messenger

salar007

Member
آیا می دانید کدام مسنجر در جهان در مقام اول هست؟ و یا اینکه کدام مسنجر در جهان از محبوبیت بیشتری برخوردار هست؟
و اگر رتبه مسنجرها رو به ترتیب می دونید حتما بنویسید.
من که شنيدم icq از محبوبيت بيشتری بين مردم داره! شما چی شنيديد؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

بهترين جا واسه چت IRC هستش اما فكر كنم بهترين مسنجر PalTalk هستش!

مجيد

Ali_ix

Well-Known Member
سلام
IRC=Intenet Relay Chat
كلا اينم يه سيستم براي چته كه به شكل سرويس گيرنده /سرويس دهنده يا server/client كار ميكنه و خصوصيات و ابزار خودشو داره .
شما ميتونيد نرم افزار mIRC رو بگيريد و به يك Channel بريد و چت كنيد . فايل بفرستيد و ...
اسمها يا Nick Name ها هم اختياريه و هم ميتونيد ثبتش كنيد و هم ميتونيد هر بار با يك اسم وارد Channel بشيد .
موفق باشيد علي. 8)

shaghaghi

Member
و آيا در هر مسنجري فقط با آيدي اون سايت مربوط به آن مسنجر مي شود كار كرد مثلا ياهوو فقط براي كساني كه از ياهوو آيدي دارند؟ :?:

xnux

Member
دوست عزيز من ميسنجري سراغ
دارم كه ميشه باهاش توي بيشتر
ميسنجرهاي معروف لاگين كرد .

اينم لينك براي دانلودش :
http://download.com.com/3000-2150-10193908.html?tag=lst-0-22

shaghaghi گفت:
و آيا در هر مسنجري فقط با آيدي اون سايت مربوط به آن مسنجر مي شود كار كرد مثلا ياهوو فقط براي كساني كه از ياهوو آيدي دارند؟ :?:

Ali_ix

Well-Known Member
يه خبر كه چند وقت پيش Yahoo اعلام كرد !!! :eek:
ياهو داره روي يه پروژه كار ميكنه به اسم Enteprise Messenger كه خيلي جالبه !!
زياد ازش نگفته ولي يكي از خصوصيتاش اينه كه شما دوستاتون رو با آدرس ايميل ميتونيد به ليست Friend ها اضافه كنيد و با همون آدرس ايميل باهاشون چت كنيد!!! :wink:
ولي ديگه جزيياتشو نگفته ! ولي اگه بشه خيلي باحال ميشه چون ديگه احتياج به ID در ياهو نيست ! :p
در ضمن گفته امنيتشم ميخواد بيشتر كنه . ولي احتمالا خالي بسته ! :roll:
موفق باشيد علي. 8)

kami_mz

Well-Known Member
سلام. با عرض شرمندگي به علت عقب بودن از دنيا :oops:
پركاربردترين ميسنجر AIM محصول AOL بعدش MSN بعدي ICQ بعدم Yahoo .البته تو ايران برعكسه. :wink:

salar007

Member
سلام
در مورد Enteprise Messenger بايد بگم كه خلاصه شما بايد ثبت نام بكنبد كه تازه اون ايميل همون ID تون ميشه البته فقط اين سيستم كاربرهاي بيشتري رو مي تونه دربر بگيره 8)

جدیدترین ارسال ها

بالا