکروسافت که در دو مدل سامسونگ و ایسوز به گوشتون خورده. ماکروسافت بسیار حسود و در عین حال با فکر است واقعا اپل داشت با آی پاد خود پوزه ماکروسافت رو در بازار رو میزد این آقای گیتس گفت که چرا من که این همه پول و پله دارم اینقدر معروفم با اون سیستم عامل xp که دادم بیرون که سر دو ماه داغون میشه و کاربر باید دوباره نصبش کنه من چرا یه چیزی ندم بیرون ؟! خلاصهع این نوت بوک کوچک قابل حمل رو داده بیرون !

umpc1.jpg

مثل همیشه هر چیز جدیدی که پا به عرصه ظهور میزاره در دنیای آی تی یه بدی هایی داره و یه خوبی هایی که بعضی از موقع ها بدی ها به خوبی ها میچربه !
از حسن این دستگاه میشه به کیبورد جالبش که مجازی هست اشاره کرد و خاصیت finger touch بودن صفحش و در مدل ایسوزش یک وب کم کوچک در قسمت بالایی بدنه نصب شده وبیشتر به دوربینهای موبایل شبیه و آخرین حسنش هم اینه که ویندوز xp مخصوص خوش طراحی شده که شبهات نرم افزاری زیادی به مدیا سنتر داره !

umpc2.jpg

کیبورد مجازیش رو هم ببنید :

umpc3.jpg

از بدیهاش هم میشه به قیمت 1000 دلاریش که حدودا 1 میلیون ما در میاد اشاره کرد که آدم میره نوت بوک میخره اونم سونی با این قیمت چرا بیاد همچین چیزه گرونی که کاراییش به اون هم نمیرسه بخره ؟ و دومین بدیش نمایشگر 800 در 600 اون هست که خیلی عصاب آدم رو موقع کار کردن بهم میریزه !

خوب امیدوارم خوب حق مطلب رو ادا کرده باشم
راستی در بخش گاری میتونید عکسهای بیشتری رو ببنید :
http://www.arta.5gigs.com/gallery/categories.php?c....ab724522d9a18a2d

جدیدترین ارسال ها

بالا