merge نشدن آبجکت

nc_hamid

Member
سلام
یه مشکل بر خوردم که اصلا نمی فهمم دلیلش چیه . گفتم در میون بذارم شاید کسی قبلا به این مشکل بر خورده باشه . شایدم خیلی خیلی راه حل ساده ای داره و من نمی فهمم .
خیلی سادست می خوام فایل ریگ سر رو داخل فایل ریگ بدن merge کنم . دو تا Point رو merge نمی کنه . اصلا توی لیست merge اون دو تا Point نیستن !!!!
هر کار کردم درست نشد . کسی تا به حال با این مشکل بر خورده ؟
من مکسم 2013 است ..

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سلام حمید جان
فکر کنم یک بار برای من اینطور شد اما مشکلی نبود، فقط چون آبجکت Group شده بود نمایش نمیداد.
همه ی آبجکت های محیط اول رو انتخاب کن و Tools>rename objects رو بزن و renameـشون کن و از Group و Hide و Freez درشون بیار و Merge کن ببین نمیشه؟

nc_hamid

Member
ممنون
rename که جواب نداد . hide و freeze رو هم تست کردم از اون هم نبود . آخه هر جور هم که باشه باید توی merge List بیاد . اما اصلا انگار وجود خارجی نداره ...
فایل رو می گذارم . دو تا Point قرمزی که لب های بالا و پایین رو می چرخونن موقع merge کردن وجو ندارن
kid_Head_Plus.max

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
من یکیشو Merge کردم و یکیشو عادی open کردم فرقی نداشتن. البته point قرمز که زیاد بود، اینی که میگی دقیقا کجای دهنه؟

راستی یه Skin wrap به spline ها بده و صورت رو براشون انتخاب کن تا اگر بصورت دستی یا با Morpher خواستی کار کنی Spline ها روی صورت ثابت باشن.

nc_hamid

Member
من یکیشو Merge کردم و یکیشو عادی open کردم فرقی نداشتن. البته point قرمز که زیاد بود، اینی که میگی دقیقا کجای دهنه؟
اون دو تا Pointی که دقیقا رو بروی لب بالا و لب پایینه . تو مختصات x=0

راستی یه Skin wrap به spline ها بده و صورت رو براشون انتخاب کن تا اگر بصورت دستی یا با Morpher خواستی کار کنی Spline ها روی صورت ثابت باشن.
فکر نکنم جواب بده چون خود Spline ها دارن با Skin صورت رو کنترل می کنن ( البته Spline های ring)

nabiloo

Member
سلام حمید جان
من فایلت رو دانلود نکردم اما چک کن ببین
کارت layer نداره که؟؟ احتمالا تو layer دیگه هستن و اون layer تو فایل جدید فعال نیست!!!

nc_hamid

Member
سلام حمید جان
من فایلت رو دانلود نکردم اما چک کن ببین
کارت layer نداره که؟؟ احتمالا تو layer دیگه هستن و اون layer تو فایل جدید فعال نیست!!!
کارم layer بندیه اما مشکل از اون نیست
اصلا تو صحنه وارد نمی شه . تو merge List اصلا نیست . انگار که از فایل منبع اون ها رو نمی گیره .
اگه تونستی فایل رو یه چک بکن شاید مشکل از مکس منه .

nabiloo

Member
مکس من 2013 نیست! به همین خاطر دانلود نکردم...
rename کردن point ها و خود فایل مکس رو هم امتحان کن.مکس هست دیگه بعضی وقتها قاطی می کنه!!:-?

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
فکر نکنم جواب بده چون خود Spline ها دارن با Skin صورت رو کنترل می کنن ( البته Spline های ring)

آره بعدش که تست کردم جواب نداد، اما باید یه فکری براش بکنم ( بکنیم)

میگم فایلت رو توی یه صحنه ی خالی Merge کن ببین میشه؟! چون این دوتا point توی سیستم من میان و مشکلی نداره.

nc_hamid

Member
rename کردن point ها و خود فایل مکس رو هم امتحان کن.مکس هست دیگه بعضی وقتها قاطی می کنه!!
rename که اولین حدسم بود جواب نداد!!

