menu design

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mostafa_az

Well-Known Member
منظورتون رو واضح تر بگو

اگه طراحي ميخواي بكني تو فوتوشاپ
اگه منو تو سايت ميخواي بزاري تو فرنت پيچ با ...
اگه از منوهاي آماده ميخواي استفاده كني كه با نرم افزاراي مربوط به اين كار مثل منو بويلدر

مخلصيم
مصطفي

FashisT

Active Member
دوست عزیز از این به بعد سعی کن فارسی بنویسی..
در مورده سئوالتم اگه مربوط به فتوشاپ و نحوه طراحی میشه همینجا بگو کمکت میکنیم ولی اگه نیست مجبورم به انجمن مربوطه منتقلش کنم../
فعلا

iman.prs

Active Member
شهرام از تو بعيد بود!!!!!!!! ... فعلا از مقالات آموزشي ورش دار!!‌ تا بعد !!

FashisT

Active Member
ایمان سه تا تاپیک بود که باید منتقل میکردم فکر کردم اینم منتقل کردم:دی
یاسمن فکر نکنم که منظورشون شما بودید../
فعلا

babakslt

Member
عزيز بچه ها مي گن منظورت رو روشن تر بگو بتونيم کمکت کنيم...
همين ناراحت نشو....

خب ..فعلا

Ghamnevis

Well-Known Member
بچه ها يكم آرومتر لطفا...

انجمن فايروركز نداريم و طبعا نميشه اين تاپيك را هم در انجمن مسايل عمومي گرافيك دو بعدي مطرح كرد (هرچند جاي بهتري هم شايد نشه واسش پيدا كرد !).

به هر حال !

ببينيد بايد بدونيم منظورتون از منو چيه ؟
به بالاي همين صفحه نگاه كنيد ! قسمتي كه شامل موارد زير هستش يك منو تلقي ميشه :
کنترل پنل کاربران پوپ فهرست کاربران تقويم آخرین ارسالها جستجو پيوندهاي سريع خروج

خوب اين يك منوي كاملا ساده است...

منو هاي گرافيكي هم داريم ! دقيقا مثل همون قسمت بالاي سايت ياهو كه شامل گزينه هاي : Mail , Messenger , My Yahoo , Finance و ... ميشه !

همه چيز بستگي به خود شما داره كه چطور اون را طراحي كنيد...

اما اگر منظورتون يك منوي كامل (گرافيك + لينك) يا بهتر بگم با فرمت HTML هستش قضيه يكم فرق ميكنه...

حالا شما بگيد كدوم مد نظرتونه تا كمك كنيم..

سايان

FashisT

Active Member
انجمن فايروركز نداريم و طبعا نميشه اين تاپيك را هم در انجمن مسايل عمومي گرافيك دو بعدي مطرح كرد (هرچند جاي بهتري هم شايد نشه واسش پيدا كرد !).
سایان فکر کنم با اون یکی تاپیک اشتباهی گرفتیش اینجا اصلا حرفی از Fireworks نشد..(سوتی! البته میدونم الان یه توجیحی داری:دی)
در هر صورت ...

age bekham barayeweb site menu tarrahi konam in kar ro koja va chetori bayad anjam bedam
اگه بخوام برای وب سایت منو طراحی کنم این کار رو کجا و چطوری انجام بدم
خب اگه از کدنویسی اچ تی ام ال بگذریم بهترین برنامه برای این کار PS هست چون با Options Layer هاش میشه خیلی کارا کرد حالا اگه در این زمینه سئوالی داری بپرس../
فعلا

Ghamnevis

Well-Known Member
گل گفتي :دي ! خودت ميدوني من الكي حرف نميزنم !

قبل از اينكه اين تاپيك مطرح بشه از من در مورد همين ساختن منو در فايروركز و كلا سوالات فايروركزي كمك خوساتند و من ازشون خواستم در انجمن مطرح كنند چون من فايروركز نصب ندارم و بهش مسلط نيستم...

سايان

iman.prs

Active Member
منظور من اين بود كه .. حالا اين تاپيك ماله فتوشاپ باشه يا نباشه... جاش توي مقالات آموزشي نيست .. شما هم كه توضيح كامل نداده بوديد معلوم نبود كه مربوط به فتوشاپه يا نه! .. تا بعد هم براي اين گفتم ...

ببخشيد! .. اميدوارم ناراحت نشيد!! .. آرامش خود را حفظ كرده .. تا ايستادن كامل هواپيما از صندلي خود بلند نشويد...

iman.prs

Ghamnevis

Well-Known Member
براي چي پاك كنيد ؟ من كه گفتم شما دقيق بگيد در چه مورد راهنمايي ميخوايد تا كمكتون كنيم...

منظور بچه ها اين بودش كه جاي تاپيك تو انجمن مقالات نيست چون اين تاپيم مقاله آموزشي نيست ! بايد در انجمن درخواست ها و سوالات مطرح ميش كه شهرام منتقلش كرد...

من هنوز منتظرم بدونم شما چه جور منويي مد نظرتونه ؟

سايان

yyassaman

Member
خود fireworks و dreamweaver اين كار رو انجام ميدن.مشكلم رو حل كردم.اي لعنت به من كه تاپيك باز كردم.....

iman.prs

Active Member
شما خودت تاپيك مي زني توضيح درست نمي دي .. همه هم حاضرن كمك كنن .. انتظار هم داري به نتيجه برسي ؟!!!

(من ديگه اين جا پست نمي دم ! معذرت از مديران!)

mostafa_az

Well-Known Member
فقط محض اين كه ناراحت نشن عرض ميكنم كه تو اين شلوغيه انجمن فوتوشاپ سعي كنن با توجه به موضوعشون تاپيك رو تو مسير خودش بزنن .

مخلصيم
مصطفي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا