سلام من يك عضو تازه واردم ميتونيد من را در ساختن يك منو ي عمودر با تعدادي ساب منو كمك كنيد :d
S sun_boy New Member Jul 2, 2008 #1 سلام من يك عضو تازه واردم ميتونيد من را در ساختن يك منو ي عمودر با تعدادي ساب منو كمك كنيد :d
arashsoft Well-Known Member Jul 2, 2008 #2 لطفا با برنامه sothink dhtml menu کنین آموزشش هم هست تو سایت
S sun_boy New Member Jul 3, 2008 #3 motashakeram kheyli barnameye khoobi bood vali natoonestam toosh farsi benevisam baz agar ejaze bedi be mosh kel khordam mozahemet misham
motashakeram kheyli barnameye khoobi bood vali natoonestam toosh farsi benevisam baz agar ejaze bedi be mosh kel khordam mozahemet misham
arashsoft Well-Known Member Jul 3, 2008 #4 اه دستت درد نکنه این برنامه پشتیبانی کامل زبان فارسی رو داره
shnoit Well-Known Member Jul 3, 2008 #5 خوب عزیز شما اول تو برنامه منوها رو انگلیسی بزار بعد در صفحه html اونارو به فارسی تغییر بده. فکر نکنم مشکلی براتون پیش بیاد.
خوب عزیز شما اول تو برنامه منوها رو انگلیسی بزار بعد در صفحه html اونارو به فارسی تغییر بده. فکر نکنم مشکلی براتون پیش بیاد.
arashsoft Well-Known Member Jul 3, 2008 #6 دوستان این برنامه درست مثل فارسی نویسی در برنامه فرانت پیج هست پشتیبانی کامل می کنه ار فارسی
hossein sadeghi Member Jul 6, 2008 #7 من اول توي اين برنامه منو را ساختم ولي وقتي اونو به يك صفحه تو اكسپرشن وب وارد كردم و پيش نمايش گرفتم كلمات فارسي را ي به صورت كاراكتر نشون ميداد نه نوشته فارسي اگه ميشه راهنمايي كنيد
من اول توي اين برنامه منو را ساختم ولي وقتي اونو به يك صفحه تو اكسپرشن وب وارد كردم و پيش نمايش گرفتم كلمات فارسي را ي به صورت كاراكتر نشون ميداد نه نوشته فارسي اگه ميشه راهنمايي كنيد