میگم فایلت رو توی یه صحنه ی خالی Merge کن ببین میشه؟! چون این دوتا point توی سیستم من میان و مشکلی
نداره.
تو صحنه خالی هم امتحان کردم جواب نداد . جدا میاد!!! من رو 5 تا سیستم تست کردم مشکل داشت . پس اگه اینجوریه مشکل از مکسه . دستت درد نکنه لطف کردی.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
حالا برعکس چرا Merge نمیکنی اون بدن رو توی فایل Point ها !!!!! :):green:

nc_hamid

Member
حالا برعکس چرا Merge نمیکنی اون بدن رو توی فایل Point ها !!!!!
حمید جان این کارو کردم . خوشحال که مشکل حل شده؛ اما باز کل بدن باید merge بشه تو یه صحنه دیگه که باز همین مشکل رو داره
می تونم اون دو تا Point رو Del کنم دوباره بسازم اما کلی دوباره کاری باید انجام بدم.

LinkinForEver

حمید جان این کارو کردم . خوشحال که مشکل حل شده؛ اما باز کل بدن باید merge بشه تو یه صحنه دیگه که باز همین مشکل رو داره
می تونم اون دو تا Point رو Del کنم دوباره بسازم اما کلی دوباره کاری باید انجام بدم.

خوــــــــــــــــــــب از اخر باز صحنه رو Merge کن تو فایل کاراکتــــــــــــــــــــــــــــــر !!!!!!! :lol:

nc_hamid

Member
خوــــــــــــــــــــب از اخر باز صحنه رو Merge کن تو فایل کاراکتـــــــــــــــــــ ـــــــــــر !!!!!!!
آره می شه این کارو کرد . اما خیلی مسخرست....
آخه خیلی خیلی مساله الکی به نظر می رسه!!!! اما نمی تونم درستش کنم..

LinkinForEver

آره می شه این کارو کرد . اما خیلی مسخرست....
آخه خیلی خیلی مساله الکی به نظر می رسه!!!! اما نمی تونم درستش کنم..
منم واسه همین میخندم !!!
من الان در حال رندرم بعد تموم شد ببینم میتونم کاریش کنم !!!

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خب بجای Import>Merge فایل رو درگ کن ببین نمیشه؟
یا فایل رو با پسوند ورژن های قدیمی مکس سیو کن شاید درست شه :)
شایدم میره زیر پوست، ببین توی وایر هم وجود نداره؟

فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه : -)

nc_hamid

Member
خب بجای Import>Merge فایل رو درگ کن ببین نمیشه؟
یا فایل رو با پسوند ورژن های قدیمی مکس سیو کن شاید درست شه
شایدم میره زیر پوست، ببین توی وایر هم وجود نداره؟

فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه : -)
ممنون که وقت گذاشتی .
راه هایی رو که گفته بودی انجام دادم ( به ذهن من نرسیده بود)
اما جواب نداد . تنها چیزی که به نظرم می رسه اینه که موقع ساختن Point ها فایل باگ گرفته . الان Point های رو پاک کردم دوباره ساختم مشکلم حل شد اما کلی دوباره کاری باید انجام بدم .:cry:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
کاری نکردم. من اینجور موقعا هرکاری به ذهنم برسه انجام میدم :wink:
مکس 2013 خیلی افتضاح شده، مال منم جدیدا داره روز به روز بدتر میشه. دیشب نمیتونستم باهاش اسکین کنم، برای Helper هاهم Gizmo نمیسازه.اصن یه وضعیه! فکر کنم بخاطر 64 بیتی بودنش هم باشه چون بیشتر آموزش هایی که دارم با 32 بیتی کار میکنن.

LinkinForEver

جدیدترین ارسال ها

بالا