Metamorphic Soul

FashisT

Active Member
اوه فانوس چطوری پسر!! میدونی چند وقته سر به این sn نزدم!! ما رو که بن نکردن!!؟ این اینترفیشون چه بی ریخت شده..!!در کل.
عکسم برا من نصفه میاد هر کاری کردم کامل نشد..ولی خوب میشه تصور کرد چه جوریه!! بیشتر ببینیمت ..
فعلا

Fanous

Well-Known Member
اوه فانوس چطوری پسر!! میدونی چند وقته سر به این sn نزدم!! ما رو که بن نکردن!!؟ این اینترفیشون چه بی ریخت شده..!!در کل.
عکسم برا من نصفه میاد هر کاری کردم کامل نشد..ولی خوب میشه تصور کرد چه جوریه!! بیشتر ببینیمت ..
فعلا

به به سلام شازده ! کجایی تو بابا !؟ میدونی چند وقته ازت خبری ندارم ، چه عجب !
آره در کل یکم بی ریخت شده ولی امکاناتش خیلی بیشتر شده . در مورد عکسا من هم همین مشکل رو دارم . عکسا نصفه لود میشن ، مجبورم واسه دیدن عکسا اونا رو با IDA یا DAP دانلود کنم D: مشکل از جاییه که اکانت گرفتی . من تو کافی نت ها امتحان کردم این مشکل وجود نداره !
از اینکه پیغامت رو دیدم خیلی خوشحال شدم . راستی فکر کنم اگه اکانتت رو توی SN اکتیو نکرده باشی دیگه پریده ! وقتی ورژن جدید رو راه انداختن واسه اینکه یوزرهای غیرفعال رو پاک کنن ، این کارو کردن . من هم کلی اعصابم واسه همین خرد شده بود ! کلی باهاشون کلنجار رفتم تا یوزرم رو برگردوندن ، آخه اون موقع من آموزشی بودم .
موفق باشی . تا بعد ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
عالی مثل همیشه!

راستی مهدی الان چشمم افتاد به اون کار سمت چپی (دومی از بالا) که با Invert فکر کنم کار کرده بودی. یادش بخیر گذاشته بودی واسه نظرخواهی. خیلی کار قشنگی شده.

موفق باشی
سارا

Fanous

Well-Known Member
آقا خيلي قشنگ شده !
يكم دربارش توضيح ميدهيد !

تشکر .
راستش این کارو فقط با یه texture و یه دونه brushe انجام دادم . یه سری دیگه کار هم روش انجام دادم که خودم خوشم نیومد و حذفشون کردم . مثلا یه سری کابل و فیش و از این جور چیزا به گردن و صورتش وصل کردم که زیاد جالب نشد . روی صورتش از قطرات خون استفاده کردم که باز هم خوشم نیومد . در کل بیشتر چیزای که وقت گیر بودن رو حذف کردم . در آخر هم یه کادر و لوگو سایت ...

جدیدترین ارسال ها

بالا