Microsoft Paint - Farsi

mx386

New Member
بابا خسته نباشيد Paint چي بود كه حالا فارسيش هم كرديد
واقعا اين استعداد ها رو كه من ميبينم لذت ميبرم اين جووونهاي متعهد
رو كه ميبينم بيشتر به اين حقيقت پي ميبرم كه هنر نزد ايرانيان است و بس

tarooneh

Member
فكر نمي كنم كسي اينو براي تو فارسي كرده باشه
اگه ناراحتي ميتوني يه ليوان آب سرد بخوري
اگه خودت خيلي با استعدادي ببينم تو چي فارسي كردي

mx386

New Member
جوابت رو نوشتم ولي بعد پاكش كردم بيخيال
ولي فقط خيلي ممنون چون خيلي وقت بود كه نخنديده بودم

mx386

New Member
یکی بود تو محلمون از این شیرین کاری ها میکرد بهش میگفتیم علی زبل یادش بخیر بنده خدا ناکام از این دنیا رفت البته دور از جون دوستان در این سایت

mx386

New Member
بیخیال موضوع داره بالا میگره خوش باشی و موفق ایشالا که یه سیستم عامل فارسی بنویسی من منظورم این بود که کسایی که سوادش رو دارن چرا دنبال کارهای گنده تر نمیرن .در کل قصد جسارت نداشتم از من ناراحت نباش/
یاعلی

tarooneh

Member
آهان
بالاخره فهميدم اين خوشمزگيهارو از كي ياد گرفتي
دوما آقا هنوز موچولويي
تو كاربر 19384
ولي من 15784!!!

mx386

New Member
راستي اين رو بايد ميگفتم من اصلا عضو اين سايت نيستم من توي چندين سايت عضوشدم كه فقط بتونم نظر بدم شما قديم اينجايي ولي من اصلا مال اينجا نيستم./

babakslt

Member
شهرام جان لطف کن این دعوا های بالا رو پاک کن...
Tarooneh عزیز...خسته نباشی...
ایول دستت درست...
درباره ی نحوه ی فارسی کردن چنین برنامه هایی هم توضیح میدی بهمون؟(فکر کنم این کار رو باید تو انجمن برنامه نویسی کنی)

اگه لطف کنی که ممنون میشم....

تابعد...

tarooneh

Member
اينها يك سري برنامه داره كه تو سيدي هاي هك پيدا ميشه
در هال حاضر دارم فوتو شاپ را فارسي مي كنم

mx386

New Member
فتوشاپ فارسی که خیلی وقته توی بازار هستش شما میتونید اگر در تهران هستید به ولیعصر برید و اون رو با هزار تومن تهیه کنید فتوشاپی که به کل فارسی هستش و یه نسخه هستش که فقط فارسی ساپروت هستش که به فتوشاپ ام ای مشهوره

tarooneh

Member
جدن؟
آخه راستش من خودم زياد با برنامه هاي فارسي حال نمي كنم
به همين دليل دنبالشون نبودم
باشه
شما ميگيد چه برنامه اي رو فارسي كنم؟

mx386

New Member
شما کارت که خیلی درسته ./ خوب حالا که کارت درسته یکمی بیشتر اطلاعاتت رو ببر بالا یه برنامه قوی فارسی خودت بنویس که خارجی ها بیان برنامه شما رو به زبون خودشون برگردونن . چرا همیشه باید مصرف کننده باشیم در صورتی که در بزرگترین جاهای جهان ایرانی ها نفوذ زیادی دارن ولی اسمی ازشون نیست./ توی همین ماکروسافت خراب شده صدها برنامه نویس حرفه ای ایرانی کارمیکنن که توی تیم نویسندگان ویندوز هم هستن یا اپل یا پنتاگون یا ناسا یا هزار جای دیگه. امیدوارم که بتونیم قویتر و بهتر بشیییم.

alireza-metal

Active Member
چه عجب که دعواهاتون تموم شد ---- آقا بیا این director رو فارسی کن -- ثواب داره به خدا --موفق باشی

mx386

New Member
بابا ما دعوای نداشتیم اوچیک همه دوستان هم هستیم فقط یه بحث آزاد داشتیم که یکمی بالا گرفت .
ما رفتیم لالا/

tarooneh

Member
باشه mx جان
عليرضا منظورت از director چيه
لينكه دانلودشو بده ببينم

جدیدترین ارسال ها

بالا