قالب Mercedes - sunset2

XEXIDGE

Member
سلام دوستان :rose:

عد از رندری که از مرسدس زدم و یه سری ایرادات داشت تصمیم گرفتم یک رندر دیگه از نمای پشت بگیرم و در حین رندر بعضی ایرادات مدل رو برطرف کردم . با منتال ری کار شده امیدوارم خوشتون بیاد :wink:
دو تا گذاشتم که یکیش مقداری از نظر کنتراست فرق داره و کثیفی روی دوربین هم داره ، کدوم بهتره ؟ :-?

پیوست ها

• cmpl.jpg
    cmpl.jpg
    206.2 کیلوبایت · بازدیدها: 74
  • cmp2l.jpg
    cmp2l.jpg
    204.3 کیلوبایت · بازدیدها: 69

madmaster_3d

Well-Known Member
اونی که دوربین کثیفه کنتراستش خیلی بالا هستش و رنگها زیاده. یک چیزی بین همین معمولی و اون کثیفیه رنگها باشه ( بدون کثیفی ) خیلی عالی میشه. الان هم عالیه.

SinaTR

Well-Known Member
رينگ و لاستيک ايراد داره (پهنای لاستيک غير واقعيه و از بامپ يا تکسچر استفاده نکردی)
پلاک برعکسه
چراغ از بدنه فاصله نداره و از تکسچر استفاده شده
نوشته ی پشت هم (amg) شک دارم
با چراغ پلاکت هم حال نکردم، وقتی چراغ پلاک روشنه چراغ ماشين هم بايد روشن باشه، البته تو اين رندرا فقط نور چراغ پلاک ديده می شه! و اينکه معمولا چراغ پلاک 2 تا هست، يکی چپ يکی راست (استثنا هست که فقط وسط می ذارن (مثل تندر 90)) نه يکی راست باشه يکی وسط

بيشتر دقت کن
موفق باشی

آخرین ویرایش:

XEXIDGE

Member
رينگ و لاستيک ايراد داره (پهنای لاستيک غير واقعيه و از بامپ يا تکسچر استفاده نکردی)
پلاک برعکسه
چراغ از بدنه فاصله نداره و از تکسچر استفاده شده
نوشته ی پشت هم (amg) شک دارم
با چراغ پلاکت هم حال نکردم، وقتی چراغ پلاک روشنه چراغ ماشين هم بايد روشن باشه، البته تو اين رندرا فقط نور چراغ پلاک ديده می شه! و اينکه معمولا چراغ پلاک 2 تا هست، يکی چپ يکی راست (استثنا هست که فقط وسط می ذارن (مثل تندر 90)) نه يکی راست باشه يکی وسط

بيشتر دقت کن
موفق باشی​

اولا سلام :cool:

امیدوارم با این عکس قانع بشید و متوجه بشید که پهنای لاستیک واقعی یا غیر واقعی نداره بسته به نوع استفاده متغیره ! این هم بامپ ! که توی رندر بخاطر اینکه نور از پشت میتابه بدرستی دیده نمیشه !

شک amg هم انشالله که رفع شد !

اینکه چراغ از بدنه فاصله داره دلیل بر این نیست که از تکستچر استفاده شده باشه ضمنا چراغ هم مدل شده فکر نکنم نیاز به باز کزدن مکس و این فایل سنگین واسه توجیه شما باشه ! این عکس هایی هم ک ه گذاشتم از قبل بوده !

معیار حال کردن یا نکردن شما نیست ! اگه شماحداقل یک بار فقط داخل یک بنز یا بی ام دبلیو ی مدل 2008 به بالا بشینید متوجه میشید که سیستم autolight چی هست ! ، لامپ طوری تعبیه میشه که دیده نشه مگر تو ماشین های ایرانی که بنظر میرسه علاقه ی شدیدی هم بهشون دارید این اتفاق بیفته ! اینجا هم چراغ 2 تا هستش ....

شما قبل از نظر دادن لازم نیست بیشتر فکر کنی ! فقط کمی فکر کن !

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    160.2 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    59.8 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • The-Mercedes-E-500-E-Class-Coupe-Sport-Car-1.jpg
    The-Mercedes-E-500-E-Class-Coupe-Sport-Car-1.jpg
    22 کیلوبایت · بازدیدها: 10
آخرین ویرایش:

XEXIDGE

Member
اونی که دوربین کثیفه کنتراستش خیلی بالا هستش و رنگها زیاده. یک چیزی بین همین معمولی و اون کثیفیه رنگها باشه ( بدون کثیفی ) خیلی عالی میشه. الان هم عالیه.

ممنون دوست عزیز حنمآ اینکارو میکنم لطف دارید

ی
واقعا عالیه افرین.

اینطوریم که شما میگی نه ولی مرسی :)

خیلی باحاله مخصوصا متریال بدنه.موفق باشید

ممنون نظر لطف شماست ! :)

::reza::

کاربر VIP
سلام دوست عزیز
کار قشنگیه. ولی میتونه بهتر از این باشه.
در مورد مدلسازی اگه مدل برای خودتون هست یک وایر فریمی بزارید تا بشه روی مدل هم نظر داد.
چند تا نکته به ذهنم میرسه
در مورد رندر ، نور غروب بر محیط و آسمون میتونست کمی روشنتر و به رنگ نارنجی نزدیکتر بشه. شدت نور کم هنگام غروب درسته باعث تیرگی میشه اما نه به این غلظت.
انعکاس نور غروب از آسمون الان روی بدنه ماشین خیلی کمه . نوری رو هم که به صورت بازتاب هست نیازی به بلور شدن نداشت . بعضی قسمتها جزییات دیده نمیشه . (غلظت تیرگی بالاست)
در کل کار خوبیه . امیدوارم موفق باشی

SinaTR

Well-Known Member
اولا سلام :cool:

امیدوارم با این عکس قانع بشید و متوجه بشید که پهنای لاستیک واقعی یا غیر واقعی نداره بسته به نوع استفاده متغیره ! این هم بامپ ! که توی رندر بخاطر اینکه نور از پشت میتابه بدرستی دیده نمیشه !

