قالب Mercedes - motion render

XEXIDGE

Member
سلام دوستان :rose:

این هم یک رندر دیگه با motion blur واسه این ماشین ما که قبلا هم رندراشو براتون گذاشته بودم :wink:
attachment.php

پیوست ها

• hhhjh.jpg
    hhhjh.jpg
    174.2 کیلوبایت · بازدیدها: 85

XEXIDGE

Member
سلام :)

نرم افزار های مورد استفاده
3ds max 2011 , mental ray , photoshop CS6
روش کار هم که از یک عکس به عنوان زمینه که قبلا بلار کردم استفاده شده و یک عکس panoramic که به عنوان محیط استفاده شده و موشن بلور چرخ ها هم با ps کار شده ، نور چراغ عقب با fry render و چراغ جلو فتوشاپ :)

aroen

Well-Known Member
سلام پسر آفرين خوب شده بخصوص رينگ ها محشره ولي محيط يه كم ناخوانا شده جاده كجه انگار،تكسچر زمين هم درشت شده عكس جاده بود و خطوط وسط جاده مشخص بود بهتر ميشد،خلاصه منم ماشين باز شدم از بس رندراي خوب خوب ديدم ازتون
ببينم از فراي چه جوري استفاده اي مي كني؟اول چراغارو جدا رندر ميگيري بعد رو رندر منتال ميذاري؟منتال و فراي ؟!شفاف سازي كن :green:چراغاي عقب تكسچر هم دارن يا فقط مدله؟يه ماشين با فراي ميزنم(مدل آماده است) البته استديواي اميدراوم بتونم از تجارب بچه ها استفاده كنم

XEXIDGE

Member
سلام پسر آفرين خوب شده بخصوص رينگ ها محشره ولي محيط يه كم ناخوانا شده جاده كجه انگار،تكسچر زمين هم درشت شده عكس جاده بود و خطوط وسط جاده مشخص بود بهتر ميشد،خلاصه منم ماشين باز شدم از بس رندراي خوب خوب ديدم ازتون
ببينم از فراي چه جوري استفاده اي مي كني؟اول چراغارو جدا رندر ميگيري بعد رو رندر منتال ميذاري؟منتال و فراي ؟!شفاف سازي كن :green:چراغاي عقب تكسچر هم دارن يا فقط مدله؟يه ماشين با فراي ميزنم(مدل آماده است) البته استديواي اميدراوم بتونم از تجارب بچه ها استفاده كنم

سلام دوست عزیز مرسی لطف داری :)
بله چراغ هارو جدا رندر میگیرم بعد با فتوشاپ مچ میکنم میذارم روش :) چراغ ها یک قسمت از داخلشون حالت بامپ داره .
شما هم موفق باشی :)

جدیدترین ارسال ها

بالا