شک amg هم انشالله که رفع شد !

اینکه چراغ از بدنه فاصله داره دلیل بر این نیست که از تکستچر استفاده شده باشه ضمنا چراغ هم مدل شده فکر نکنم نیاز به باز کزدن مکس و این فایل سنگین واسه توجیه شما باشه ! این عکس هایی هم ک ه گذاشتم از قبل بوده !

معیار حال کردن یا نکردن شما نیست ! اگه شماحداقل یک بار فقط داخل یک بنز یا بی ام دبلیو ی مدل 2008 به بالا بشینید متوجه میشید که سیستم autolight چی هست ! ، لامپ طوری تعبیه میشه که دیده نشه مگر تو ماشین های ایرانی که بنظر میرسه علاقه ی شدیدی هم بهشون دارید این اتفاق بیفته ! اینجا هم چراغ 2 تا هستش ....

شما قبل از نظر دادن لازم نیست بیشتر فکر کنی ! فقط کمی فکر کن !

بهتره به جای جبهه گرفتن يکم انتقاد پذير باشی، ماشين چه بنز باشه چه پيکان آخرش بهش می گن ماشين! (از پستی که تو تاپيک من دادی نشون دادی که اصلا انتقادپذير نيستی و بچگی و غير حرفه ای بودنت رو نشون دادی)
بهتر بود يکم با دقت تر جمله هايی که واست نوشتم رو می خوندی.
من نگفتم چون چراغ عقب از بدنه فاصله نداره = از تکسچر استفاده شده، از بدنه فاصله نداشتن يه ايراده از تکسچر استفاده کردن يه ايراده ديگه، تابلوء که از تکسچر استفاده کردی نگو سه بعديه
شکم هم از amg عقب برطرف نشد، از نظر انداره و جا احساس می کنم ايراد داره
طبق اون عکسی هم که واسم گذاشتی بازم بهت می گم پهنای لاستيکت غير واقعيه
و اينکه شما می گين لامپ طوری تعبيه می شه که ديده نشه، من تا حالا نوری رو نديدم که منبعی نداشته باشه، اگه بازم درست می خوندی حرفامو گفتم يکی وسط گذاشتی يکی سمت راست
شما اگه فقط يه ماشين ايرانی مدل کنی می فهمی که سخت تر از مدل کردن ماشينای خارجيه مخصوصا از بنز و بی ام و، چون اکثر ماشينای خارجی هم بلوپرينت عالی داره هم عکسای زياد و با کيفيتی می شه ازش پيدا کرد
مدلت ايرادای ديگه هم داره می خوای اونا رو هم بگم توجيهشون کنی؟

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کار خوبی شده.رنگ بندی کارت قشنگه.وقتی بصورت عکس کوچیک هست مشکل نداره.خیلی هم جداب هست.اما وقتی بزرگ میشه چون دیتیل خیلی کم داره قشنگیش به چشم نمیاد.
یادمه این رو توی یه استدیو رندر گرفته بودی/خیلی وقته درسته؟
لینکی داری ازش؟

emad04

Well-Known Member
سلام .
سروش جان کارت از لحاظ رندر به نظرم خیلی خوبه و متریالا و رندرها رو به نحو احسن انجام می دی . معلومه روی جزییات رندر هم وقت گذاشتی (مثلآ آینه بقل )
من اونی که کنتراستش بیشتره و کثیفی داره رو بیشتردوس دارم . این رندرتو دیدم یاد کار بهرنگ افتادم تو سبک و سیاق اون رندر گرفتی
مدل هم خوبه . فقط با رینگش مشکل دارم یه جورایی موج وار به نظر میرسه
خسته نباشی

XEXIDGE

Member
سلام .
سروش جان کارت از لحاظ رندر به نظرم خیلی خوبه و متریالا و رندرها رو به نحو احسن انجام می دی . معلومه روی جزییات رندر هم وقت گذاشتی (مثلآ آینه بقل )
من اونی که کنتراستش بیشتره و کثیفی داره رو بیشتردوس دارم . این رندرتو دیدم یاد کار بهرنگ افتادم تو سبک و سیاق اون رندر گرفتی
مدل هم خوبه . فقط با رینگش مشکل دارم یه جورایی موج وار به نظر میرسه
خسته نباشی

مرسی عماد جان لطف داری :)
بهرنگ رو معرفی کنید لطفا :green:

عکس رینگ رو هم گذاشتم ، فکر نکنم مشکلی دااشته باشه :wink:

آقا خیلی خوب شده
از یه زاویه دیگه هم بگیر حتما

ممنون آقا فرشید ، اینکارو میکنم حتما :wink:

پیوست ها

• 7.JPG
    7.JPG
    23.9 کیلوبایت · بازدیدها: 6

Ali_CG

Well-Known Member
خیلی خوب شده . . .
فقط اگه یکم روی شدت نور و رنگ و کنتراستش تو فتوشاپ کار کنی بهتر میشه . . .
با اجازت یکم دستکاریش کردم . . .
ببین چطور شده . . .
trenchcoat.gif

پیوست ها

• cmpl2.jpg
    cmpl2.jpg
    331 کیلوبایت · بازدیدها: 7

جدیدترین ارسال ها

بالا